Fluturasi de martie-aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss .

deea, macar tu nu ai platit pt alea 5 min la spital. de abia astept sa ne spui marti ce e bebe din burtica!!!

cris, cat ai platit cand ti-a facut control?

mie imi este ciuda, ca frumos ar fi fost sa sune asistenta si sa ne reprogrameze pt zilele urmatoare daca tot trebuia sa plece la spital, la nastere.

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea multa sanatate tatalui tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi 120 lei...k un control obisnuit. doar ca m am apucat sa adun facturile pe care le primesc si cand vad cati bani am cheltuit de cand am ramas insarcinata pe analize, eco, triplutest si controale ma ia capul. tocmai d aia cred ca ar trebui ca la fiecare vizita doctorii sa ne dedice timpul si rabdarea pe care le meritam. ca la urma urmei timp de 9 luni le bagam o gramada de bani in buzunar.

ma consolez cu ce ziceau fetele despre emisiunea aia de la antena de azi...ca nici prea multe eco nu sunt bune...si astept cu nerabdare biometria...

s 18, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea esti bine??? de ce nu mai apari???
deea tu??? sper ca esti bine.
alina o6 sa savurezi linistita capuccino. cum il prepari, simplu sau mai special??
cris nici tu nu ai mai intrat.....

dulci pentru tine Yasmi! Nu am fost bine deloc, am ajuns si pe la spital pentru o perfuzie ca ma deshidratam f tare, ma rog au trecut toate cele, acum mai am doar ameteli. Bebe este f bine , are 487 de grame si vioi si frumos. A fost si el f agitat cat a fost tinuta mami pe perfuzie, am fost extrem de impresionata de el.

Inca nu ma simt excelent, dar cu timpul imi voi reveni. Asta a fost motivul pentru care nu am mai intrat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Catank, Roxy . Roxy, doar eu nu am fost bine, in rest bebe era bine mersi in burtica , e un luptator.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Astazi am intrat in luna a 6 a si noi! Vedeti ce mari suntem??? Sper sa ma simt ceva mai bine si sa mai intru astazi, daca nu, ne auzim cand voi avea un tonus ceva mai bun.

Yasmi imi pare tare rau ca dr tau nu si-a dat interesul pentru ecografie.

Catank eu sunt f multumita de dl dr, cum a auzit ca vomit in continuu m-a chemat de urgenta la spital, ii era frica sa nu am cine stie ce bacterie luata. Cum m-a vazut m-a dus imediat la ecografie, si inainte de asta mi-a zis ca imi face ecografie pentru sufletul meu, ca el stie ca bebe e bine , si e adevarat, bebe era bine, statea cu o manuta la cap si cred ca se gandea, mai mama ce imi tot faci, iar apoi mi-a facut imediat rost de un pat si a vb cu o asistenta sa imi puna o perfuzie, fara internare, fara nimic. Mi-a zis doar daca mai vomit, il sun si ma interneaza, dar norocul meu a fost ca am ramas doar cu starile de voma si cu ameteli. Asa ca este un dr jos palaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

bb_yasmi nu pot sa cred ca inca o data a facut doctorul asa treaba de mantuiala. de ce nu pleci la doctorita cealalta de tot si sa nasti cu ea? dai banii asa aiurea pe eco?? pai cred ca m-as enerva de numa', este lipsa de resprect. dai o groaza de bani si pt ce.... acum mergi iar si mai dai un rand de bani. pai atunci pt ce mai ai doctor? ca sa mergi peste cateva zile la altul sa-i faca treaba lui? vezi tu cum faci

mandreeac ce ma bucur ca ne-ai scris. ce ai patit? cum adica deshidratata?? bine ca este bebe bine.

catank glumim , normal. sa stii ca eu nu ma supar, poti sa ma atentionezi mereu , asa doar doar nu mai mananc porcarii. ca ma mai gandesc si la tine cand cumpar ceva naspa

viss ma bucur tare mult ca ai scapat de examene. nu mai ai altele, nu? si mai ales ca ai vazut bebeii si sunt bine si voiosiacum te asteptam mai des.

deea sper sa se rezolve toate problemele si sa poti sta si tu linistita si fara griji.

madutza tu cam tragi chiulul , unde umblii??

simona cafeaua noastra unde este?? pai cum poti sa ne lasi asa de izbeliste

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Mai scriu un mesaj, ca sa ne apara si noua semnatura reinnoita. Un week-end minunat va doresc tuturor.

V-am citit pe sarite, nu am retinut mai nimic, asa ca va transmit pentru burtici si bebici!

Am o poza cu bebe in care isi tine manutzele la ochi, e asa simpatic. O sa le postez si pe picassa, dar momentan nu am pozele acasa, sunt la bunica se lauda si ea cu nepotul ei. Si apropo bebe al meu va avea nasul si gurita tatalui lui. Are niste degetele lungi si frumoase, pianist il fac. Hai ca m-am intins cam mult, se vede ca nu am mai intrat de zile bune.

pentru Happiness ale carei vorbe si al carei gest m-a impresionat extrem de mult.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 23+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac si ce-a zis? de la ce ti-a fost asa?? ma bucur tare mult ca esti bine. eu asa ma panichez cand aud din astea....

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Mergi la inceput

Roxy de la 2:30 noaptea, dimineata cum vrei sa o iei am vomitat din ora in ora pana la ora 11 cand am ajuns la doctor, timp in care nu am baut absolut nimic, imi era f rau si deci nu puteam bea. Si asa la ecografie m-am dus cu vezica cam goala, intrucat aveam puternice stari de voma si nu voiam sa o ratez, motiv pentru care am baut inainte putin ceai de menta neindulcit, ca asa mi s-a recomandat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 23+ Rares Andrei

Mergi la inceput