Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 13
miremia spune:
Rox_y wb! Ma bucur ca ne-ai mai scris, au tot intrebat fetele de tine.
Eu sunt sincera si marturisesc ca nu stiu zilele de nastere ale pufuletilor cu cateva exceptii. Cu intarziere de vreo 5 zile...LML Diana!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Yasmine tare frumushica e Mara, ii prieste cu mami la lucru ca , din ce vad, are cele mai mari falcutze din familie de [blue]Yannis [/bl [blue] |
Merci, la falci cred ca daca ma uit bine o iau, si la gusa si mai si, nu am ambitie de loc sa dau jos, sunt cit o balena.
xela_07 spune:
roxy - cum adica stai prea mult la calc ?
Eu cu zilele de nastere sunt varza, abia imi amintesc cand e nascut al meu. Aveam noroc cu voi cand eram pe prima pagina ca imi aminteati voi, acum de regula ma trezesc seara ... ups .
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Merci, la falci cred ca daca ma uit bine o iau, si la gusa si mai si, nu am ambitie de loc sa dau jos, sunt cit o balena. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Ai niste copii foarte frumosi iar tu arati de milioane ptr 3 copii . Cele artistice sunt superbe, imi aduc aminte si de cele cu tine gravida, de exceptie ...
dastefa spune:
mai adineauri le aud pe fete razand cu pofta
asa cum rar tare o auzi pe miruna
si m-am dus repede sa vad motivul
se jucau cu o strecuratoare din plastic
rox-y eu sunt codasa codaselor la facut urari
da imi placesa primesc
hai ca ne ierti,da?
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07 lorex - da, reteta de somon cu sparanghel haircut - merci de sfaturi si spor la facut bagaje. Ai grija sa nu uiti nimic . Cum ii dai siropelul acum? cris.d - irigator zici ... si al meu are probleme cu gingiile dar ala mi se pare SF. Caut sa vad un video ca ma depaseste Daca aveti idei de cadouri spuneti si aici ce, de unde, cat ca poate mai scap si eu de-o grija. Uite spre exemplu eu i-am luat la al meu de ziua lui un shaker ptr cocktailuri. Asa mai de criza na ... A fost f incantat. |
http://www.revistaioana.ro/Articole_94043/Somon-prajit-cu-sparanghel-
eu n-am avut seminte d epin, a iesit bun si fara!
Si face shake-uri sotzul?
lorex spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Yasmine
De gingii spun in felul urmator: sangerarea gingivala e INTOTDEAUNA un semn ca placa dentara nu este indepartata corect. Daca periajul se face corect gingia nu are voie sa sangereze. Sau exista posibilitatea de sangerare atunci cind se aduna mai mult tartru pe dinti. Daca detartrajul se face cel putin odata la 6 luni, si placa este indepartata prin periaj corect sangerarea se va opri. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
multumim de info pretioase!
dar ce parere ai de acest irigator bucal?
isi merita banii?
lorex spune:
multumim fetelor pt felicitari!
peditra mi-a mai spus nu mai mult de 200 ml sau gr la o masa;
daca-i miroase gura dimineatza e normal,in timpul zilei nu prea si sa incep sa-i curatz guritza cu periutza din aia de se pune pe deget;
pacat ca n-am intrebat si de banane
oricum, eu sunt cumpatata de fel si sunt de parere ca ce-i prea mult strica!
micki, spuneai de 700 mg potasiu..pe zi sau pe ce?
am vazut si eu poze, am vazut gene desenate la Ema, am vazut ca Alexander sta in fundulet si in picioare! (mami, de ce spui ca e placintica?); am vazut 3 iezi cucuieti cu o mamica frumoasa! si un barbatzel tare handsome de xela
ce-am uitat sa va zic..
m-am intalnit ieri cu plateea!
din pacate nu prea ne-am sincronizat si am putut sta doar 10 min impreuna. e f obosita.pastaia e argint viu, si in port-bebe se batzaie si rade intruna! e f simpatic dar plateea e extenuata. noaptea nu prea doarme ca-l cam leagana si dinastea...e grele
Yasmine spune:
citat din mesajul lui lorex multumim fetelor pt felicitari! peditra mi-a mai spus nu mai mult de 200 ml sau gr la o masa; daca-i miroase gura dimineatza e normal,in timpul zilei nu prea si sa incep sa-i curatz guritza cu periutza din aia de se pune pe deget; pacat ca n-am intrebat si de banane oricum, eu sunt cumpatata de fel si sunt de parere ca ce-i prea mult strica! micki, spuneai de 700 mg potasiu..pe zi sau pe ce? am vazut si eu poze, am vazut gene desenate la Ema, am vazut ca Alexander sta in fundulet si in picioare! (mami, de ce spui ca e placintica?); am vazut 3 iezi cucuieti cu o mamica frumoasa! si un barbatzel tare handsome de xela ce-am uitat sa va zic.. m-am intalnit ieri cu plateea! din pacate nu prea ne-am sincronizat si am putut sta doar 10 min impreuna. e f obosita.pastaia e argint viu, si in port-bebe se batzaie si rade intruna! e f simpatic dar plateea e extenuata. noaptea nu prea doarme ca-l cam leagana si dinastea...e grele _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lorex parerile sunt impartite, unii il recomanda cu caldura, eu fac parte din cei care nu il recomanda, parerea mea e ca irigatorul muta bacteriile dintr-o punga parodontala in alta, daca exista pungi. Recomand cu caldura dental floss, sau periutele interdentare. Folosite inainte de periajul dentar de seara acestea doua sunt ideale pt mentinerea sanatatii parodontiului.