FIV Europa(37)
Raspunsuri - Pagina 8

violab spune:
oana si eu am aceeasi problema. Produc numai un folicul maxim doi. Doctorul mi-a zis ca nu are sens sa mai facem stimulare pt ca oricum si pe natural tot unul am asa ca.. La mine asta a fost ultima data cind fac stimulare. O sa incerc pe natural si daca nu merge nici asa merg pe donatoare de ovocite. Nu are sens sa ma bombardez cu hormoni degeaba.
_
Am nevoie de o minune.

balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melisa28 ...Si inca o intrebare cand as putea sa-mi fac HCG, analiza , mie au omis sa-mi spuna , decat de test mi-au spus sa-l fac pe 12. Va pup. |
melissa, eu am avut ET in 13 iar betaHCG mi-a zis proful sa il fac in 25, deci in Z12 de la ET, unde ET = ziua 0.
Eu nu m-as incurca cu testele de pipi, poate si pt ca nu am facut nici unul pana acum.

Sa fie cu noroc; eu mi-am spus sperante in reusita ta

Sisipisi spune:
Fetelor am o problema. Mi-a raspuns Ana ca daca imi ies hormonii bine sa ne apucam imediat de FIV ca i-am zis ca nu mai avem rabdare sa o ducem asa la nesfarsit. Numai ca eu am programul facut, din 15 dec pana la sfarsitul lui ianuarie musai trebuie sa fiu in NL. Si am intrebat daca nu e mai intelept sa iau Primosiston. Ar trebui sa incep cam din Z13, sa iau 9 zile (ca asa avusesem in schema initiala) si dupa aia cam in alte 4 zile sa imi vina ciclul. Ana nu imi raspunde nimic, i-am scris de miercurea trecuta. Si pe de alta parte nu stiu daca noua doza de Euthyrox va ridica suficient TSH in 3-4 saptamani ca sa ajunga la val 1. Voi ce parere aveti? Nu stiu de ce nu imi raspunde. Este o idee buna sa iau Primosistonul?

Oanamares spune:
Sisispisi,nu stiu ce sa iti raspund,dar te-as sfatui sa mai trimiti inca o data acelasi mail.Insista ca poate nu l-au vazut.
Violab,cred ca m-am exprimat gresit.Nu am problemele cu foliculii,am destui,dar decat cate unul maaare si frumos. Stiu ca oricum produci cate un ovul fecundabil lunar,nu?

Sisipisi spune:
Oanaeu zic sa faci pe ciclu natural. Tu esti sanatoasa, nu e nici o problema
Am o prietena care a reusit cu IA, dar din cate imi aduc eu aminte ei ii recomandasera sa si "presteze" o data la 12 ore, ca era mai sigur, parca dupa IA. Sa intrebi si tu medicul. E cam nasol ca nu ai facut HSG. Ei ii gasisera o trompa infundata si i-au desfundat-o. Dupa aia a ramas gravida cu IA. Oricum si daca nu iese te bagi la un FIV.

Ralu_mv spune:
Va urmaresc si eu...
Melisa, si eu am mari sperante in tine !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Oanamares spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab oana scuze am inteles eu gresit. ![]() ![]() _ Am nevoie de o minune. |
Violab, nu-i nimic!

melisa28 spune:
Fetelor va multumesc , mult, si eu sper din tot sufletul sa raman insarcinata , asa cum va doresc si voua.

Oanamares spune:
Melisa,noi acum traim bucuria prin tine,asa ca vezi ce faci acolo,dar sa iti iasa cu 2 lini!!!