Fluturasi de martie-aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
simonacip spune:
Ai dreptate Roxy, la flori nici nu se uita, cred ca o sa-i fac un pachetel ceva, un cadou
...
Simona, mami de baieti
David, Matei si
22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
simona stii ca inainte erau si ele altfel, se bucurau de flori dar acum....daca s-ar putea sa le iei cat mai multe cadouri, ce flori... oricum sa n-o inveti asa de la inceput![]()
ca dupa aia tot asteapta.
S-a intamplat minunea mult asteptata
24+
simonacip spune:
Daaa, stiu, dar macar acum sa ma vad inscrisa
Stiu ca suna urit si egoist, dar trebuie sa-mi vad si eu interesul acum. Dupa aia am sa incerc sa nu sar calul cu atentiile...Asa se strica oamenii buni![]()
Simona, mami de baieti
David, Matei si
22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici
!!!
Am intrat si noi pt a va saluta....si sa mai scriem 2, 3 randuri in condica
.
Nu am apucat sa citesc din urma...sper ca sunteti toate bine, sanatoase si fluturasii la fel.
Eu maine am o nunta...si am fost sa imi cumpar de imbrcat si nu va inchipuiti cat de dezamagita m-am intors
...nu imi mai vine nimic...am trecut de la masura 36 la 38..bine ca nu m-am ingrasat, am tot 51 de kg dar burtica ia proportii
. Mi-am luat o rochita care nu imi place deloc cum imi vine dar, ma simt bine in ea si asta conteaza
.
Bebe Eddy, creste dragul de el si a inceput sa dannseze din ce in ce mai mult in burtica lui mami
.
Cam atat despre noi...sa nu uitam sa mentionam o usoara raceala cu dependenta de servetele
...
Va pup pe toate si va doresc un week de exceptie
!!!
Ally ,
Eduard 19 sapt bebe
roxy_s spune:
ally ma bucur ca ai dat un semn si ca sunteti bine si tu si bebe. distractie placuta la nunta si sa vii cu pozici.

24+
djlaura01 spune:
neata si la noi abia ne-am trezit 

toate fetele
_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
lalely07 spune:
Buna fetele..ce active sunteti!
Eu sunt la serviciu,abia astept sa plec acasa..Mai am un pic![]()
Astazi am facut si noi 16 saptamani...
Tot astazi mai pe seara trebuie sa-mi iau rezultatul la analize sa vad daca ureaplasma a cedat sau nu...Mi-am facut si urocultura pt ca urinez des si ma si usturaun pic...
Vorbim mai pe seara!
Se anunta un week-end cu vreme frumoasa...poate ultimul de acest fel!
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
lalely tinem pumnii sa fie buna analiza

ma suna al meu acum si zice: pai nu sarbatoresc si eu ca am intrat in trim III
si chiar radeam de el, dragutul, ce mai calculeaza el acolo. zic nu, mai am 2 saptamani si gata intru in trim III

fetelor chiar ca ce a trecut timpul.

bb_yasmi tu unde esti de n-ai intrat azi deloc??

fetele eu am plecat la mami meu. azi sunt rasfatata, mi-a facut strudel cu mere, vroia sa faca cu dovleac dar n-a gasit, face si muschiulet la tava.o sa vin pe seara acasa.

24+