Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 8
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa buna dimineatza se pare ca devine regula..iar dau cafeaua noi ne-am trezit la 6...de prea mult somn cred..ca la 10 dormeam si eu si fimeo...azi suntem fresh... o zi frumoasa sa aveti ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Neatza!
Merci de cafeluta!
O zi buna!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Multumim de munca depusa la micsorarea pozelor! Sa ai o noapte linistita! Mara e in patut, patutul lipit de pat. I-am dat sa pape la 2 si am pus-o la loc, vad ca sta. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Neata!
Frumos asa! Kiti a adormit in patut, dar pe la 1 s-a trezit si l-am pus langa ta-su. Eu am adormit la 3 si la 9 deja ma batea caprita mea cu mainile, sa ma trezesc. Dar mai bag un somnic pe zi.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Yasmine Multumesc frumos, am notat cum se micsoreaza. La intrebarea cum merge cu 3 copii si full-time job: merge! Mara merge cu mine la munca, mama e in timpul asta cu ceilalti doi, scoala, lectii, gatit, activitati extrascolare, eu cind sunt acasa, sotul, la weekend, pt ca jobul lui e de asa natura ca pleaca luni si revine vineri. Va imbratisam. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Cu placere!
Am scris cum se face ca or mai fi fete care nu stiu, si nici nu sunt tehnicutze-innascute.
Doamne...3 copii! Ce frumos! Ce greu! Bine ca te ajuta mama ta!
O zi usoara!
Kiti de Miki
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
si eu astept raspuns la asta de Yannis |
e www.oralfarm.ro/m-150-DusuriBucale-262-IRIGATOR_BUCAL_WATERPIKWP100.html" target="_blank">asta. cica e bun pt cei cu gingii sensibile, ca sotul meu are, sangereaza mereu
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza dragelor...sarumana de coffe alexa....mere tare bine dimi... mai fetili din schimbul 3...miki...mima...da ce-i cu voi? ( zic io care toata viatza...la 10 eram terminata....si acum...desi sunt varza....se face ora 12 si nu pot adormi) a...miki cand te citesc....mmmm...parca esti o princesta.....n-as putea descrie sentimentul dar parca emani muuulta caldura, optimism.......are kiti o mami cocheta, dulce foc de acu incepe smotru de zi cu zi...mai am de calccat si rufele lui...etc..etc...le facem noi..sanatosi sa fim.. va doresc o zi superba....a....eu il scot pe jiji dupa somnul de amiaza si pranzul lui..adik pe la 3 juma..cam 1-2 ore....1 sigur...ma streseaza imbra catul dar asta e... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Eu...invat. Engleza, ca asa mi-am promis. Ca doar noaptea ma lasa sefu' in pace. Ziua din 20 in 20 min vrea ceva, sau trebuie sa fac ceva. Si daca nici una, nici alta, vine si se aseaza langa mine (langa mine sau langa piciorul scaunului) si incepe chiraiala. Dupa care se plictiseste, se ridica in picioare si trage efectiv de hainele mele, ca sa ma joc cu el.
Si io-s din aia cu randament bun noaptea. Imi aduc aminte ca la licenta de la fizica, am exsersat trezitul de dimi si activarea creierului de dimineata, cu 2-3 luni inainte. Ca eu la orele acelea matinale aveam somnul dulce-dulce . Si a mers
Cat despre ce are Kiti, eu sunt convinsa ca fiecare mama e cea mai calda, dulce si optimista cu puiul ei . pt cuvinte frumoase!
Spor la treaba! Si nu te omori cu ea, ca nu fuge nicaieri!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
de apreciat efortul eu folosesc optiunea percentage si micsorez cu 50% _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mie imi e mai simplu cu 1024, ca e chestiie de copy-paste. Eu prefer mai mult tastatura decat mouselul. Si nu toate pozele au aceeasi dimensiune.
Fiecare face cum ii e mai usor.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Fi-miu nu mai tuseste asa ca rau si parca papa si mai bine. Inca ii dau siropel. Si azi si daca la noapte nu aud nimic, nu tuseste, il iert. Desi ia siropelul foarte bine.
L-am masurat cand dormea si are undeva la 75-76cm. Ca mi s-a parut mie ca s-a cam lungit. Si unde mai pui ca imi rupe bratele.
Eu ma duc sa iau o pauza de relax, ca acum ma bag iar la piure de fructe.
Kiti de Miki
onitza spune:
Ce fac fetele? Multumesc pentru raspunsuri.
Painica si banana mi=a zis doc de la un an, iar cu delikatul de la plafar m=am uitat ce contine si mi se pare ok. Dar interesanta si combinatia de ierburi proaspete la borcan, o pun si eu in aplicare.
Dani mi-e racit cobza, speram sa treaca repejor.
MIKI, multumesc pentru PM.
livia1980 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Al meu copil se trezeste pe ora de vara...la 7.3 acum....si imi beau cafeaua..de pe la 6.30 cu tati..cand e singurul moment al zilei cand punem si noi tara la cale...
Aseara cand l-am scos afara s-a zgariat intr-un gard de metal..la degetut...nu la vazut tati ca se apuacse de gard...avea geaca peste manuta...si l-a tras cand a sarit cainele.(de dupa gard)..ca au program de joaca cu el in fiecare seara(rade Alexandru in hohote)..si i-a curs sange.Am avut noroc ca era doar zgariat..nu rana adanca.Dar cand l-am vazut mi s-a faut rau.L-am dat cu Betadina...si vad ca azi s-a prin rana.
Imi era frica de tetanos..dar mi-am amintit ca a fost vaccinat si antitetanos...asa ca stau linistita.Of Doamne!
E asa de frumos afara....cald, cald...!Plecam afara indata...!
O zi insorita!
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
e www.oralfarm.ro/m-150-DusuriBucale-262-IRIGATOR_BUCAL_WATERPIKWP100.html" target="_blank">asta. cica e bun pt cei cu gingii sensibile, ca sotul meu are, sangereaza mereu Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
ha! ma gandeam io ca e ceva de genul asta (n-am mai apucat sa gugalesc)!
e cam scump, dar...ma bate un gand ...ca si eu am probleme cu gingiile..o sa-l caut pe amazon poate-l gasesc mai ieftin!
YASMINE, ce spui de el?