FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor stiti cumva daca a facut cineva tratament cu metotrexat(pt.extrauterina) si dupa aceea a mai facut ovocite la fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Am primit rezultatul la ureaplasma si am scapat de ea,
deci pot sa incep!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Elena,
eu am fost superstresata pe parcursul celui de-al 3lea FIV: n-aveam decat o cutie de Merional, care tb luat din Ungaria, pt ca un "prieten" care a promis ca mi le ia nu s-a tinut de cuvant. Asteptam prima zi de CM sa ma incadrez in cele 2 sapt de concediu, pt ca sefii mei nenorociti nu au vrut sa-mi dea 3 sapt si puteam sa ratez tot...
Imi venea sa renunt ca le luasem pe toate astea aproape ca semn rau!
apoi stres in timpul tratamentului, ba ca nu raspund la trat, ca-s putini foliculi, ba ca s-au fertilizat prea putini - 5 din 9 ovocite!... si cu toate astea, beta pozitiv!

e adevarat ca acum am probl cu sarcina, eu, cu "bafta" mea fenomenala!...

asa ca nu stiu ce sa zic, la primele 2 FIVuri am fost mai relaxata si n-a iesit, la asta m-am stresat cel mai rau, o tineam numai intr-un bocet!...

nu-ti doresc una ca asta, dar uite ca organismul le stie pe ale lui, sint multi factori, desigur, dar 30% sanse sa ramai insarcinata, NU E UN PROCENT MIC

te pup si bafta!

Gabi+18
placenta previa centrala WISH ME LUCK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Gabi si sarcina la termen iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uca75 spune:

balanta multumesc pentru raspuns.
anais74, ma poti ajuta tu cu cateva informatii?
a trecut jumatate de an de la ultimul FIV si as vrea sa incerc din nou, insa nu aici in tara. o cunostinta a tot incercat pe aici si pana la urma a ajuns la Dr. Husslein. pe ea a ajutat-o si acum e mamica. nu stiu ce sa fac..incotro sa o apuc...poate ma ajutati voi cu un sfat.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

uca de ce nu incerci prin clinicile de fertilitate la care merg fetele, la Viena? Le gasesti pe prima pagina la subiectul asta. Asta ca sa ai mai multe alternative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetelor dar ce-i cu linistea asta pe aici....?...nu mai aveti noutati nimic....eu stau si astept , imi pipai sanii de zor, doamne ce emotii ma apuca de pe acum , cred ca daca nu-mi vine ciclul eu n-am curaj sa fac testul de sarcina pe 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi,ma rog pt tine sa treaca saptamanile si sa stea cumintel bebe mic in burtica la mamica lui!Doamne Ajuta!

Melisa, bafta multa, sa vii cu BETA MAARE!!!

Adijo, Sisipisi, Oana, Balanta, Anais
Bruni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

melisa cand faci beta?
ma rog sa vi cu un beta mare!
gabi imi imaginez ce greu e pt tine , sa traiesti cu frica in san, dar dd te va ajuta si iti vei tine puiutul in brate
adria tu ce planuri ai?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buburuza,bryny , voi ce mai faceti?
ce va fac burticile? sunteti pe ultima suta de metri!
sarcini usoare pana la capat!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput