Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lauriciu...atat?poze tort?meniuri?cadouri?
mi-a placut ca ai imbracat-o in ie!!
camy???acu' ca ti-am tinut pumnii,tu unde esti?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Urez La MULTI ANI PT TOATA LUMEA CARE ASTAZI ISI SARBATORESTE ZIUA NUMELUI !!!

Laura B - foarte frumoase pozele,e asa mare strumfita , ca nici nu pare copil de 1 an .Abia astept sa ne vina si noua randul

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

la multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele de Mihail si Gavril cat si derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihu; precum si numele derivate din numele Gavril sunt: Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil, Gavrila.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetelor

ca pt mine e dimineata...m-am terezitcu sotul la dimineata..si apoi eu am adormit...pana mai acum o ora
Ce viata...cand e mami la mine

Sunshine vad ca si tu duci aceeasi viata ca si mine...a venit tati cu eugenii la tine?????

LauraB mi-a lacut tare mult sa le vad imbracate pe fete in ie...cred ca romanii de afara sunt mult mai nationalisti...fata de noi, de aici... Si mi-a placut tare mult de Sofia ta..care va fi clar o descurcareata...orice lucru ar alege sa faca...

Eu...sa zic ca-s bine... m de lucru..muuuuult...am primit si o "functie" ca sa zic asa satisfacatoare...
In principiu e bine..sa vedem pe parcurs cum evolueaza lucrurile

Revin mai pe seara..dar tare mi-ar placea sa am si ce citii

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Si ca sa nu uit..si eu urez din suflet tuturor ce-si serbeaza azi ziua onomastica...din suflet "La Multi Ani"!!! Sanatate, fericire, implinire...si tot ce e mai bun pe lumea asta!!!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

dar aici nu mai scrie nieni..nimic?????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

acum am reusit sa intru si eu
Ary, pitica mea e binisor cu dintii. Nu a mai facut febra si parca nu mai e chiar asa maraita si ieri-alaltaieri ii trecuse si nasucu' si raceala, numai ca ieri am fost la o turta ... a facut verisoara ei 1 an si ... a intors-o raceala azi. Ii curge nasu rau. Face mustata din ei.

Laura B am vazut pozele ... tare cuminte a stat la taiat din mot si chiar e foarte maricica fetita ta. Bravo... inseamna ca e o mancacioasa.

Felicitari Camy pentru "functie". La mai mare!

La multi ani tuturor sfintisorilor care se sarbatoresc azi! Sa fiti sanatosi, frumosi si fericiti!

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
un pic mai tarziu dar mai bine asa decat ...deloc
Am avut azi dimineata de umblat pe la fizio si posta, si m-am luat si cu povestile cu tati...
Laura: felicitari pentru mot, ce fata mare si frumoasa ai! Si ce uminte statea ea acolo si si-a ales de pe tavita! Si amandoua fetitele imbracate in ie! cum i s-a parut Dianei evenimentul?
Camy: despre ce functie e vorba? Sau am sarit eu cumva din greseala peste informatie? Tati mi-a adus de pofta eugenii, baton de cioco, pufuleti, cascaval, telemea, ...adica numai lucruri de "dieta" SI ce ciudat a fost azi, sa ies chiar fara copil in oras. Parca lipseste ceva...
Feicitari sarbatoritilor de nume azi! Sa aveti parte numai de sanatate si bucurii!

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

haideti mai fetelor...adunarea!!!

Multumesc mult ptfelicitari!
Functia...functia....eeeeeee..e una tare pompoasa asa... ideea e ca am intrat asa...mai bine de tot in politica ..de-asta am fost si la Bucuresti...si de acum o sa tot merg mereu..
Merg pt ca inca mai cred in dreptate, lege...solidaritate!!
Macar atat cat pot...incerc sa fac bine...o fac in primul rand pt copilul meu...
Acum..Doammne Ajuta si in continuare
Lupt alaturi de Lavinia Sandru pt drepturile mamicilor, si oamenilor in general!

Am zis!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Alina, multa sanatate bebelusei tale!

Sunshine vezi ca-mi faci pofta

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput