FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

bruni, pe 12 noiembrie mi-a spus sa-mi fac testul de sarcina ,dar am niste emotii, nu stiu daca o sa fiu in stare sa mi-l fac de teama de a nu fii dezamagita, prefer sa fiu inca in faza asta cu pipaitul decat sa aflu vreo veste proasta.

Asa au inceput sa ma doara ovarele dar vag, sanii nu s-au marit ca de obicei , cum mi se mareau inainte de ciclu, doar un pic sensibile sfarcurile, e grea asteptarea dar in acelasi timp si placuta.

Ma uit la mine ca am pus ceva pe mine , dar nu datorita tratamentului, cred ca am eu pitici pe creier, si-mi spun tot timpul ca trebuie sa mananc ca sa creasca mari embrionasii si sa stea cu mine.

Gabi , o sa fie bine stai linistita si trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Buna seara fetele Nu am disparut, doar ca am fost plecata cu serviciul in delegatie si acolo nu am avut net. Am citit ce ati scris cat am lipsit.
Uca75, da, eu sint pacienta Dr.Husslein, daca doresti sa te ajut cu orice informatii, scrie-mi sau trimite-mi PM
Miki-Miki, mii de multumiri, ti-am trimis PM acum, cu mesajul ca am rezolvat.
Melisa, cum rezisti?
Adijo, sa stii ca si pe mine m-a durut atat de tare capul ... probabil din cauza tratamentului hormonal de dinainte....
Balanta , sisipisi

Mergi la inceput

Buna Anais , dar crezi ca mai rezist?...abia ma abtin sa nu-mi fac testul mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Melisa, am un feeling pozitiv in ceea ce te priveste!!!!!!!!!!!!!!!

Eu am ajuns acasa si m-am hotarat sa fac IA in tara in decembrie.Nu sunt convinsa daca sa fac cu stimulare sau fara.De obicei am observat ca "produc" foliculi mari si frumosi.Ce-i drept,cate unul,dar totusi nu stiu daca merita sa imi fortez ovarele.Mi-e frica sa nu le "dau peste cap" si as vrea sa fie pregatite pt Fiv-ul Vienez din ianuarie.Voi ce parere aveti despre asta?

Mergi la inceput

Oana , e posibil sa ai dreptate!
Bun venit acasa , si multa multa bafta!

Mergi la inceput

Deci am o intrebare, dupa cat timp HCG ne iese din corp?...stiu ca citisem ca inainte de punctie injectia aia care s-a facut cu 36 de ore inainte continea HCG, dar dupa cat timp ne iese din corp?...Si inca o intrebare cand as putea sa-mi fac HCG, analiza , mie au omis sa-mi spuna , decat de test mi-au spus sa-l fac pe 12.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

oana parerea mea este sa nu faci ia ci sa stai linistita in asteptarea fiv ului vienez!
inevitabil o sa te stresezi iar fiv ul trebuie sa l incepi cu forte proaspete si probabil o sa se intercaleaza in timp ce vei astepta testul beta de dupa ia, poate vei incepe fiv ul din z2 ..e doar parerea mea! ai deja schema pt fiv?
melisa tie ce test ti a dat sa faci ? nu beta hcg?
eu cred ca beta poti sa l faci in z 10, z11! testul de urina se pozitiveaza mai greu in unele cazuri!
pregnilul iese din corp dupa cateva zile de la et , in z 10 sigur nu mai e hcg de la declansare ci de la sarcina! doamne ajuta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

oana scuze , acuma am vazut ca vei avea protocol lung!
si dr ti a recomandat ia! in cazul asta ai putea incerca fara pb! poate reusesti cu ia si nu mai e nevoie de fiv ! iar daca faci ia fara stimulare nu are de ce sa ti dea ovarele peste cap!
bine te ai gandit! bafta!!!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Nu , brunadia , mie nu mi-au spus de nici un HCG, stiu ca ma mai intreba si balanta_tm , dar chiar au uitat cred, si nici pe lista de la ei cu medicamentele nu este scris, eu am de facut decat test de sarcina pe 12 atat scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Melisa, si mie au vrut sa-mi dea test de urina dar i-am intrebat daca nu pot sa fac direct beta: mi-au spus ca , daca se face in orasul meu beta si-mi da raspuns rapid mai bine sa fac beta- nici nu mi-au mai dat testul de urina... eu am facut beta in ziua 11.

Mergi la inceput