Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimi!
la multi ani alexutzza multam de cinste

lml ALex!

cris d miai dat o idee cu primele carti pt bebe. nu stiu celui de 5 ani jum ce sa ii iau.
idei de cadouri am multe dar din pacate stam prost la capit financiar. asa ca.... anul asta cei mici o sa priemasca cadouri noi astia mari o sa en bucuram de cozonacul bun pe care il face mama, de oala cu sarmale si carnatii de casa.

mickimica bn ca ai cadou de primit eu nam asa ca nam ce sa caut prin casa. imi vien sa plec de acasa de ziua mea ca sa fiu sigura ca nu vine nimeni ca nu prea am bani. de fapt stam prost rau de tot. daca sotul meu nu castiga la bingo. cu decalotarea eu stiu de la baiatul mare ca am fost pe la 10 luni cu el si ia crestat pielita dara fost chin vreo 2 zile urla efectiv cand facea pipilica ca il ustura mititelul, mia stat numai in barte. nu stiu culcer poate are alta metoda eu stiu. multi pt kiti curajosul, sa nu planga

mamicile iaurturile cu fructe sunte recomandate? alea contin si ele ceva cangerin? efectiv nu mai am incredere in nimic si e tare greu sa mananci bio daca nu stai la tara unde tai puiul din curte si mananci lapte de la vacuta ta.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite Alex
Sa fii mereu fericit si cu zambetul pe buze asa cum esti acum

iar de la Ariana un mic cadou(in pivat)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "

Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Alex
Sa fii mereu fericit si cu zambetul pe buze asa cum esti acum

iar de la Ariana un mic cadou(in pivat)

Motto-ul de azi:

Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

voiam sa va mai intreb ceva in special pe haircut ca ea este mai documentata in alergiile astea. cel mare are rinita alergica, de aceea tuseste, se o=imbolnaveste mereu totul e pe fond alergic. stiu ca nu are voie animale de nici un fel. dar pana la ce varsta? eu as vrea sai iau un papagal cadou de craciun mie sa nui faca mai rau. stiu ca puful ala de la papagal e periculos. daca nu un papagal un hamster ceva miar place. isi doreste mult un "pet" iar eu sunt anticaine si pisica, lasa mukt par zic eu si abia am timp sa tin casa cat de cat curata dapai cu o pisica sau catel. ar fi un copil in plus. daca stateam la casa era altceva..

nikole voiam sa et intreb irina cum este tot asa fotomodeala? a mai luat in greutate?

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

La multi ani Alexutza
Sa ti se implineasca toate dorintele

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

LML Alexutzza, fericire si sanatate sii....poate la anu veti fi mai multi

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

LML ALEXUTZA si multi ani langa puiul de grec.....pana cand ai sa schimbi prefixul cu 1(00).

LML ALEX
MP- ai baiat mare....!si frumos foc!

Ce cald e afara!E o zi de toamna superba!Vom pleca iarasi afara sa strangem toate frunzele posibile si imposibile de pe jos!Ca na!mama poate sa stea aplecata muuuult!

Ma simt bine astazi ca e vineri...si indata e weekend!

Apropo de banana..eu ii dau banana de la 6 luni...de cand am inceput diversificarea...si nu a avut nimic...cam trei sferturi la 2 zile.Depinde!Adevarul ca nici noi nu stim ce e aia alergie!
Cred ca fiecare mama stie si simte ce e mai bine pt puiul ei!Ca daca te iei dupa fiecare sfat si dupa fiecare medic....nu mai stii ce sa faci!

Micki-imi pare rau de Kiti...m-a strans in spate cand am citit...sper sa fie bine!La mine Alexandru nu a avut probleme cu decalotarea.Cand am fost pe la 5 luni la pediatru...i-a tras un pic si era desprinsa pielita OK.
Oricum mi-a spus o pediatra ca pana la 2 ani se rezolva de la sine...cica.Si ca sunt 50% pro pareri si 50% contra decalotarii fortate.Mai gandeste-te...!

o zi insorita!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Azi servesc eu la alegere....
-cafea simpla,neagra
-cappuccino
-ceai cu piscoturi

O zi minunata sa aveti

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEX

LUCIA,merci, nu am stiut.sa sun sa anulez in romania...atunci, ca e 90 lei economia

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

pt mamicile cu experienta ....pt toate mamicile de fapt....intrebare?

cum procedati/v-ati gandit sa procedati pt a nu obisnui copilul cu a-i oferii tot ce vrea,sa stie ca este o limita?

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput