FIV Europa(37)
Raspunsuri - Pagina 17

balanta_tm spune:
melisa, ce-ti venii sa pomenesti de ciclu??? Tu nu mai ai treaba cu asa ceva. Ovarele e normal sa te mai doara o perioada, fiindca ai trecut printr-o stimulare si o punctie. Ia un Nospa.

melisa28 spune:
Nu stiu am crezut ca deasta ma doare ovarul ca astazi ar fii trebuit normal sa-mi vina ciclul , dar vad ca m-am pus in pat si m-am linistit, nu mai ma doare decar vag asa.
BALANTA

balanta_tm spune:
melisa, incearca sa nu mai gandesti negativ. Tu esti insarcinata acuma si doar asta conteaza. Nu te gandii ca la mine s-a terminat prost sau ca alte fete au pierdut sarcini. Fiecare are sansa ei.
Gandeste-te ca majoritatea femeilor au sarcini ok si nasc copii sanatosi.

adria42 spune:
Melisa, este normal sa te doara ovarelede la stimulare si de la punctie. Si eu am avut dureri dupa FIV. Stai linistita,ciclosul n-o sa mai vina pt mult timp!
Ralu,sa fie o poveste de amor cu happy end intre ovulul tau si gigei!
Balanta, Sisipisi,Bruni, Adijo

melisa28 spune:
Balanta , adria, multumesc pentru incurajari.Dar chiar te sperii cand vezi ca te doare si atat de tare.
Maine dimineatza voi merge la synevo sa-mi repet analiza HCG, nu am facut-o decat marti cand aveam valoarea 111...Am inteles ca asa este bine sa o repeti la inceput de cateva ori , plus ca eu nu stiu daca vor fii 2 sau unul.
Cei de la synevo , dau raspunsul pana dupa amiaza si sambata ce stiti? Data trecuta la 4 dupa amiaza aveam raspunsul deja.

Ralu_mv spune:
Adria, balanta, melisa multumesc ! ce o fi o fi :) (acum am ajuns acasa)
Da, mare aglomeratie acolo, balanta :) Profu era super ocupat - nu stiu cu ce ca nu l-am vazut decta alergand :)
A.. si Ana, ea ramane acolo ultima, impreuna cu o asistenta; restul, Monika, casieria etc... pleaca la 16 si un pic.
Si arata saraca cam obosita, dar tot incerca sa zambeasca si sa nu uite sa mi spuna tot. ce avea de spus...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Ralu_mv spune:
A.. si despre Synevo... mi-au ratacit o analiza care dura 2 zile (ei mi-au spus) si nu mi-au dat-o nici dupa o saptamana... sunat la ei, insistat, etc nu i-a interesat, doar mi-au vb frumos si atat...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Ancaella spune:
Buna fetelor,
Noi ne confruntam cu azoo acum (inca n-am descoperit de ce am ajuns de la oligo la azoo, asa ca ma gindesc mai departe acum...)
As dori sa-mi spuneti din experienta voastra ce inseamna punctie testiculara la Viena. Citisem undeva ca la noi se face cu anestezie dar ca la ei au alta aparatura / modalitate? E dureroasa?
In mare cam cit ar costa Fiv-ul cu punctie si toate celelalte (investigatii, cazare, etc..) - ca o suma in mare sa stiu daca as ave cum opta pentru varianta Viena.
Multumesc.