Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hello, hello! Felicitari bobitzei pt bilantul bun! Ana si mie mi se pare mult o banana pe zi, poate o poti sa o inlocuiesti cu altceva. De ex Marei ii plac foarte mult si perele dulci. Este atat de frumos afara, astept sa se trezeasca delfi si o iau la plimabre, sa ne cumparam ingrediente pt ciorbita. M-am gandit sa-i dau si ei sa guste cu bors (fara sare) si sper sa ii placa. M-am apucat si eu de cautat cadouri pt mos (cris.d ) doar ca nu imi vin idei pt toti....voi ce aveti de gand sa luati? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Eu ii mai dau putina banana cu pere, putina banana cu mere si mananca f bine. Mere si perele de aici din Grecia le mananca fara banana, sunt mai dulci nu stiu ce au dar le devoreaza! Eu ii dau cam 2 banane pe saptamana.
Cadouri de Craciun frumos, dar inainte sa ma gandesc la asta treb sa adauge astia o prima la indemnizatie .
De regula iau chestii semi-simbolice. Adica nu val f mare dar nici un nimic. Chestiile de sezon sunt primele pe lista: ceva deco ptr mama gen un platou cu mosi ptr cozonac etc, fulare, manusi, caciuli, esarfe. Ptr al meu ori o camasa slim fit de purtat de revelion ori ceva ptr X-box, telefon, birou...Anu asta o sa ii iau un joc nou ptr X-box.
De Revelion si de Craciun o sa fim in Grecia io una as prefera la munte. La mine daca nu-mi ies aburi pe nas si gura de frig ce e afara si nu e zapada peste tot nu e Craciun si nici Revelion.
de Yannis
xela_07 spune:
am pus niste poze noi cu smecherila
noi o sa stam acasa de sarbatori. mi se par exagerate preturile la munte in perioada aia. o sa facem brad, o sa-l asteptam pe mosul, o sa serbam ziua lui C si o sa mergem in parc si gata. vreau sa fie stres minim si relaxare maxima anul asta, zic eu ...
rox_y spune:
Salutare si de la noi!!
Am chiulit putin..am luat o mica pauza de pe forum(pb cu sotul ca stau prea mult la calc)..v-am citit cand am avut un pic de timp, am vazut poze de pufi care mai de care mai scumpi.Au crescut ce sa mai...
LML tuturor pufuletilor care i-am ratat lunile astea.
Sunt un pic trista ...ca nu v-ati amnitit si de matza mea pt LML e asa de greu sa tineti minte 31 decembrie (31 - sfaritul lunii, 31 inainte de 1)
Noi crestem, mergem tinute de manuta, avem un dintisor de o luna..nici un semn ca ar vrea sa mai vina ceilalti, ne ridicam din fundic in picioare daca avem de ce ne tine, ne intoarcem de pe o parte pe cealalta, daca avem ceva ce ne atrage ne ridicam de pe orizontala in fundic. Mananca din mancarea noastra (inainte sa pun delicat ii opresc si ei pe 2 zile)..fara prajeli, rantasuri..si alte rele.Zice clar MAMA, PAPA, APA, face kk doar la olita, recunoaste lucruri de care ii vorbesc prin casa, "citeste" din cartea de povesti.
Banana ii dau odata sau de 2 ori pe luna sa zic 2 banane la 2 saptamani.Nu se constipa de la banana. Pere nu i-am dat pana acum ca am auzit ca nu e bine.Ficatel nu-i place, galbenush nici atat.
Noi de Craciun si de Revel stam acasa...si sarbatorim in familie.
Inca nu ne-am gandit la cadouri pt noi..dar sigur ne-am gandit la Diana...ce sa-i luam..una alta...deja am dat comanda la verisoara, nasa, mama (jucarii, hainute pt Diana), soacra.
Cam atat.
Va pup
31.12.2009 Roxi de Diana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui rox_y Sunt un pic trista ...ca nu v-ati amnitit si de matza mea pt LML e asa de greu sa tineti minte 31 decembrie (31 - sfaritul lunii, 31 inainte de 1) 31.12.2009 Roxi de Diana |
sa ne fie rusine, cu mine in frunte ca io nu le am cu LML
Felicitari ptr pufuleatza isteatza. Pan la urma e un sambure de adevar in insistatu cu olitza devreme...eu ieri era cat pe ce sa ii iau lui Yannis olitza, eram in fatza ei, am luat-o din raft si cand sa o pun in cos scria pe ea "peste 18 luni" , ori noi abia avem jumate so.... nu stiu....
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui xela_07 am pus niste poze noi cu smecherila noi o sa stam acasa de sarbatori. mi se par exagerate preturile la munte in perioada aia. o sa facem brad, o sa-l asteptam pe mosul, o sa serbam ziua lui C si o sa mergem in parc si gata. vreau sa fie stres minim si relaxare maxima anul asta, zic eu ... |
ce pui frumos aaaaaaaaaaaaai!!!!!
Ce scump e!
Prima poza din album e de reclama! Cred ca o printati si o inramati bine undeva ca e de milioane! sa va traiasca!
de Yannis
alexutzzza spune:
Yasmine tare frumushica e Mara, ii prieste cu mami la lucru ca , din ce vad, are cele mai mari falcutze din familie
de Yannis
alexutzzza spune:
Cam bantui singura pe aici...ca de obicei. Nu prea e activitate mare pe forum in ultima vreme. Mai bine fac mai putine prajituri si tort mai mic ptr maine hi hi hi .
de Yannis
micki_mica spune:
Fetelor, ca urmare a unui telefon primit de la o prietena care plangea cu hohote am decis sa il programez pe Kiti la doctor.
Ea a incercat acasa o decalotare si ala micu (1 an si 1 luna) si acum plange saracul, la fiecare pipi care ii vine. Si ea e tare speriata. Asa ca am pus mana pe tel si am facut programare la dr Culcer la cabinet. Sa il decaloteze ea, stiintific. Mi-e mila de il chinui eu si nici experienta n-am. O fi rau, o fi bine...vedem. Va povestesc. Cica sa ii pun eu de acasa supozitor cu novocalmin si acolo ii face anestezie cu lidocaina, extern.
Ati mai fost careva la dr Culcer pt decalotare? Sa stim si noi ce ne asteapta...
Kiti de Miki
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica Fetelor, ca urmare a unui telefon primit de la o prietena care plangea cu hohote am decis sa il programez pe Kiti la doctor. Ea a incercat acasa o decalotare si ala micu (1 an si 1 luna) si acum plange saracul, la fiecare pipi care ii vine. Si ea e tare speriata. Asa ca am pus mana pe tel si am facut programare la dr Culcer la cabinet. Sa il decaloteze ea, stiintific. Mi-e mila de il chinui eu si nici experienta n-am. O fi rau, o fi bine...vedem. Va povestesc. Cica sa ii pun eu de acasa supozitor cu novocalmin si acolo ii face anestezie cu lidocaina, extern. Ati mai fost careva la dr Culcer pt decalotare? Sa stim si noi ce ne asteapta... Kiti de Miki |
Auch, bietul kiti. Imi dau si eu cu parerea ca nu-s experta dar nu era mai usor pt el sa-i faceti decalotarea in timp? Mai exista si crema despre care vorbeau fetele.
Eu am asistat la o manevra de asta facuta la Gr. Alexandrescu nepotelului cel mare cand avea pana intr-un an (spuneau doctorii ca avea fimoza) si a fost traumatizat mititelul. Si din ce imi amintesc nu a fost o decalotare completa pt ca l-a luat maica-sa, l-a dus acasa si nici ca a mai vrut sa auda de asa ceva. Ce sa zic...ii tin pumnii lui kiti sa scape usor.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui micki_mica Fetelor, ca urmare a unui telefon primit de la o prietena care plangea cu hohote am decis sa il programez pe Kiti la doctor. Ea a incercat acasa o decalotare si ala micu (1 an si 1 luna) si acum plange saracul, la fiecare pipi care ii vine. Si ea e tare speriata. Asa ca am pus mana pe tel si am facut programare la dr Culcer la cabinet. Sa il decaloteze ea, stiintific. Mi-e mila de il chinui eu si nici experienta n-am. O fi rau, o fi bine...vedem. Va povestesc. Cica sa ii pun eu de acasa supozitor cu novocalmin si acolo ii face anestezie cu lidocaina, extern. Ati mai fost careva la dr Culcer pt decalotare? Sa stim si noi ce ne asteapta... Kiti de Miki |
Pai ...in principiu nu se intampla nimic grav la decalotarea acasa, doar ustura la pipi daca nu pune crema. E o crema care se pune acolo (unguent Neopreol) si se da si cu Rivanol ca sa nu usture. Altfel urla la pipi rau. Spune-i sa-l dea cu crema ca altfel e nasol. macar crema de galbenele daca are repede in casa. In rest...trece in 3-4 zile
de Yannis