Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(85*)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
cu intarziere LA MULTI ANI MATEI de ROXY...sa cresti mare, sanatos, cuminte si tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca

camy multumim de aprecieri ...iar Fla ii superb ...o familie frumoasa...vad ca se joaca deja ca unu mare...bravo lui...si camera ii f frumoasa...
magda Doamne ajuta sa fie bine
alexa ma bucur ca n-ati patit niciunul nimic...masina se repara..
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cami ai baiat mare si frumos

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am scris un mesaj..si s-a dus

voiam sa va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase la adresa puiului meu...
asa este...este deja mare..a crescut puiul meu scump...imi vine sa-l tin numai si numai la pieptul meu, sa-l zmotocesc, sa-l rasfat, sa-l protejez...
Si-mi place ca ne iubeste foarte mult pe mine si tatal lui.. e un copilas minunat, care ne distreaza copios...si care ne-a readus fericirea, zambetul...speranta!

Acum da...suntem o familie fericita si frumoasa...multumesc si-n genunchi cerului..si ingerasului Darius... Criti imi spune mereu ca-i simte prezenta...si simte ca ne ajuta!

Va pup...ca sunt la servici..cam frec menta pe aici...iar plec devreme acasa...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Multumim Camy si Alina pentru urari!
Ce credeti ca a ales de pe tavita la Mot?
2 chei de masina(audi si nissan), 1 pix si o bacnota de euro..cam atat
si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

lorelix si poze nimik nimik??ne lasi cu ochii in soare??

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata!

Uff, ca de mult ma chinui sa scriu si eu barem doua randuri, sa nu credeti ca am disparut din nu-s ce motive... sunt doar extrem de obosita si de stressata cu serviciul; cand ajung acasa mai intai dorm o ora si abia apoi ma pot ocupa de fete. Noroc cu mama, ca e la noi acum si ma ajuta. In afara de programul incarcat nu am nimic interesant de povestit, si chiar nu vreau sa va plictisesc cu asta sau cu alte probleme ale mele.

Va pup pe toate si pe toti copilasii, sper ca toata lumea e bine, si sper ca in curand sa reusesc si eu sa citesc si sa va raspund mai pe larg.

Inca o data, urez si aici "La multi ani!" tuturor puiutilor (am scris aproape zilnic la subiectul cu sarbatoritii deschis de Lady, pentru ca vreau asa ii felicit pe toti fulgusorii de zilele lor de nastere).

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

neata fetelor hai la ,capucino 3in1, si nu in ultmul rand cafea decofeinizata

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
vad ca nu se mai scrie pe aici...
sper din suflet ca sunteti bine, si voi si piticii, si doar lipsa timpului este pb...

David ieri a zis pt prim data ca-ca...asa clar...nu facand referire la ceva anume, ci doar caca...
si alaltaieri a facut primii 4-5 pasi singur...se tinea de patutul lui si dintr-o data s-a luat si s-a dus pana la patul nostru...am ramas toti ca la dentist...habar nu am ce l-a apucat...dar nici nu stiu daca degraba va repeta ,figura'...oricum suntem tare mandri de el

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineta fete dragi

la fel ca si A_driana..vad ca "ne ducem"...incet si sigur...si eu sper ca avem macar copilasi sanatosi , nazdravani tare...care va ocupa timpul rau de tot..si de-asta nu mai puteti intra aici...
A_drianafelicitari pt David mergaretul!!! si pt cuvantul "caca"

si azi... un special tare implineste 1 anisor!
Liviu Rares Andrei
La multi ani puiule!!! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu muuuulta sanatate ca tu poate ai cea mai mare nevoie de ea..de aici de la fulgusori! Sa traiesti multi ani fericiti si sanatosi! Sa fii soarele din vin viata parintilor tai! La multi ani!!!

Ma pregatesc sa plec la servici! O zi faina de3 tot sa aveti!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput