FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

oana si eu am aceeasi problema. Produc numai un folicul maxim doi. Doctorul mi-a zis ca nu are sens sa mai facem stimulare pt ca oricum si pe natural tot unul am asa ca.. La mine asta a fost ultima data cind fac stimulare. O sa incerc pe natural si daca nu merge nici asa merg pe donatoare de ovocite. Nu are sens sa ma bombardez cu hormoni degeaba.

_

Am nevoie de o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

...Si inca o intrebare cand as putea sa-mi fac HCG, analiza , mie au omis sa-mi spuna , decat de test mi-au spus sa-l fac pe 12.
Va pup.

melissa, eu am avut ET in 13 iar betaHCG mi-a zis proful sa il fac in 25, deci in Z12 de la ET, unde ET = ziua 0.
Eu nu m-as incurca cu testele de pipi, poate si pt ca nu am facut nici unul pana acum.

Sa fie cu noroc; eu mi-am spus sperante in reusita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor am o problema. Mi-a raspuns Ana ca daca imi ies hormonii bine sa ne apucam imediat de FIV ca i-am zis ca nu mai avem rabdare sa o ducem asa la nesfarsit. Numai ca eu am programul facut, din 15 dec pana la sfarsitul lui ianuarie musai trebuie sa fiu in NL. Si am intrebat daca nu e mai intelept sa iau Primosiston. Ar trebui sa incep cam din Z13, sa iau 9 zile (ca asa avusesem in schema initiala) si dupa aia cam in alte 4 zile sa imi vina ciclul. Ana nu imi raspunde nimic, i-am scris de miercurea trecuta. Si pe de alta parte nu stiu daca noua doza de Euthyrox va ridica suficient TSH in 3-4 saptamani ca sa ajunga la val 1. Voi ce parere aveti? Nu stiu de ce nu imi raspunde. Este o idee buna sa iau Primosistonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sisispisi,nu stiu ce sa iti raspund,dar te-as sfatui sa mai trimiti inca o data acelasi mail.Insista ca poate nu l-au vazut.

Violab,cred ca m-am exprimat gresit.Nu am problemele cu foliculii,am destui,dar decat cate unul maaare si frumos. Stiu ca oricum produci cate un ovul fecundabil lunar,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oanaeu zic sa faci pe ciclu natural. Tu esti sanatoasa, nu e nici o problema
Am o prietena care a reusit cu IA, dar din cate imi aduc eu aminte ei ii recomandasera sa si "presteze" o data la 12 ore, ca era mai sigur, parca dupa IA. Sa intrebi si tu medicul. E cam nasol ca nu ai facut HSG. Ei ii gasisera o trompa infundata si i-au desfundat-o. Dupa aia a ramas gravida cu IA. Oricum si daca nu iese te bagi la un FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

oana scuze am inteles eu gresit.

_

Am nevoie de o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Va urmaresc si eu...

Melisa, si eu am mari sperante in tine !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

oana scuze am inteles eu gresit.

_

Am nevoie de o minune.

Violab, nu-i nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetelor va multumesc , mult, si eu sper din tot sufletul sa raman insarcinata , asa cum va doresc si voua.

Mergi la inceput

Melisa,noi acum traim bucuria prin tine,asa ca vezi ce faci acolo,dar sa iti iasa cu 2 lini!!!

Mergi la inceput