Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

eu pe asta nu am inteles-o!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LIVIU RARES ANDREI

iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatos toata viata, fericit, cuminte, si sa-ti bucuri parintii zi de zi...sa cresti mare

camy

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

si asa cum v-ati obisnuit cu mine eu cu intarziere fac urari..dar sper sa fiu iertata, pt ca o fac cu draga inima!

acum cateva zile si Natalia Oana a implinit 1 anisor!
asa ca micuta scumpa, Natalia Oana La multi ani printesa mica! Sa cresti mare, frumoasa, desteapta..sa se bucure parinti tai de tine!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Azi facem cinste cu toata gama, pe alese:

Multumim pentru urari Camy si Lady !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

unde sa ne ducem? nu ne ducem nicaieri.

Am aparut si eu cu intarziere din motive de musafiri(nasii lui Matei) care sunt la noi de 2 saptamani si deci timp de net O.

A implinit si mateiutu 1 anisor,o sa pun si poze in curand.a fost un chef mare cu 30 de persoane.

A ales de pe tavita:ruleta, piaptanul, cartea, banii impreuna cu o sticluta mica de bautura :))

I-am taiat motul asa ca l-am mai si tuns puntin si acum arata si el ca un baietel nu ca o fetita :0

Va pup si o sa punem poze

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

a ramas Mateiutu fara pletele mele ,preferate'?...ooo....
asteptam poze

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Si eu sunt pe aici prin zona , cresc fulgusorii,cresc ...
Astept si eu poze sa-l vad pe Mateut
Si nu in ultimul rand : LA MULTI ANI puiutilor Liviu Rares Andrei si Natalia Oana ,va pup , sa cresteti mari si sanatosi

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
ajung si eu in sfarsit pe la calculator, intr-adevar lipsa mare de tot de timp. Dupa cum stiti am inceput de saptamana trecuta si eu lucrul si imi place tare mult. A venit si bunu sa stea cu nepotelul, cata vreme mami e plecata. Ieri numai bine deja a trebuit sa fac si o tura suplimentra de ore, ca fata care trebuia sa vina dupamasa nu a mai putut si m-au pus pe mine. Nu am putut sa zic nu...
Felicit fulgusorii care au implinit un anisor, sa fiti mari cuminti sanatosi si frumosi, si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Asa incet incep sa-mi fac griji si idei pt petrecerea de un an si la noi, dar inca nu stim exact ce facem.
De mers merge Jr foarte bine, face si 5-6 m fara sa fie sustinut. De unde se tine a inceput sa-si dea drumul liber incotro are el chef, fara sa vina neaparat inspre noi. Ieri a tras primele "genoflexiuni" de ridicare singur in picioare in mijlocul camerei, fara sa se tina de nimica, evident spre mandria mamei La capitolul dinti stagnam inca, cred ca ne pregatim incet de o tura noua ca iara incepe cu salivatul si bagatul de manuta in gura. In schimb s-a transformat intr-o haple mica,care topeste tot ce este de mancare in jur, manaca cu noi la masa. De la clatite la paine prajita cu peste...azi ciorba de perisoare, ieri cartofi la cuptor cu branzica...si in cantitati de speriat, de 3-4 ori pe zi+snack-uri de supt intre ele...Cantarul insa tot la categoria "fulg" ne arata adica, 8.600 kg, dar cu o mandra lungime de 78 cm!

harnici la de 11 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

buna seara

vad ca incet..incet...reveniti?????? sa indraznesc sa sper?????

Ma bucur ca ati intart mai multe asa azi..sper doar sa va tineti obiceiul...

Azi am mers cu Flavius (pt ca soacra nu a venit sa stea cu Flavius azi..eu nu am putut s amerg la servici..am stat acasa deci )la platit facturi...am alergat ca nebuna azi..da ca filma cineva... pt ca Flavius era super marait.. se zbatea sa iasa din carucior..plangea...si nu puteam sa-l scot de acolo deloc trebuia sa rezolv trebuei... Si urasc sa-l las sa planga
La gaz a fost nebunie..mi-a aruncat pufuletii pe acolo...si tipa ca din gura de sarpe...trebuia sa semnez si un contract (iar eu sunt genul de om care nu prea semnez ca primarul)..si am insistat sa citesc..sa vad ce imi scriu astia acolo...
Sa ma fi vazut apoi cum luam eu pufulete u pufulete de jos ...

Acasa...inainte sa-l adorm m-a pus sa-l plimb prin casa cu masinuta ...am mers asa vreo 40 de minute pana mi s-a facut rau...
Bine ca acum face ..poate reusesc sa fac si eu un ...si ma asez linistita langa el ..tati intarzie la servici...

Va pup..si sper sa gasesc mesaje de la toate fetele maine dimineata

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza....poftim la "cafe"....calda...aromata...moldoveneasca..la plita..for all
noi mergem in picioare de vreo saptamana..dar cu greu caci suntem fricoase...in rest toate ok...
ne pregatim usor usor pentru ziua de nastere...care va fi pe 29-luni si credca o vom serba pe 28...
in rest tragem tot...umblam peste tot...plangem cand nu o mai vedem pe mami.
acum ma duc sa ii fac gris cu lapte...dn care voi papa si eu
azi e ziua Petrei Oana de Pirelia..eu i-am urat toate cele bune la subiectul pentru "fulgusorii de 2009"
va pup.imi lipsiti..dar stiu ca sunteti ocupate!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput