Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 14
micki_mica spune:
Am intrat sa va spun ca micutul Andrei este tot la spital, si se pare ca nu mai bine. Am vorbit cu mamica lui si daca e nevoie mergem pentru donat sange. Sunt trista pentru ca se chinuie si mamica lui sufera tare mult. Si nu am cu ce sa il ajut.
E deja de o luna la Gr.Alexandrescu, pe antibiotic. Are ficatul si splina marite. Organismul lui e slabit. Eu mai sper ca isi va reveni.
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex multumim fetelor pt felicitari! micki, spuneai de 700 mg potasiu..pe zi sau pe ce? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ziceam eu asa ceva? ca nu imi amintesc, pe bune...oi incepe sa imbatranesc...
Kiti de Miki
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica Am intrat sa va spun ca micutul Andrei este tot la spital, si se pare ca nu mai bine. Am vorbit cu mamica lui si daca e nevoie mergem pentru donat sange. Sunt trista pentru ca se chinuie si mamica lui sufera tare mult. Si nu am cu ce sa il ajut. E deja de o luna la Gr.Alexandrescu, pe antibiotic. Are ficatul si splina marite. Organismul lui e slabit. Eu mai sper ca isi va reveni. Kiti de Miki |
Offfffffff!
Ma pt micut sa se faca bine.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
miremia spune:
Ramasesem datoare cu ideile mele de cadouri....nimic spectaculos, parfumuri, cosmetice, hainute, poate un ceas. Pt tati de Mara nu stiu ce sa iau, el isi ia mereu singur tot ce doreste. De obicei doreste gadgeturi si este muuult mai priceput ca mine la capitolul asta, asa ca as da-o sigur in bara.
AMR 3.5 kg
micki_mica spune:
A daaaa, cadourile... Sunt cam fara idei acum. Ce mi-ar placea sa ii iau lui tati de Kiti e cam peste puterile mele financiare. Dar ma gandesc eu la ceva dragut. De obicei iau mai in apropiere ca ma dau de gol . Ma bucur mult si tzopai ca un copil si ma prinde. Ganditi-va ca deja stau in casa cu cadoul de Sf Mihail si nu l-am cautat . Dar ard de nerabdae sa il aflu. Dar nuuuu, stauuuu cuminteeee.
Si uite sa ma roade o curiozitateeeee.
Deci cadouri mai in apropiere de eveniment.
Sanatosi sa fim si bani sa avem!
Kiti de Miki
miremia spune:
LA MULTI ANI ALEXA!
Sa fii fericita, sanatoasa si iubita toata viata ta!
Pui de grec sa o pupi pe mami din partea noastra cu ocazia celei mai frumoase aniversari de pana acum....alaturi de tine.
AMR 3.5 kg
alexutzzza spune:
Dam party mare!!!
De baut
de dansat
si de mancat pentru toata lumea.
Fara Monti, fara diete, azi e sarbatoare mare!
E ultima mea aniversare cu 2 in fatza !
Cautam sa va dau ceva bun dar nu ma pot decide intre 2 torturi bune. www.bizupatisserie.com/_newsdata/53/object/Nnirvana.jpg" target="_blank">Unul cu spuma de ciocolata si caramel, crema de fistic si www.bizupatisserie.com/_newsdata/53/object/Nbaba.jpg" target="_blank">Altul cu mousse de alune, caramel si ciocolata asa ca le pun pe ambele la bataie.
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia LA MULTI ANI ALEXA! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita toata viata ta! Pui de grec sa o pupi pe mami din partea noastra cu ocazia celei mai frumoase aniversari de pana acum....alaturi de tine. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
merci. Uite ca asta nu am realizat ca e prima aniversare alaturi de bebe mic! merci ca mi-ai bagat mintile in cap . Anu' trecut am facut 28 de ani si Yannis a facut 28 de saptamani in aceeasi zi mi s-a parut o coincidenta f frumoasa.
de Yannis
micki_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Dam party mare!!! De baut de dansat si de mancat pentru toata lumea. Fara Monti, fara diete, azi e sarbatoare mare! E ultima mea aniversare cu 2 in fatza ! Cautam sa va dau ceva bun dar nu ma pot decide intre 2 torturi bune. www.bizupatisserie.com/_newsdata/53/object/Nnirvana.jpg" target="_blank">Unul cu spuma de ciocolata si caramel, crema de fistic si www.bizupatisserie.com/_newsdata/53/object/Nbaba.jpg" target="_blank">Altul cu mousse de alune, caramel si ciocolata asa ca le pun pe ambele la bataie. de Yannis |
Multi ani traiasca, multi ani traiasca!
LA MULTI ANI!!!
Kiti de Miki