FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mirela, multumesc, imi dai sperante...Pupci tie si la motanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Adria felicitari! si chiar asa , nu zici nimic...! ne lasi sa te intrebam verzi si uscate despre cum vei face fiv si tu erai gata cu el! si si cu rezultat pozitiv! iti tin pumnii sa te vad peste 9 luni cu un pui in brate! stai linistita , fiecare embrion are viata lui, daca se opreste din evolutie unul din ei ( de cele mai multe ori din cauze genetice), nu inseamna ca si celalat va vea probleme. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Adijo,. Multumesc si iti doresc din suflet sa reusesti si tu cat mai curand!

Mirela, poti sa o intrebi pe prietena ta daca a urmat tratament cu Clexane dupa ce s-a oprit unul din embrioni in evolutie (sau alt tratament)? Eu am si mutatia C677T genotip heterozigot si sunt un pic ingrijorata. Am urmat tratament pana acum numai cu aspirina, mi-au zis ca nu este indicata administrarea de heparina in cazul meu. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

adria eu pe 20 fac beta dar nu am mari sperante. Eu am transferat numai unul si nu de calitate. Ba dimpotriva. asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Adijo,. Multumesc si iti doresc din suflet sa reusesti si tu cat mai curand!

Mirela, poti sa o intrebi pe prietena ta daca a urmat tratament cu Clexane dupa ce s-a oprit unul din embrioni in evolutie (sau alt tratament)? Eu am si mutatia C677T genotip heterozigot si sunt un pic ingrijorata. Am urmat tratament pana acum numai cu aspirina, mi-au zis ca nu este indicata administrarea de heparina in cazul meu. Multumesc!

nu a facut clexane de loc
a luat aspenter pana in s12, ca asa se da la unguri, ea a facut fiv la szeged cu dr Zadori
in schimb eu fac clexane, recomandat tot de nenea Zadori pe baza istoricului si aprobat de nenea albu cu care am facut fiv 3, parere consolidata si de tanti Uschi;eu nu mi am facut si mutatiile

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adria,felicitari!!!ai incredere in bebelul tau!!!o sa fie bine,ai sa vezi.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Adria, avantajul unui FIV, este ca in mod sigur embrionii au saculeti separati pt ca provin din embrioni diferiti si de aceea riscul ca unul sa fie afectat de catre celalt este mult mai mic decat la o sarcina normala unde ar fi existat posibilitatea sa fie doi gemenei in acelasi saculet .

Si acum ca folclor ... o cunostinta a facut FIV undeva in Europa, i s-au transferat 2 (doi!) embrioni, beta pozitiv cu valoare mare, fericire, sampanie ... in fine, au banuit ca s-ar putea sa fie doi pentru ca valorile erau prea frumoase.
Surpriza a fost la eco cand s-au vazut 3 (trei !!!) copilasi spre stupefactia tuturor, mai ales a medicului de la FIV. Explicatia a fost ca un folicul mic si amarat, ramas nepunctionat, a crescut in continuare vertiginos si la unicul contact sexual pe care l-au avut imediat dupa ET (ca face bine, cica ) a marcat .
Iar acum sarcina decurge bine, sunt 2 fetite si 1 baietel, sanatosi tun .
Legile lui Murphy : nu credeti in minuni ... bazati-va pe ele !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Goldi frumoasa minune a vietii

Mergi la inceput

Mirela, multumesc! Sper sa iau si eu legatura cu d-na dr.Uscatescu cat mai curand. Am inteles ca este cea mai cool hematolog pt problemele noastre.

Sami, multumesc si iti doresc cu tot sufletul sa reusesti la FIVul acesta! Tinem pumnii stransi in urmatoarele saptamani pt tine! Doamne Ajuta!

Goldi super tare povestea, de la frica de a nu se prinde nici un embrion sa te trezesti cu unul in plus!

Violab, nu-ti pierde speranta pana nu vezi rezultatul, am mai vazut fete care au reusit cu embrioni de calitatea a doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Adria, te felicit si aici! Sa stii ca mai este o fata pe forum care are acum un baietel foarte reusit, tot asa unul din bebei nu a mai evoluat, dar celalalt a fost un luptator. Asa o sa fie si la tine, ai grija insa cu MTHFR, trebuie sa mergi neaparat la un hematolog sa-ti prescrie tratament. Si eu am MTHFR A12983C heterozigot si am pierdut 2 sarcini la 6 si la 8 sapt, la mine este asociat si cu FACTOR V Leiden si a trebuit sa fac clexane ca sa am gemenii de la semnatura.

Goldi, dar in urma cu vreo 2 ani a fost la fiv o fata aici pe forum careia i s-au transferat 2 embrioni si unul din cei doi s-a divizat in trei!!! deci avea un bebe intr-un saculet si tripleti in celalalt saculet! cand s-a dus la prima eco s-au vazut 4 bebei! A fost nevoie de embrioreductie, si a facut-o in Germania, acolo a aflat inainte de embrioreductie ca unul din tripleti avea probleme... acum are un baietel sanatos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput