FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

:)oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Ma "agat" si eu de subiectul acesta ca trec prin aceleasi emotii prin care ati trecut sau veti trece toate.
La mine s-a facut ET ieri si testul de sange va fii pe 22.11. Nici nu stiu daca sa ma rog sa treaca timpul mai repede sau mai incet.
Multa bafta va urez tuturor.
Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

multumesc fetelor care mi-au zis ieri La multi ani, pe forumul asta si pe celelalte!

va pup
o zi excelenta!

Gabi+19
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

melisa, orchid si eu astept rezultatele voastre pozitive. Citesc zilnic acest subiect, din cauza OATS-ului sotului si sper sa iau decizia potrivita pentru fiv 3...deci moralul meu are nevoie de rezultatele voastre pozitive

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, iti spun si eu cu intarziere "LA MULTI ANI!" si sa mearga sarcina bine, sa stea linistit bebe pana la 9 luni!

Mergi la inceput

Melisa, fa un test Beta HCG in ziua a12a de la ET, pt ca este mai sigur decat testele de urina (se pozitiveaza uneori mai tarziu).
Noi iti tinem pumnii si avem toata increderea ca va fi pozitiv!!!
Sisipisi, ai o rabdare ingereasca! Atatea piedici ai intampinat cu echilibrarea tiroidei si cu mailurile fara raspuns, ca eu nu stiu daca as fi rezistat sa nu schimb clinica!Iti doresc sa incepi in sfarsit FIVul si sa fie cel norocos!

Oana, cred ca e o idee f.buna sa faci o IUI pe ciclu natural pt ca tu nu ai probleme cu ovarele. Poate da DD sa ai o surpriza placuta de Craciun si sa nu mai fie nevoie de FIV!

Orchid, sa vii ca Beta MAARE!!! Bafta!

Bruni. Gandurile mele sunt legate tot de Viena si sper sa va dau o veste buna in decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

gabi, la multi ani! si din partea mea..
sa ti ajute d zeu sa duci sarcina la termen si sa ai un copilas sanatos!
adria super! o sa fie fiv ul norocos!
sisipisi nici un raspuns la mail?
melisa mult a fost putin a ramas! hai ca in curand scoatem majoretele! doamne ajuta!
orchid bafta si tie , sa vi cu un beta urias!
adijo, balanta, anais si restul

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Adria, faci luna asta Fet? Iti tin pumnii.... tie ti-au congelat tot embrioni de ziua a3a? cati ai ? eu ma gandesc sa fac un fet in feb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Adria , scuze, te-am confundat cu arina
Bruni. ce ai mai rezolvat? cand faci urmatorul fiv?

Mergi la inceput

Adijo! Doamne Ajuta, iti tin pumnii in februarie! Anul 2011 sa fie cu noroc pt tine si pt toate FIVoasele care avem aceeasi speranta...

Mergi la inceput