FIV Europa(37)
Raspunsuri - Pagina 10
Arina21 spune:
Adijo, hai sa-ti raspund, chiar daca ai incurcat persoanele
Eu am 2 embrioni de z6, e premiera pentru mine. La primele 2 FIV-uri, chiar daca am facut ET-urile cu 2 blastocisti si am avut destui embrioni, n-au mai rezistat sa-i inghete.
FET-ul nu stiu cand il voi face, probabil la anul.
BAfta maxima, fetelor!
Arina
adijo spune:
Arina, mersi!
Adria, bafta si tie ! scuze de confuzie , dar am obs. ca dupa Fiv-ul asta m-a cam lasat capul; tu unde vei face Fiv? Ai mai facut o incercare in Ungaria? ( parca te-am vazut pe forumul de acolo).
fetele!
brunadria spune:
adijo nu stiu cand voi incepe fiv ul! nu am rezolvat nimic!
nu au binevoit secretarele sa mi faca copiile dupa cele 3 dosare, le tot sun intr una si mi au inchis gura spunandu mi ca nu sunt singurul caz de care trebuie sa se ocupe! sa astept ca ma suna ele cand sunt gata! dar maine nu , poimaine imi fac aparitia in fata biroului si nu ies de acolo fara dosare!
sper sa l vad si pe dr sa i spun ce dragute secretare are!
asa ca astept , cel mai probabil voi astepta pana in martie cu fiv ul , nu stiu , la sfarsitul lui noiembrie clar nu o sa le am pe toate pregatite , poate mai fac si ceva investigatii, in decembrie o sa fie poate si ei liberi ! din ianuarie pana in 15 februarie nu pot eu , asa ca ramane de vazut!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Sisipisi spune:
Adria rabdarea mea a ajuns la sfarsit:). Am fost la Wunch pe 2 august, azi e 9 noiembrie.
bruni din pacate nici un raspuns. Am retrimis azi acelasi mail.
Oricum, am hotarat sa imi iau soarta in maini. De maine sau de poimaine ma apuc sa iau 10 zile Primosiston. O sa mai fac test de sange cand imi vin rusii. Daca nici de data asta nu va fi ok, ghinion. O las pe anul viitor si gata.
Gabi la multi ani si din partea mea, tot cu intarziere. Aici suntem cam rupti de realitatea ortodoxa. Sa dea Domnul sa duci la capat sarcina si sa fie totul OK. Ai ajuns deja la jumatate.
melisa28 spune:
Buna seara fetelor!
Va multumesc tuturor celor care imi sunteti alaturi si care v-ati gandit la mine , a-ti crezut in reusita mea, nu va mai enumar ca nu cumva sa uit vreuna
Astazi desi este mult prea devreme mi-am facut analiza HCG, si surpriza exact cum a-ti sperat cu toatele:
SUNT INSARCINATA, HCG 111, 6 ....IN ZIUA A 10 A DE LA ET
Nu stiu sa scriu cu litere mari si rosii poate sa o faca alta fata pentru mine.
Sunt atat de fericita , incat nu realizez inca ce mi se intampla.
Sisipisi spune:
melisa felicitari draguto! Sarcina usoara si un bb sanatos.
Nu uita sa scrii la Viena si sa ceri instructiuni pe mai departe.
balanta_tm spune:
Bravo melisaaaaaaaaaaaaa, ai spart gheata!!!!!
Ar fi bine sa repeti in 48 de ore testul betaHCG, sa vezi ca se dubleaza si eventual apoi sa ii intrebi pe cei de la Wunsch cum sa continui cu tratamentul.
Iti doresc sa ai sarcina usoara!.
melisa28 spune:
Multumesc sisipisi , balanta, asa am sa fac , astept acum sa va port noroc si sa curga dupa reusita mea numai cu FIV-uri reusite pe aici.
Diseara am sa le scriu celor de la wunch.
melisa28 spune:
Sisipisi , eu sunt sigura ca vei reusi al fiv-ul asta numai ca abia astept sa incepi odata....
Balanta , mult succesc pentru cand te vei hotara sa incepi un alt FIV
Bruni, astept vesti bune in curand de la tine, o sa fie bine ai sa vezi totul e sa reusesti sa schimbi clinica si sigur vei avae noroc de data asta.
Adria, multa multa bafta iti doresc
Violab , bafta si tie deasemenea.
Gabi, ai grija de tine si de bebelusul tau, si ai incredere in Dumnezeu ca nu te va abandona
Fetelor imi cer mii de scuze daca am omis pe cineva