Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
prezenta la apel....auzeam ca ma striga cineva...
camy la mai mare...lupta mamico lupta...
shine si eu cand se intampla sa plec fara copil...dupa catva timp simt ca lipseste...si una doua vreau sa merg acasa la el
laura...frumusica foc buburuza...si chiar ca arata mai mare decat de 1 anisor...
alina multa sanatate fetitei

spun si eu LA MULTI ANI pt toata lumea care isi serbeaza ziua de numa azi
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hai mai A_driana... nu te mai supi ca nu te striga nimeni la apel...
Sa va zic eu la cata lume ma gandesc fara sa le scriu aici numele??

Ma gandesc la tine...la Lorelix..care nu inteleg de ce nu mai scrie..la Roxyaly...ca maine-poimanine face Matei 1 anisor si nu mai stiu nimic de ei, de Bussymummy care cine stie pe unde se mai plimba ea acum...la Dienutze care ne vizita...acum nu... probabil a mers si ea la "prietene"...nu stiu..., MadalinaT..sper ac e bine cu strumfii ei, Romanitza...zicea ca mai intra...si nu stiu pe unde mai este ...

chiar asa...uitandu-ma la lista, am constatat ca sambata, Sophia LaureiB a implinit un anisor...
Si eu...nu am urat nimic...
Dar din inima, ii dorec multa sanatate..sa creasca mare...frumos, sa le umple inimile parintilor sai de implinire si fericire!
La multi ani..printesa mica!

Flavius deja a adormit la ora asta

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

'neata

..se vede ca sunt acasa...asa-i????
Am intrat sa va las o aromata, parfumata..buuuuunaaaaa... si pt cine doreste si un ceai la fel de bun...

Nu stiu daca sa ma duc sau nu azi la servici! O sa vad eu mai tz...

Pana atunci..sper sa va 'vad' aici
pt toata lumea!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nume!

Fetelor, multumim din suflet pentru urari

Iile le-a adus mamica mea, cand a sosit luna trecuta. O rugasem eu sa cumpere doua cadouri simbolice, ceva care sa prezinte cat mai frumos Romania, pentru doi medici de pe aici care ne sunt dragi. In drumurile ei prin artizanate a vazut bluzitele si i-au placut asa de mult, ca nu a rezistat sa nu le cumpere pentru nepoate.
Apoi eu m-am gandit ca petrecerea Sophiei e o ocazie foarte buna sa le imbrac pe fete cu ele.

Nu am fotografiat tortul... adica torturile, ca am avut doua: unul Tiramisu facut de mine, al doilea un Tuxedo Cake cumparat de-a gata (mai multe straturi de aluat cu cacao, crema alba si crema de ciocolata). Atat de bune ca azi nu mai am ce poza

Camy, zau ca te admir ca ai atata energie! Succes!!

mult toate fetele. Ma gandesc la voi mereu cu mult drag; imi pare rau ca sunt atat de stoarsa de energie in ultima vreme, din care cauza nu mai reusesc sa va scriu fiecareia in parte...

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

'Neata Camy! Mai ce matinala esti... am zis eu ca esti plina de energie (vreau si eeeeu).

Eu merg la celalat subiect, sa felicit mamicile de sarbatoriti.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
heiiiiiiiii camy nu ma intelege gresit....nu m-am suparat...de ce interpretezi asa.....nici daca pomeneai pe toata lumea si pe mine nu, nu era nici un bai.....
doar ca inainte sa scriu eu, ai scris tu...,haideti mai fetelor, adunarea' sau asa ceva...si eu am raspuns la apel.....asta a fost tot...ca printre ,fetelor' ma numar si eu....nu trebe sa-mi fie pomenit numele, eu oricum scriu cand pot si va citesc cu drag

al meu pufarin inca doarme, asa ca eu bantui pe aici....
apropo camy pinguinii, au fost masline cu sambure sau fara? si burtica alba a pinguinilor ii facuta din branza?

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, felicitari pentru functie!

pentru toti si mai ales pentru sarbatoriti!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Ma bucur tare mult A_driana ca nu esti suparata pe mine
Pinguinii sunt masline fara samburi. Umplutura din branza de vaci cu marar.

LauraB ce zici tu de energie?????? Pai am mai spus.. e mama la mine..
In we cand am fost plecata la Bucuresti si am ramas acolo peste noapte...fara sot, fara copil...( a fost prima noapte fara Flavius) am crezut sincer ca o sa plang toata noaptea..daaaaaaaaaaaaaaaar in schimb eu am dormit neintoarsa..de la 22:30..pana a doua zi dimineata la 07:20
Ma gandeam ca o sa-mi fie urat...alea, alea..da' de unde.... pe cuvant ca am dormit neantoarsa de la cata oboseala am acumulat in mine...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Camy, felicitari pentru functie!

pentru toti si mai ales pentru sarbatoriti!

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

multumesc mult..ce mai face strumful meu preferat?????
cum mai este?
cand mai mergeti la TgMures?

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

camy
ady
magda
lauriciu
..si restul fetelor care nu mai intra

..noi mergem in picioruse..doi trei pasi singurica de vreo saptamana
..ne iubim cu mami si suntem plangacioasa rau daca nu o mai vedem..mergem prin casa dupa ea..fugutza...
pentru cine nu stie..azi se sarbatoresc puiutii lui katy si lauraG,
lelicitarile aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156908&whichpage=7
va pup

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput