FIV Europa(37)
Raspunsuri - Pagina 16
balanta_tm spune:
melisa, uite aici : http://ivf.ca/duedate.php introduci data la care ai avut punctia si in felul asta vei sti cate sapatamani de sarcina ai si poti sa iti calculezi cam cum stai cu medicamentele.
Eu Progynova mite am avut de luat pana in sapt 10. Acuma nu stiu sigur cum va fi la tine, ca uite, de ex, mie nu a vrut Proful sa imi faca injectia cu Decapeptyl in Z3-4 de la ET, deci mai difera mici detalii de la o pacienta la alta. Insa, in mod cert, pana la ecografia de 8 sapt trebuie sa continui cu tratamentul ce il ai acum.
aristica spune:
multumesc pentru detalii, melisa
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
Ralu_mv spune:
ei... si acum sa va spun si eu ce am mai facut...iui la wunsch... cu Ana
Intr-adevar e mare aglomeratie acolo, Ana sta seara de seara pana dupa ora 20 la clinica, dar tot a gasit timp pt mine care am venit fara programare (nu au vrut ei sa mi faca), si am mai fost si ca o oala data in foc :) ca asa devreme nu ovulasem pana acum (cd 12 1 foli de 25mm si LH peak )
Am fost tratati cu toata atentia, mi-au facut si testul cu mucusul si sperm., si intr-adevar ne cam straduiam degeaba natural, pt ca nu trece mai nimic, si daca trece, mor...- cauza: foarte probabil trauma de la chiuretajul pt prima mea sarcina oprita in ev.
Acum sper sa avem noroc in continuare, iar daca nu, nu e nimic, ca am avut noroc de data asta cu venitul aici :) (in ziua in care zburam spre Viena, nu aveam analizele gata, si nu stiam mai nimic- nu aveam programare)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
miki-miki spune:
Ralu DOAMNE AJUTA! Pt trombofilie ti-au dat ceva?
Balanta
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Ralu_mv spune:
Multumesc Miki-miki !
a deschis Ana si subiectul cu trombofilia, zicand ca imediat ce am test + sa vb cu hematologul de aici din Viena, asta initial. Apoi am intrat un pic in amanunt si mi-a zis ca pot face, dat fiind ca voi incepe duphaston peste 2 zile, deci hormoni, deci ingroasa sangele, (mi-a dat si reteta), injectii cu heparina 20ui. Eu insa nu stiu inca ce sa fac...
acum azi am avut foli de 27 mm si inca nu se sparsese dimineata si mi-a facut pregnyl, asta o ingrosa si el ceva?:) Nu spun ca am avut dupa vreo 7 ore dureri teribile la ovarul cu pricina, dupa care acum m-au lasat (azi adica)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
miki-miki spune:
Ralu toti hormonii coaguleaza sangele in cazul cand ai o mutatie ca a noastra. Ar fi bine sa incepi sa faci clexane de 0.2 de acum.
At cand te-a durut a facut poc foliculul, acum calatoreste pe trompe si se intalneste cu gigelul
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Ralu_mv spune:
Sper si eu sa fi facut poc si acum sa fie vrajit si patruns de vraja gigelului :)
pt alte intrebari de trombo iti dau pm :)
--------------
balanta_tm spune:
ralu, sa fie cu noroc!
Cum zise si miki, fa Clexane, mai ales ca ai vorbit si cu Ana.
Ce-o fi insa cu aglomeratia asta la ei? Ca pe mine ma enerveaza cand e lume multa acolo .
miki
melisa28 spune:
Fetelor pe mine ma doare cam tare ovarul drept , normal azi trebuia sa-mi vina ciclul, ce sa fac sa iau ceva pt calmare ..no spa citisem eu pe la voi, ce spuneti?
melisa28 spune:
Mai am in casa diclofenac si buscopan , care ni le-au dat dupa punctie in caz de durere, dar cum pe mine nu ma durut nu le-am folosit? oare sa le iau acum?