Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Sa va spun ce problema am eu mai nou: A DISPARUT DOVLECELUL!!! Sunt in pom, il foloseam in fiecare zi in mancarea lui A., eu ce ma fac acum? Am atacat rezerva din congelator, insa aia mare noroc daca ma tine pana la final de noiembrie

Voi de unde luati, sau cu ce il inlocuiti?

A, am facut si noi gutuie coapta, o minune, a papat de a spart!

Ratusca mami de Imparat (2010)

Buna!
Eu i-am fiert cateva bucati de dovleac de-ala galben, de coc fetele cand n-am avut dovlecel, ca sa nu ajung la rezerve. A mancat si asa. Incearca si tu.

Da, plecam, dar saptamana viitoare daca vremea e cat de cat ok, mi-ar face mare placere sa facem o tura
Cred ca luam si noi ceva covoare ca vad ca nu prea tine fara. Ii dau Maiei o vestuta pe ea cand e pe jos ca se tara pe burta dar tot e rece, eu nu prea pot sa stau pe jos pe parchet, nu mai zic pe gresie. Ea n-a racit si nici nu pare s-o deranjeze frigul, dar eu stiu...

mami de fetita

Si eu tot cu dovleac din ala galben am inlocuit. Chiar cu succes!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Sa va spun ce problema am eu mai nou: A DISPARUT DOVLECELUL!!! Sunt in pom, il foloseam in fiecare zi in mancarea lui A., eu ce ma fac acum? Am atacat rezerva din congelator, insa aia mare noroc daca ma tine pana la final de noiembrie

Voi de unde luati, sau cu ce il inlocuiti?

A, am facut si noi gutuie coapta, o minune, a papat de a spart!

Ratusca mami de Imparat (2010)

Buna!
Eu i-am fiert cateva bucati de dovleac de-ala galben, de coc fetele cand n-am avut dovlecel, ca sa nu ajung la rezerve. A mancat si asa. Incearca si tu.

Da, plecam, dar saptamana viitoare daca vremea e cat de cat ok, mi-ar face mare placere sa facem o tura
Cred ca luam si noi ceva covoare ca vad ca nu prea tine fara. Ii dau Maiei o vestuta pe ea cand e pe jos ca se tara pe burta dar tot e rece, eu nu prea pot sa stau pe jos pe parchet, nu mai zic pe gresie. Ea n-a racit si nici nu pare s-o deranjeze frigul, dar eu stiu...

mami de fetita

Al meu e "dotat" cu acelasi echipament: sosete groase, vesta. Si la noi e parchetu mai rece uneori (de fapt din ce in ce mai des in ultima vreme) si gresia si mai si! La gresie am noroc ca are un culoar cald ca trec tzevile chiar pe sub, e demential sa simti asa cald sub tine, cred ca incalzirea prin pardoseala trebuie sa fie f tare! dar nu intentionez sa cumpar covor ca parca-l vad ca ii pun covor in toata casa si el tot pe un petic de gresie, eventual cel mai rece o sa-si petreaca veacul. Si mai dau si o gramada de bani pe covor....si cu ala alta belea, trebuie aspirat, curatzat cu produse bio, o sa fiu paranoia rau ca raman microbi in el, asa parchetu si gresia macar am incredere ca sunt curate (spal destul de des si folosesc si igeniol, nu mereu dar cand am timp sa aerisesc bine dupa spalat, bag dezinfectarea)

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ce-i ala irigator bucal?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

si eu astept raspuns la asta

de Yannis

Mergi la inceput

Ratusca eu ultima oara cand am luat gaseam dovlecel. de regula in super si hiper marketuri mereu se gasesc dovlecei verzi fie ca-s din Spania sau alte tari. Eu iau si productie ne-autotona. Dar se poate gati si fara dovlecel, eu intentionez sa nu ii mai fac ghiveci, sa ma axez pe mancare mai de om mare, adica asa cum mancam noi nu un terci cu de toate ci separat legumele gen piure de cartof cu ou sau unt, rosii fierte cu paine neagra, ulei de masline si patrunjel (astea se vor a fi bruschete), spanac cu ou, orez cu morcov si ardei etc...Cand ma apuc de ele iti spun daca au avut succes...deocamdata stam pe borcanele si peste sau pui la cuptor cu sau fara cartofi.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Am mai pus si noi niste poze!
Va pupam.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca! Si tu esti o mamica tare frumoasa. Cum reusesti sa impaci jobul cu cresterea a 3 copii?

Cand ai timp poate reusesti sa micsorezi din poze, aveam alocati fiecarui album 20 de mega...parca? Sper sa nu te superi ca ti-am zis.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Nu ma supar, ze rog din suflet sa micsorezi tu, daca poti, eu nu ma stiu de loc.
Si merci.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Sorry dar chiar nu stiu cum. N-am avut nevoie niciodata sa micsorez pozele din album, aparatul meu le face la dimensiuni mai mici. Mi-am uitat aparatul foto la Cta.

Vreo fata care stie si e dispusa sa micsoreze pozele Yasminei?

AMR 3.5 kg

Fetele, AM REZOLVAT CU POZELE!

Le-am modificat eu pe toate, dar pt viitor, dau mai jos pasii de urmat pt modificare dimensiuni poze:

- pe linia cu sagetile stanga-dreapta, de la vizualizare poze, mai in dreapta scrie "Edit". clic pe el si se deschide poza in programelul de editare.

- dupa ce se incarca poza (cu cat e mai mare cu atat dureaza mai mult) pe linia de deasupra pozei, undeva centru stanga pe linie, scrie "Resize"

- se deschide o pagina, unde sunt scrise niste dimensiuni de forma 1234 x 5678 (cifrele sunt orientative) . Trebuie sa fie bifat "Keep Proportions" si la casuta din stanga , cea cu 1234, scrii 1024 si a doua casuta se modifica automat. (Eu din obisnuinta dau 1024 pt ca nu iese poza la dim mare dar se vede bine).

- se apasa pe "OK", si dupa ce se inchide acea fereastra, clic pe "Save to my album". Se va deschide o fereastra de confirmare si trebuie dat clic pe "Replace". Se va inchide automat programelul de editare si revine la album, de une s-a plecat, cu dimensiunile mai mici.

Si asa la fiecare poza in parte. Yasmine mai ai loc de poze, asa ca te asteptam cu alte poze.

Berea mai incolo . Fara alcool ca imbat cupchilu' .
Simplicity baga tare la invatat. Ca io am scapat de carte, cica . Dupa sesiune si licenta...cum zicea Decenuela...si Plateea stie...imi permit sa frec pozele pe net .

Daca am papat litere, scuzati. Nu am toti ochii la mine. E grele cu verificari la ora asta.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Io is gata. Pic la datorie.
Nu mai duc mai mult de juma de ora, cat sa ma regatesc de culcare.
Kiti doarme de mult si in curand ma ia de proaspata si cu lapte-n tzatze.
Ca doar trebuie sa ma mentin verde, nu?

Nu las cafeluta, ca se raceste si-i pacat.

NB!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Io is gata. Pic la datorie.
Nu mai duc mai mult de juma de ora, cat sa ma regatesc de culcare.
Kiti doarme de mult si in curand ma ia de proaspata si cu lapte-n tzatze.
Ca doar trebuie sa ma mentin verde, nu?

Nu las cafeluta, ca se raceste si-i pacat.

NB!

Kiti de Miki

Multumim de munca depusa la micsorarea pozelor! Sa ai o noapte linistita!

Mara e in patut, patutul lipit de pat. I-am dat sa pape la 2 si am pus-o la loc, vad ca sta.

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

pot face lucrul asta,dar e ceva de lucru si numai vineri seara pot,ca atunci e sotul la lucru si altfel ma organizez....daca e ok pt voi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu cartile cresc oameni,ci mamele. "

Stiati ca:
...Marea Neagra,cu zeci de mii de ani in urma era un lac cu apa dulce?Legatura cu Marea Mediterana s-a facut dupa scufundarea "limbii" de pamant din zona Bosfor-Dardanele
[/quote]

Sarumana mult, oricind ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Multumesc frumos, am notat cum se micsoreaza.

La intrebarea cum merge cu 3 copii si full-time job: merge!
Mara merge cu mine la munca, mama e in timpul asta cu ceilalti doi, scoala, lectii, gatit, activitati extrascolare, eu cind sunt acasa, sotul, la weekend, pt ca jobul lui e de asa natura ca pleaca luni si revine vineri.

Va imbratisam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna dimineatza

se pare ca devine regula..iar dau cafeaua

noi ne-am trezit la 6...de prea mult somn cred..ca la 10 dormeam si eu si fimeo...azi suntem fresh...

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput