Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Miremia ai facut mutarea?cum e pt Mara?dar pt tine? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. " Stiati ca: ...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris |
Da, prima noapte a dormit de la 12 la 7 dimineata in patut pana a adus-o tati in pat. Aseara am pus-o iar in patut dar nu stiu cum a ajuns iar in pat. Stiu ca eu am luat-o, dar n-am idee din ce motiv . Mi-e putin greu cu scos/pus din/in patut pt ca e greutza si inca papa de vreo 4 ori pe noapte. Multumim de intrebare, Ariana cum s-a acomodat?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
onitza spune:
SIMPLICITY ai dreptate, zambetul si pupicul lui paul ma vor face sa ma simt cu adevarat fericita.
simplicity spune:
citat din mesajul lui miremia Da, prima noapte a dormit de la 12 la 7 dimineata in patut pana a adus-o tati in pat. Aseara am pus-o iar in patut dar nu stiu cum a ajuns iar in pat. Stiu ca eu am luat-o, dar n-am idee din ce motiv . Mi-e putin greu cu scos/pus din/in patut pt ca e greutza si inca papa de vreo 4 ori pe noapte. Multumim de intrebare, Ariana cum s-a acomodat? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. " Stiati ca: ...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris |
Si la noi la fel e lipit dar e putin mai jos nivelul fata de pat si mai sunt si gratiile...nu cred ca reusesc sa o hranesc asa. I-am spus lu tati sa ne scoata o gratie dar a ras de noi.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel Ana vrea un animal de casa, gen hamster...ce sa iau sa fie safe pt ema? Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Broasca tzestoasa ! Dar de uscat ca alea de apa fac conjunctivite si alte balarii. Asta e perfecta http://www.animalutul.ro/reptile/specii-de-reptile/broasca-testoasa-greaca-testudo-graeca/208/! necesita minim de ingrijire si doarme 4 luni pe an! Am io
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity pt mamicile cu experienta ....pt toate mamicile de fapt....intrebare? cum procedati/v-ati gandit sa procedati pt a nu obisnui copilul cu a-i oferii tot ce vrea,sa stie ca este o limita? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. " Stiati ca: ...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris |
Eu de ex acum cand intinde mana la ceva ce nu are voie ii dau altceva, la mancare vrea ceva din farfuria mea ii dau un biscuit sau ceva de al lui sau ceva de la mine dar care e ok ptr el. La cabluri, telefoane, etc tot asa ii dau la schimb o jucarie a lui. mai incolo nu stiu exact exact cum o sa fac. Mi separe frustrant sa nu ii dau nimic si sa nu ii dau voie la nimic, de aia cred ca tot pe ceva de genul asta o sa merg, gen nu are voie una ii dau alta, sa vedem cum va reactiona el. oricum, clar nu vreau sa fac mare caz cuu "nu ai voieeee!!! nu te du acoloooo!!!" ca mi se pare ca mai rau ii trezesc interesul. Eu de regula, in limitele normale si sub atenta mea supraveghere il las si in locuri in care nu are voie si incerc sa il distrag usor de acolo cu altceva, mi se pare ca daca creez tam tam in juru' "fructului interziz" mai rau fac.
de Yannis
alexutzzza spune:
Va multumesc din suflet pentru urari!
MP, LML pentru Alex si..m-ai terminat cu "aperitivele tale!!!
ana_g sa te auda Dumnezeu! , as vrea io sa fim mai multi.
Livia merci...si 100 daca fac, tot ma depeseste tzestoasa-mea LOL! merci!
Nikole, e ultima cu 2 in fatza, nu prima , nu-s tinerica, avem aici adevarate adolescente fatza de mine . Esti o dragutza! multumesc de urari si complimente! Cat despre pufuleatza...las-o un pic cu Yannis in Grecia sa vezi ce mananca! Al meu mananca de rupe aici! Nu stiu ce sa zic, cat ot ii afara? Yannis mananca mult mai bine in zilele in care sta mult afara. Inteleg ca voi ati iesit mai rar (ca si mine in Ro) cu vremea cu cea mare la gradi si imprastierea virusilor.... Acum ca e frumos si cald tine-o mai mult afara si vezi cum mananca. bafta!
Miremia, noai votam ptr scosu' gratiei!
de Yannis
blue_flower spune:
Salutare si La Multi Ani sarbatoritei de astazi.
Alexuzzza - la anu o sa iti zic wellcome to the thirties .
Luna asta este si ziua mea de nastere, eu astept cu mult drag perioada asta a anului, cu ziua mea, apoi cu sarbatori, cu cadouri....
Am vazut ca s-a vorbit de cadouri...eu m-am gandit sa ii iau lui tati de Dani un ceas. Atunci cand ne-au spart casa hotii, i-au luat un ceas misto si inca isi/imi aduce aminte de el. Sper sa ii mai gasesc ceva asemanator. Si-l luase din aeroportul din Paris cand ne intorceam din luna de miere. Si ii placea tare mult. Anul trecut nu am putut sa ii iau cadou de craciun ca eu nu mai ieseam singura la ora aia...la volan nu incapeam singura, asa ca nu am avut cum sa ii iau cadou. Mi-a luat el mie in schimb un iPhone, ca sa am ce sa butonez in noptile de insomnii
Celorlati eu le iau lucruri utile, haine la nepoti, manusi la cumnata, cosmeticale la socri, chestii din astea.
mamei mele nu stiu ce sa ii iau anul asta.
Si eu ma gandesc din timp la cumparaturi, ca nu imi place sa ma agit atunci ,zilele alea, cand toata lumea e in oras, agitata.
A...si imi mai place sa iau ceva si casei cadou de sarbatori. Ornamente, fata de masa, sfesnice, din astea....in fiece an iau ceva pt casa mai special, mai frumos.
Si anul asta va fi cu atat mai frumos pt ca avem copil.
Am o temere referitor la globuri, nu cred ca e safe sa avem globuri de sticla si mai mult, nu stiu cat de safe sunt acele de la brad, ca alea cad si copilul numai pe jos sta. O alta varianta ar fi sa ingradim bradul cu ceva sau sa ornam casa cu decoratiuni, globulete, fara bradul in sine. Sa ma consult cu sotul. Oare exista globuri care nu se sparg? Si bradul artificial nu e ok? Stiu, nu miroase a brad, dar macar nu are ce inghiti Dani.
Ref la discutiile anterioare legate de banane....si eu sunt de parere ca moderatia in toate este buna. Pe termen lung o banana pe zi poate ca nu e buna, am vorbit aseara cu mama pe tema asta si mi-a zis ca va mai modera consumul de banana. Azi am inteles ca i-a facut para+zeama de mandarina+braza de vaci. Se pare ca nu i-a placut prea mult. Tot mar cu banana raman de baza.
Sper sa pot sa intru sa va citesc de la hotel, ca luni plec. E prima despartire de bebe si nu e usor. Vor fi 3 nopti fara adormit la san si fara mirosul lui dimineata, cand se trezeste, fara chiuituri si fara pupaceli. Of.
alexutzzza spune:
Si acum sa va spun care e cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea! Bine, inca nu am primitnici un cadou de la nimeni, tati vine diseara, dar cu siguranta asta e cel mai frumos!
Yannis mi-a facut cadou primul lui dintisor!!!! Azi l-am vazut!!! Aseara inainte de culcare era un pic nervos si i-am pus gel pe gingie si m-am "agatat" in ceva pe gingie, ceva aspru asa...m-am uitat, l-am chinuit, am aprins lumina, nu se vedea nimic, dar azi dimineatza eram amandoi la soare si a cascat la mine in brate si ...l-am vazuutttt!iese acuma, e o liniutza mica mica si subtirica in gingiutza lui jos,mijloc-stanga! e asa mic si frumos!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui blue_flower Salutare si La Multi Ani sarbatoritei de astazi. Alexuzzza - la anu o sa iti zic wellcome to the thirties . de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
sa-mi zici, sa-mi zici!
Eu o sa fac acelasi brad, cu aceleasi globuri, doar n-o fi Yannis Diavolu' Tazmanian acuma...Noi avem brat artificial intr-adevar...Oricum pe 25 o sa plecam in Grecia si aici nu e loc de brad, numa se decoreaza casa, deci nu o sa stam prea mult cu drobu de sare (bradu) pe cap. Cred totusi ca e mai ok cu brad artificial si globuri din alea de plastic de la supermarket. se gasesc, sunt dragutze, eu am multe din alea.
Cu plecatu fii tare! stiu ce inseamna...eu daca ma trezesc dimineatza inaintea lui si beau cafeauauna alta, abia cand se trezeste el si imi zambeste si il iau in bratze si il miros imi dau seama ca de fapt abia in momentul ala incepe ziua mea....
Incearca sa muncesti mult, sa te obosesti mult si sa cazi seara lata, sa nu te mai gandesti
de Yannis