Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 17
livia1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 mamicile iaurturile cu fructe sunte recomandate? alea contin si ele ceva cangerin? efectiv nu mai am incredere in nimic si e tare greu sa mananci bio daca nu stai la tara unde tai puiul din curte si mananci lapte de la vacuta ta. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Eu i-am luat de la Humana iaurt cu banana ...si nu-i place..si m-am hotarat sa i le fac acasa!Si ii plac mult, mult!Amestec iaurtul de casa cu tot de felul de fructe(mar copt, gutuie coapta, stafide blendate, etc)
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ALEX LUCIA,merci, nu am stiut.sa sun sa anulez in romania...atunci, ca e 90 lei economia Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
mi se pare corect.
De 90 lei le iei fetelor ceva
livia1980 spune:
Citeam intr-un articol un sfat......Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede!...si mi-au dat lacrimile.Nu stiu cand au zburat 8 luni si ceva. Acum sta si ma priveste de la san...si imi zambeste atat de dulce..si in cativa ani nu va mai sta nici sa-l pup!
As vrea sa pot opri timpul in loc...sa fie bebelus tot timpul..sa-mi zambeasca din ochii sai candizi!Si sa intinda manutele spre mine...si sa simt ca sunt singura persoana care conteaza pentru el!
Suna un pic egoist...dar adevarul ca uneori nu stim sa apreciem clipele , secundele pe care le traim langa pufisori.Totul devine o rutina...si ajungem sa ne intrebam:Cand a trecut atata timp!
AM DEVENIT PREA SENTIMENTALA!!!
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
Nik0le spune:
LA MULTI ANI, alexutzzza! Ce frumos ti-a spus miremia, sa te bucuri de prima aniversare alaturi de Yannis! Ce tinerica esti!
myky, mersi de intrebare, Irina in continuare ia prost in greutate, nu stiu daca are inca 6 kile jumate, nu cred. I-a recomandat pediatra o caruta de analize, inclusiv teste alergologice, asteptam rezultatele acum. Nu va mai spun cum a facut cand i-a recoltat sange, i-au mai luat si 3 eprubete pline, de-am zis c-o lasa fara. Imi pare rau de pasa financiara proasta, te inteleg perfect, ca si noi trecem printr-una. Macar nu e ziua mea prea curand, oricum de Craciun nu cred ca primesc nimic. Vezi ca nu-s recomandate iaurturile cu fructe, mai bine pui tu fructe proaspete intr-un iaurt simplu.
micki, bafta multa la Culcer, brrr... Io nu stiu daca as avea curajul tau. Imi pare tare rau de vestile proaste despre Andrei...
lorex, felicitari pentru bilant, sunt verde de invidie, da? Ma bucur ca ne mai dai vesti despre plateea, spune-i ca-i simtim lipsa pe aici!
Lillo spune:
Simplicity pana la 1.5-2 ani nu intelege orice i-ai zice. Singura solutie e distragerea atentiei. Mai tarziu cand vor incepe sa ingeleaga va functona sa ii explici de ce nu se poate. Acum nu te astepta la minuni dar incet incet vor intelege. Fiica-mea, la 4 ani intelege cand ii spun ca nu avem bani sa ii cumpar tot ce isi doreste, totusi ma tine cate o jumatate de ora in fata vitrinelor sa imi arate ce sa ii cumpar cand vom avea bani si ocazional, cand e f. obosita, face crize ca ea vrea ACUM. Eu am incercat sa nu o mint, s-a intamplat sa ii zic ca nu avem bani si m-am oprit sa iau ceva ptr mine. Mi-a atras atentia imediat ca ptr ea nu am avut bani dar eu mi-am cumparat ceva. De atunci nu am mai repetat greseala, daca nu sunt produse strict necesare pentru unul din noi, sau nu sunt lucruri pe care le folosim toti, de ex sapunul, detergentii, nu le mai cumpar de fata cu ea daca am apucat sa zic ca nu am bani. Daca ii promit ca ii cumpar ceva cand vom avea bani sau cu o anumita ocazie ma tin intodeauna de cuvant si ii cumpar chiar daca uita pana atunci. Daca stiu ca nu voi putea sa ii cumpar ii spun de la inceput nu o amagesc. I-am tot explicat ca sunt produse pentru care ne trebuie multi bani si altele ptr care ne trebuie mai putini si decat sa dam multi bani pe ceva care nu ne trebuie, mai bine ii folosim ptr lucrurile necesare, cu ex potrivite varstei ei.
Referitor la alte interdictii si limite...Nu avem reguli stricte, cu exceptia celor a caror incalcare pune in pericol viata sau sanatatea, de ex NU traverseaza strada decat de mana cu adult, NU umbla la prize, aragaz, cabluri, NU se apropie singura de ferstre, vitrine, cutite, foarfece etc. Riscurile le stie prin experienta unde se poate, unde nu se poate experimenta, facem analogii. De ex i-am zis sa nu puna mana pe caloriferul fierbine ca se arde si cand s-a incapatanat sa mearga acolo am lasat-o sa-l atinga, s-a "ars" (nu iti imagina ca am oparit voluntar copilul) si asa a aflat ce inseamna fierbine, deci nu a mai incercat sa puna mana pe obiecte care ard.
In rest totul se negociaza eu propun variante care mi se par acceptabile, ea alege.
Nik0le spune:
citat din mesajul lui Lillo Simplicity pana la 1.5-2 ani nu intelege orice i-ai zice. Singura solutie e distragerea atentiei. Mai tarziu cand vor incepe sa ingeleaga va functona sa ii explici de ce nu se poate. Acum nu te astepta la minuni dar incet incet vor intelege. Fiica-mea, la 4 ani intelege cand ii spun ca nu avem bani sa ii cumpar tot ce isi doreste, totusi ma tine cate o jumatate de ora in fata vitrinelor sa imi arate ce sa ii cumpar cand vom avea bani si ocazional, cand e f. obosita, face crize ca ea vrea ACUM. Eu am incercat sa nu o mint, s-a intamplat sa ii zic ca nu avem bani si m-am oprit sa iau ceva ptr mine. Mi-a atras atentia imediat ca ptr ea nu am avut bani dar eu mi-am cumparat ceva. De atunci nu am mai repetat greseala, daca nu sunt produse strict necesare pentru unul din noi, sau nu sunt lucruri pe care le folosim toti, de ex sapunul, detergentii, nu le mai cumpar de fata cu ea daca am apucat sa zic ca nu am bani. Daca ii promit ca ii cumpar ceva cand vom avea bani sau cu o anumita ocazie ma tin intodeauna de cuvant si ii cumpar chiar daca uita pana atunci. Daca stiu ca nu voi putea sa ii cumpar ii spun de la inceput nu o amagesc. I-am tot explicat ca sunt produse pentru care ne trebuie multi bani si altele ptr care ne trebuie mai putini si decat sa dam multi bani pe ceva care nu ne trebuie, mai bine ii folosim ptr lucrurile necesare, cu ex potrivite varstei ei. Referitor la alte interdictii si limite...Nu avem reguli stricte, cu exceptia celor a caror incalcare pune in pericol viata sau sanatatea, de ex NU traverseaza strada decat de mana cu adult, NU umbla la prize, aragaz, cabluri, NU se apropie singura de ferstre, vitrine, cutite, foarfece etc. Riscurile le stie prin experienta unde se poate, unde nu se poate experimenta, facem analogii. De ex i-am zis sa nu puna mana pe caloriferul fierbine ca se arde si cand s-a incapatanat sa mearga acolo am lasat-o sa-l atinga, s-a "ars" (nu iti imagina ca am oparit voluntar copilul) si asa a aflat ce inseamna fierbine, deci nu a mai incercat sa puna mana pe obiecte care ard. In rest totul se negociaza eu propun variante care mi se par acceptabile, ea alege. |
Lillo, ce bine ca nu m-am bagat sa-mi dau eu cu parerea, ai raspuns tu asa frumos si complet!
lorex, ma mai intrebasei tu ceva de vigantol, nu? Mie Stanciu mi-a zis sa nu i-l dau cu mancare, ci la o ora distanta de mese. Plus ca mai e inconvenientul cu grija la pastrare, ca altfel se inactiveaza. Eu nu ma vad dandu-i Irinei vigantol rece de la frigider, chiar daca sunt doar cateva picaturi. Nu zice nimeni ca vigantolul in sine ar fi mai prost decat vigantolettenu', dar e mai pretentios. Nu e pt lenesi (ca mine ).
simplicity spune:
citat din mesajul lui Lillo Simplicity pana la 1.5-2 ani nu intelege orice i-ai zice. Singura solutie e distragerea atentiei. Mai tarziu cand vor incepe sa ingeleaga va functona sa ii explici de ce nu se poate. Acum nu te astepta la minuni dar incet incet vor intelege. Fiica-mea, la 4 ani intelege cand ii spun ca nu avem bani sa ii cumpar tot ce isi doreste, totusi ma tine cate o jumatate de ora in fata vitrinelor sa imi arate ce sa ii cumpar cand vom avea bani si ocazional, cand e f. obosita, face crize ca ea vrea ACUM. Eu am incercat sa nu o mint, s-a intamplat sa ii zic ca nu avem bani si m-am oprit sa iau ceva ptr mine. Mi-a atras atentia imediat ca ptr ea nu am avut bani dar eu mi-am cumparat ceva. De atunci nu am mai repetat greseala, daca nu sunt produse strict necesare pentru unul din noi, sau nu sunt lucruri pe care le folosim toti, de ex sapunul, detergentii, nu le mai cumpar de fata cu ea daca am apucat sa zic ca nu am bani. Daca ii promit ca ii cumpar ceva cand vom avea bani sau cu o anumita ocazie ma tin intodeauna de cuvant si ii cumpar chiar daca uita pana atunci. Daca stiu ca nu voi putea sa ii cumpar ii spun de la inceput nu o amagesc. I-am tot explicat ca sunt produse pentru care ne trebuie multi bani si altele ptr care ne trebuie mai putini si decat sa dam multi bani pe ceva care nu ne trebuie, mai bine ii folosim ptr lucrurile necesare, cu ex potrivite varstei ei. Referitor la alte interdictii si limite...Nu avem reguli stricte, cu exceptia celor a caror incalcare pune in pericol viata sau sanatatea, de ex NU traverseaza strada decat de mana cu adult, NU umbla la prize, aragaz, cabluri, NU se apropie singura de ferstre, vitrine, cutite, foarfece etc. Riscurile le stie prin experienta unde se poate, unde nu se poate experimenta, facem analogii. De ex i-am zis sa nu puna mana pe caloriferul fierbine ca se arde si cand s-a incapatanat sa mearga acolo am lasat-o sa-l atinga, s-a "ars" (nu iti imagina ca am oparit voluntar copilul) si asa a aflat ce inseamna fierbine, deci nu a mai incercat sa puna mana pe obiecte care ard. In rest totul se negociaza eu propun variante care mi se par acceptabile, ea alege. |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris
onitza spune:
MIKI, am decalotat si pe paul (la un an ) si pe dani (la 3 luni) la culcer si totul a fost f ok. A folosit anestezic, mi-a spus cum sa ingrijesc acolo si nu a plans niciunul de usturime.
LA MULTI ANI ALEXUTZA!!!!
LA MULTE LUNISOARE, ALEX!
Ne bucuram sa citim numai de bine de Bobita, bravo!
Ne doare sufletul de vestile proaste in ce-l priveste pe Andrei!
Noi suntem raciti in continuare, papam pranzul ok, la fructe facem nazuri in schimb. Dar il las in pace, i-or trece lui mofturile.
Azi plecam la paul, la bunici, o sa fie un wee obositor pentru mine, dar voi fi si fericita sa il revad pe licuta al meu.
simplicity spune:
Onitza,cred ca oboseala nu o sa o simti atunci cand iti vei revedea fiul...si o sa fii cu amandoi...un weekend placut
Miremia ai facut mutarea?cum e pt Mara?dar pt tine?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris