FIV Europa(37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sisipisi imi pare rau ca nu poti da startul acuma!
fetelor, deci daca eu imi fac o programare in austria voi face fiv ul dupa 6 luni?
eu vroiam sa avansez putin , sa incep mai repede dar vad ca nu i chip!
offf, maine poimanine ma apuca 40 de ani fara copii
imi vine sa ma intorc in romania sa incerc un fiv acolo, ca merge mult mai repede, doar ca nu am incredere ..nu stiu la Sibiu?
eu nu as vrea sa mai pierd vremea , am 34 de ani , de 8 ani ma tot lupt cu problema asta
nici nu stiu incotro sa apuc!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Brunadia , n-o lua chiar asa , nu cred ca vei sta 6 luni de zile dupa FIV, intradevar ce i se intampla lui sisipisi, e de neinteles.
Acum fiecare cu organismul ei, si trebuie sa gandesti ca tu vei avea noroc si vei avea toate valorile alea hormonale care le cer ei in parametrii normali.

Sisipisi, fa FIV-ul cand simti tu, nu cand vor ei, eu oricum cred ac vei reusi.

Mergi la inceput

Artista utrogestanul este de 100.
Cei de la wunch mi-au raspuns la mail astazi si se pare ca nu schimb nimic la tratament merg incontinuare asa cu el, insa eu mai am pastile duphason doar pt 4 zile, trebuie neaparat sa-i intreb ce fac , le termin si gata sau imi iau de la noi altele.

Adijo , sper sa-ti poarte noroc 2011 intradevar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bruni, daca ai hormonalele bune, la Wunsch poti incepe imediat (in sensul sa nu ai TSHul sau Prolactina aiurea).
melisa, sa nu cumva sa intrerupi Duphastonul; cand ti se termina ala din Austria, cumpara altul din Romania (nu are nici o importanta daca folosesti Duphaston din Romania sau din Austria). Eu am folosit doar din ala romanesc. Important e sa iei in continuare 2 pasile a cate 10 mg/zi, asa cum au scris ei in schema de sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Felicitari gravidutelor!!!!
Gabi: La multi ani cu intarziere si sarcina usoara in continuare!
Balanta: am mai citit si eu, am vazut ce s-a intamplat, dar efectiv nu am stiut ce sa-ti spun, am impresia ca nimic nu iti va alina durerea. Pup iubita curajoasa!
Bruni: profu'Feichtinger m-a anuntat de la prima consultatie ca vorbeste: germana, engleza, franceza, italiana si rusa . Evident ca l-am intrebat (in engleza) daca nu vrea sa invete si romana....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Draga Mea Sisipisi,imi pare rau ca va trebui sa deviezi de la planul tau,dar poate ca Anul 2011 vrea sa iti ofere cadou acest bb.Totul se intampla cu un rost in viata asta.Nu fi trista!Nu o sa iti faca bine!
Si eu,ca sa imi iau gandul de la obsesia mea,Bebe,incerc sa am tot felul de alte activitati:citesc mai putine site-uri in domeniu,ma duc la ore de dans,citesc carti interesante ,tin cura si ma documentez in domeniul nutritional.Mai vad ce colectii noi au mai scos designerii pt anul viitor,imi triez lucrurile din garderoba,etc. Nu imi sta mereu mintea la lucrurile de astea de umplutura,dar imi impun si imi trece.Cand vad o gravida sau i o proaspata mamica si cand asta ma intristeaza,fug repede si imi pun o fusta sexy,mulata,niste tocuri inalte si ma mandresc ca ce bine arat eu,dar saraca proaspata mamica nu.Cateodata,constiinta imi mai zice ce superficial gandesc,dar strajerul meu protector ii inchide gura. Offf. Ce sa facem si noi! Trucuri de iesit din
butoiul cu tristete.

Mergi la inceput

cristal, singurele lucruri de care ma agat sunt:
1. decat sa fi avut un baiat handicapat, pt care viata ar fi fost un chin permanent si care nu ar fi inteles ce este cu el pe lumea asta, mai bine am un ingeras, care probabil ca este fericit printre alti ingerasi
2. simt ca intr-o zi o sa am un copil sanatos, iar lucrul asta ma face sa accept mai usor ceea ce mi s-a intamplat; orice ar fi insa, Albert va ramane primul meu copilas
I-auzi bruni, proful stie Franceza! Insa poate ar fi bine sa citesti capitolele 35/36, ca sa vezi pareri diverse (nu toata lumea e multumita de el).
Daca e sa ma intrebi pe mine, nu pot vobi despre el decat la superlativ, fiindca "m-a rezolvat" din prima. Insa nu toata lumea are aceeasi parere ca si mine.

Mergi la inceput

Balanta , deci asa ti s-a spus si tie sa nu schimbi nimic din schema de tratament si ai mers mai departe?...Mie Monik a uitat sa-mi spuna daca continui si cu aprednislonul , tu ce zici?....In schimb Ana mi-a spus in mail sa iau tratamentul ca si pana acum , atat.

Am primit raspuns la mail de la amandoua, initial fusese trimis pt Monika.

Oana , bravo si eu as fii facut la fel!

Mergi la inceput

Da, melisa, asa mi-a spus si mie Proful atunci, ca pana la ecografia pt determinarea activitatii cardiace (saptamana a 8-a de sarcina), sa continui cu acelasi tratament dat de dupa ET (inclusiv cu Aprendislon).
Progynova mite ai destula? Ca am inteles ca nu se mai gaseste in Romania (echivalentul din Romania era Cyclo progynova)

Mergi la inceput

Balanta, iti multumesc pt raspuns
Progynova mite , mai am 40 de pastilute asta inseamna ca imi vor ajunge pentru urmatoarele 20 de zile.Ce se intampla dupa ce termin tratamentul?Exact in jur de 2 decembrie il termin, nu o sa mai iau pastile nimic , la tine cum a fost?...te intreb ca as vrea sa stiu din timp , sa-mi fac rost de ele de pe acum.

Mergi la inceput