FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Cateva detalii privitoare la pret iti pot da eu:
O prima consultatie este intre 150-200 eur.Cu analizele te duci din tara pt ca acolo sunt scumpe rau. Cazarea o poti calcula undeva la 70-100 eur/zi,depinde unde stai.Punctia nu stiu cat costa si nici in ceea ce consta,dar Fiv-ul e aprox 2500 eur,daca platesti cash,iar tratamentul intre 500-1000eur,tot asa costurile depinzand de cantitatile de care vei avea nevoie. Pt Fiv trebuie sa stai la Viena 10 zile,deci calculezi cazarea si pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Fetelor, eu am vesti bune si vesti rele...
Vestea buna este ca in sfarsit am reusit la al 3 lea FIV la Goldenes, am avut 5 ovocite, 3 embrioni din care doi de cea mai buna calitate pe care i-am transferat, beta la 12 zile post ET 353 mUI/l, s-a dublat la 2 zile, dar la ecografia efectuata la 7 sapt. unul din embrioni s-a oprit din evolutie la 6 sapt. Celalalt micut este deocamdata OK, are activitate cardiaca, dar mi-e frica sa nu-l pierd si pe el! Voi ce stiti de sarcinile gemelare, daca unul din embrioni se opreste din evolutie, ce sanse sunt pt celalalt?
Am vrut sa nu spun nimic pana nu sunt sigura ca sarcina merge bine, dar cred ca ma simt mai bine cand am si suportul vostru..
Va transmit multi pupici la toate fetele si sa dea DD sa va impliniti visul cat mai curand!
Melisa, ce mai faci, cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Adria sunt multe fete care au inceput cu sarcina gemelara si in primul trim unul din bebei s-a oprit din evolutie dar celalalt bebe a evoluat perfect pana la termen. sarcina usoara iti doresc si la termen si un bebe sanatos

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adria tu taci chitic si nu ne impartasesti bucuria ta!?
felicitari pt sarcina!!! stai linistita urmatoarele zile ! o sa fie bine! d zeu sa ti ajute sa ai o sarcina usoara!!
buburuza a patit ca tine si imediat trebuie sa nasca o fetita!
ai incredere si va fi bine

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Adria, felicitati!!!
Iti doresc din tot sufletul sa ramana puitul tau cu tine timp de 9 luni...ce ma bucur ca mai avem inca o reusita

Iar celalat sufletel care te-a parasit, poate asa a fost mai bine pentru el, Dumnezeu stie cel mai bine.

Eu sunt bine, mai am usoare dureri de ovare ceea ce cred ca este normal, insa am o dilema acum daca sa mai iau incontinuare aprednislon, Monika nu a specificat nimic de ele in mail, decat despre celalate pastile.

Azi trebuia sa merg sa-mi repet HCG-ul dar nu am reusit, maine sper sa ajung , ar fii o saptamana fix de la ultimul HCG.
Acum sunt in cautare de doctori ginecologi in Constanta, nu sunt hotarata la cine sa merg pt primul eco.

Te pup si felicitari inca o data!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Felicitari Adria !
Eu zic ca trebuie sa fii optimista, sa ai grija de tine si sa lasi grijile, ca daca le mai iei si pe ele in carca...mai mult rau faci
Cel care a ramas, daca are activitate cardiaca, va merge pana la capat ca e un luptator, asa sa gandesti !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

adria felicitari!!!Trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Elenada, multumesc! pupci tie si la minunatii pitici!

Bruni,iarta-ma!Mi-e si frica sa spun ca am reusit pana nu trec primele 12 sapt.Am pierdut 2 sarcini pana la 10 sapt si de aceea am inima cat un purice! Vroiam sa va fac o surpriza inainte de Craciun...Dar nu am mai suportat singura stresul si am zis ca e mai bine sa-mi descarc inima.

Melisa, multumesc! Astept sa ne dai vesti bune de la eco! Eu am luat prednisolon pana la 7 zile dupa beta pozitiv.

Ralu, multumesc!

Mergi la inceput

Violab, multumesc!
Tu cand faci beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Fetelor, eu am vesti bune si vesti rele...
Vestea buna este ca in sfarsit am reusit la al 3 lea FIV la Goldenes, am avut 5 ovocite, 3 embrioni din care doi de cea mai buna calitate pe care i-am transferat, beta la 12 zile post ET 353 mUI/l, s-a dublat la 2 zile, dar la ecografia efectuata la 7 sapt. unul din embrioni s-a oprit din evolutie la 6 sapt. Celalalt micut este deocamdata OK, are activitate cardiaca, dar mi-e frica sa nu-l pierd si pe el! Voi ce stiti de sarcinile gemelare, daca unul din embrioni se opreste din evolutie, ce sanse sunt pt celalalt?
Am vrut sa nu spun nimic pana nu sunt sigura ca sarcina merge bine, dar cred ca ma simt mai bine cand am si suportul vostru..
Va transmit multi pupici la toate fetele si sa dea DD sa va impliniti visul cat mai curand!
Melisa, ce mai faci, cum te simti?

adria felicitari
am o prietena care a avut 2 saculeti cu embrioni, dar din pacate unul s a oprit, insa acum e in 32s cu cel care a rezistat si e bine merci
gandeste pozitiv si o sa fie bine

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput