Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
neatza dragelor...sarumana de coffe alexa....mere tare bine dimi...
mai fetili din schimbul 3...miki...mima...da ce-i cu voi? ( zic io care toata viatza...la 10 eram terminata....si acum...desi sunt varza....se face ora 12 si nu pot adormi)
am recuperat...si acu sa vad ce-mi aduc aminte...
MP...sarumana c=ai cerut explicatii la lorex...si eu aveam nevoie de DEx...
cris.d....m-ai terminat cu cadourile de craciun...si mosul pe sanie...eu, cred ca voi merge la ai mei de craciun ( sper sa fie ok drumurile sa pot merge cu masina)....pt ca acolo..mai ales ddaca e zapada..chiar se simt sarbatorile...
vorba xelei...si fac parte din categoria femeilor....pe ultima suta de metri...( cred ca de asta a si venit jiji mai devreme..ca muncisem ca un scalv pe 31...ca sa arunc jde feluri de mancare cand m-am intors pe 6)...
mai nou sunt fun cumparaturi online de pe ebay....am constatat ca si lucrurile noi te ajung mai ieftin cu tot cu transport decat din mag de la noi....dar ce-i drept...nu se copmpara cu farmecul cautarii prin magazine...
simpli...spor la invatat...si de daca ai ars mancarea....lasa draga, o sa se mai intample...
alexutza....inca o date te invidiez pt ca esti acolo....stiu ca acu cativa ani am fost in nov i salonic....doamne ce frumos era si cald si........iar ma gandesc la papa....cu socrela asta e...ignore...cel mai bine...
intre timp s-a trezit jiji...si chiar ca am uitat totul...
a...miki cand te citesc....mmmm...parca esti o princesta.....n-as putea descrie sentimentul dar parca emani muuulta caldura, optimism.......are kiti o mami cocheta, dulce foc
de acu incepe smotru de zi cu zi...mai am de calccat si rufele lui...etc..etc...le facem noi..sanatosi sa fim..
va doresc o zi superba....a....eu il scot pe jiji dupa somnul de amiaza si pranzul lui..adik pe la 3 juma..cam 1-2 ore....1 sigur...ma streseaza imbra catul dar asta e...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Si eu m-am mirat auzind-o pe onitza cum ca ar fi interzise. Pai Mara mananca paine si banane de ceva vreme si "inca n-a murit" (platesc DA-uri ). Stiam ca au voie si una si alta iar garatrul nu vad ce rau sa-i faca....doar e carnita gatita. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Neatza!
De banana stiu ca unii indica de la 9 luni dar sunt si care indica mai devreme in functie de terenul alergic sau nu al ocpilului. Eu i-am dat prima oara dinttr-un borcanel hipp, amestec de banane cu mar si caise. Am vaz ca nu are nimic am prins curaj si i-am dat azi o feliutza, maine doua.Acum ii dau cam un sfert de banana la o masa.Mi-e frica sa-i dau mai mult!
Despre paine, gluten papa de la 6 luni bobitza, prima oara din greseala i-am dat, am vaz ca nu are nimic, am sunat pediatra si a zis ca e ok, dar paine abia de la 7 luni jum i-am dat.integrala just.
Despre gratar facut pe jar si fum stiu ca nu e sanatos nici pt noi.Fumul acela contine substante cancerigene care "se lipesc" si de carnitza!
Right?
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Am mai pus si noi niste poze! Va pupam. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
cum sunteti? bine?
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo Apropo de delicat si eu sunt total impotriva lui. Nu il mai folosesc de 4 ani si nu ii duc dorul. Am un borcan mare in care am amestecat ierburi. Le cumpar uscate si tocate fin si le folosesc la orice mancare. Acum am busuioc, rozmarin, cimbru, turmenic, coriandru...Patrunjelul, mararul le folosesc proaspete. Si piticul papa banana si paine. Gratar inca nu am incercat sa ii dau. Noi cu iesitul mai rarut ca-i mai dragut. Iar haraie putin si nu vreau sa imi fortez norocul, asa ca iesim doar 15-20 de min, sau ca nou nascutii la geam. |
mamidepuiuti spune:
neata ,multumesc de cafea ale1212xa
io nu m-am apucat de prepeliteala,desi hardul meu ar avea maaaare nevoie,dar ma mai ia cate o fulgereala ... mi-am amintit acum,uitandu-ma la blacky lui bea,ca i s-a nascut si un vitelus pufuletsi noi ii faceam galerie...moama ce vremuri...
mami de Alex si Radu
lorex spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Sa va spun ce problema am eu mai nou: A DISPARUT DOVLECELUL!!! Sunt in pom, il foloseam in fiecare zi in mancarea lui A., eu ce ma fac acum? Am atacat rezerva din congelator, insa aia mare noroc daca ma tine pana la final de noiembrie Voi de unde luati, sau cu ce il inlocuiti? A, am facut si noi gutuie coapta, o minune, a papat de a spart! Ratusca mami de Imparat (2010) |
da, si eu am intrat in panica!
am gasit pana la urma in kaufland dar din turcia si nu stiu cat sunt de naturali, ca astia n-au soluri fertile. I-am ales pe cei mai mici si am luat o tona , mi-am umplut congelatorul.
Si fol acum la greu dovleacul!
lorex spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui micki_mica
Fetele, AM REZOLVAT CU POZELE! Le-am modificat eu pe toate, dar pt viitor, dau mai jos pasii de urmat pt modificare dimensiuni poze: - pe linia cu sagetile stanga-dreapta, de la vizualizare poze, mai in dreapta scrie "Edit". clic pe el si se deschide poza in programelul de editare. - dupa ce se incarca poza (cu cat e mai mare cu atat dureaza mai mult) pe linia de deasupra pozei, undeva centru stanga pe linie, scrie "Resize" - se deschide o pagina, unde sunt scrise niste dimensiuni de forma 1234 x 5678 (cifrele sunt orientative) . Trebuie sa fie bifat "Keep Proportions" si la casuta din stanga , cea cu 1234, scrii 1024 si a doua casuta se modifica automat. (Eu din obisnuinta dau 1024 pt ca nu iese poza la dim mare dar se vede bine). - se apasa pe "OK", si dupa ce se inchide acea fereastra, clic pe "Save to my album". Se va deschide o fereastra de confirmare si trebuie dat clic pe "Replace". Se va inchide automat programelul de editare si revine la album, de une s-a plecat, cu dimensiunile mai mici. Si asa la fiecare poza in parte. Yasmine mai ai loc de poze, asa ca te asteptam cu alte poze. Berea mai incolo . Fara alcool ca imbat cupchilu' . Simplicity baga tare la invatat. Ca io am scapat de carte, cica . Dupa sesiune si licenta...cum zicea Decenuela...si Plateea stie...imi permit sa frec pozele pe net . Daca am papat litere, scuzati. Nu am toti ochii la mine. E grele cu verificari la ora asta. Kiti de Miki |
de apreciat efortul
eu folosesc optiunea percentage si micsorez cu 50%
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
si eu astept raspuns la asta de Yannis |
ma gandesc c-o fi o chestie cu care se curata spatiile interdentare cu apa subpresiune? hai cris , spune-ne!!!
..defapt i-a sa-l sun eu pe google...
lorex spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata ,multumesc de cafea ale1212xa io nu m-am apucat de prepeliteala,desi hardul meu ar avea maaaare nevoie,dar ma mai ia cate o fulgereala ... mi-am amintit acum,uitandu-ma la blacky lui bea,ca i s-a nascut si un vitelus pufuletsi noi ii faceam galerie...moama ce vremuri... mami de Alex si Radu |
saracul..
de cand e friptura digerata..
lorex spune:
nu stiu daca am mai apucat sa va spun aseara ca ieri la pranz iurik a papat prima ei ciorbitza de pui!
mi-a adus mama de la tzara, totul natural, fara delikaturi si alte chestii.
facut ca pt noi dar cat se poate de natural.
i-am strecurat zeama si am blenduit jum de ficatzel, am pus cateva firmituri de paine si gata.
a fost un succes!
adevarul e ca mama face o ciorba f f buna si asta fara sa caleasca legumele sau sa adauge prafuri!
singura chestie nociva ar fi ca are sare, nu mult dar are.
dar deacu...stiu ca unele dintre voi folositi la bebe sare si mi-am zis ca n-o fo foc daca mai primeste uneori si sare. e buna si ea la ceva nu?
astept sa-mi spuneti daca e gresit!