Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!...simplu...ca buna nu e...

Raportam si noi febra de la ora 4 dimineata...38,4, moleseala, somnolenta, plangoceala...nu stiu de la ce. Are o raceala trenanta cu usoara tuse, si niste muci care din cand in cand devin galbeni...ieri dimineata mi-a tusit de 2 ori si a scos niste flegmite colorate in galben, iar acum febra...sper sa nu fie bacterian ...acum doarme, i-am dat un Panadol si astept sa se trezeasca sa vad daca o duc pana la medicul de familie...desi nu prea am incredere in ea, dar sa o asculte macar la plamani sa nu fie ceva dubios...

Ana e si ea semiracita, Horia mi-a zis ca-l doare gatul ... asa ca...wish me luck and power...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle noi inca nu ne-am hotarat... la 2 ani i-am facut la Taverna sarbului scump si plictisitor pt copii, aniversarea fetei am facut-o acasa, dar pe motivul asta m-am certat cu mama... nu prea agreaza ideea... daca as fi fost la mine acasa ar fi fost altceva... as cauta si eu loc cu un spatiu de joaca in interior... din pacate sunt cam "certata" cu fast food-urile, mi-ar fi placut o pizzerie...

Cati nu-ti face probleme cu hidrocortizonul, doar pe termen lung are efecte nedorite. Cat despre teste... si eu ar fi trebuit sa ii fac dar nu am apucat inca...

Gratiela, sanatate lui Dudu. Ce mai face frumoasa Ozi?

Natalia sanatate Anei!

Multumim pentru urarile de ieri
In week-end am fost si noi la munte. Pe la vulcanii noroiosi si apoi pe la Rucar- Bran. Foarte frumoasa vremea, incredibil de cald, pustii s-au distrat de minune, din pacate am avut o pana pe care nu reuseam sa o facem, am mers cu caruta pana la o vulcanizare ia mecanicul, intoarce-te inapoi cu roata... o aventura!

In alta ordine de idei sunt foarte suparata pe mister Vlad ca m-a trezit de la 5 in urlete imi venea sa il scot afara pe usa . Iulia a racit in iesirea asta si tuseste cam urat... mucii sunt colorati... in fine mai astept sa vad ce se intampla, nici eu nu sunt incantata de medicul meu de fam. Deocamdata doar aerosoli cu ser fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutare fetelor,

Apar si eu cu un anunt umanitar. V-am mai spus eu de necazul nasilor mei...fetita lor de 10 ani a fost accidentata anul trecut de un taxi in fata scolii. A trecut prin operatii, a stat cu lunile in spital, a stat in carucior cu rotile...era sa-si piarda piciorul cu medicina noastra.
Au reusit s-o duca in Austria s-o salveze. A facut deja o operatie si urmeaza operatia finala. Asa cum va imaginati totul costa enorm.
Bunicul ei a pictat niste tablouri si a deschis o expozitie pentru a reusi sa faca rost de o parte din bani.
Daca aveti cunostinte prin lumea artei, oameni care isi doresc si isi permit tablouri, sau oameni care le pot promova...http://picasaweb.google.com/andreeatulban/TablouriAndreiBraun#

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Va pun cateva poze cu papusica...ce am gasit prin pozele noastre...era mai micuta http://entertainment.webshots.com/photo/2274993070103911837PLAZIs

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Ma doare sufletul sa vad ca sunt multi copilasi bolnaviori
Roli , am salvat link-ul cu tablourile si il voi retrimite catorva persoane care pot fii interesate , poate iese ceva. Daca pot ajuta si altfel , are un cont deschis unde se pot dona bani ? Sunt sigura ca putem rupe fiecare o mica suma pentru a ajuta papusica mica , si putin de la unul , putin de la altul , poate se strange o suma care sa-i fie de ajutor.Multa sanatate ii doresc !

Cati , nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi foarte rau vis-a-vis de reactia alergica a lui Matei daca este prima oara cand se pintampla in aproape 3 ani. Nu inseamna neaparat ca are un fond alergic si sa incepi sa-i faci nspe mii de teste ...se poate sa fi reactionat asa din cauza ca a mancat ceva alterat , incearca sa te gandesti daca i-ai dat ceva din restaurant , din vreun fast-food sau vreun produs ambalat , in special ceva care contine ou. Eu am patit-o la fel cu o omleta pe care am mancat-o la cantina . Mi se umflase limba , pleoapele , ma mancau tegumentele de innebuneam si ma umplusem de pete rosii care , la fel ma mancau groaznic. O noapte m-a pazit sotzul sa nu cumva sa ma sufoc din cauza limbii umflate. Mi-a trecut tot asa cu hidrocortizon intravenos si pastile de Tagevyl . De-aia zic ca si la Matei poate fi un episod izolat si ca s-ar putea ca la testele de alergii sa nu-i iasa nimic.In ceea ce priveste hidronefroza , eu te-as sfatui sa-i mai repeti ecografia . Stiu ca reactiile astea alergice , pe langa simptomele vizibile afecteaza si organele , unele din ele isi maresc dimensiunile in puseul alergic. Poate ca asa-zisa "hidronefroza " sa fie de fapt o inflamatie cauzata tot de alergie. Pupam pe Matei si sper ca problemele sa dispara repede.
Lala sper ca Bia sa se obisnuiasca repede cu ortezele si sa dispara problemutza de la picioare cat de curand.
Stancuta , am vazut pozele cu papushica Sofia...incantatoare ca de obicei ! Spune-mi , cum a reactionat la eco ? Trebuie sa merg si eu cu Sara pt eco abdominala sa vedem ce mai e cu pietricica din rinichi , si tare mi-e frica sa nu se sperie , sa nu inceapa sa urle pe-acolo si sa nu poata sa-i faca ecografia .
Vera , cred ca a fost de vis la munte ...Rucar-Bran este superb oricand , insa in perioada asta de toamna tarzie si mai ales pe o vreme ca cea din week-endul trecut , este un vis .Imi pare rau de patzania cu masina , totusi este ceva de care va veti aduce aminte ca o chestie haioasa care vi s-a intamplat. Sper ca Vlad sa nu aiba nimic grav , sa fie doar un episod trecator , fara complicatii.
Elle , cred ca ii voi face ziua Sarei la un loc de joaca al unor prieteni , sa vedem daca ma inteleg cu ei sa aduc mancare facuta de mine si sa le platesc lor o eventuala chirie pt spatiu. Acasa nu mai fac , iese tambalau prea mare pt ca spatiul este mic si vreau-nu vreau am cel putin 20 de persoane pe care trebuie musai sa le invit .

Grati , felicitari pentru casuta redecorata ...asteptam pozici ! S-o stapaniti sanatosi !
Ceska ...o sa ragusim cat am tipat dupa tine ! Da-ne un semn , sa stim ca sunteti bine !
Ginette pe unde umbli ?
Lala D , tu clar esti suparata pe noi ! Intri asa tiptil , fara sa ne mai zici ce fac baietii ? Ii place lui Andrei la gradi? Bogdan cum se descurca in clasa a 5a ( intrebare inutila , de fapt , n-are cum sa se descurce decat excelent ! ). Sper ca sunteti bine si ca totusi nu esti suparata pe toate zuzele !

[/blue]

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Raportam dupa prima zi de gradi ...acomodare reusita , fara planset , fara maraieli , nesperat de bine !De cum am ajuns m-a intrebat daca am luat sandalutele ( data trecuta n-am lasat-o pe motiv ca n-are sandalute cum au celelalte fetite ) . Am reusit cu greu s-o schimb pt ca tragea sa fuga in clasa , apoi a intrat , s-a asezat la masuta si a inceput sa coloreze , fara sa mai imi acorde nici cea mai mica atentie. Educatoarea mi-a zis ca nu i-a facut absolut nicio problema , ca a mancat tot ( chiar daca mai greu decat ceilalti copii , totusi a terminat din farfurie , atat dimineata cat si la masa de pranz ) .Si-a facut deja 2 prieteni Radu si Andrei , doi baietei un pic mai marisori ca ea si s-au alergat si s-au hlizit impreuna toata ziua. Mi-a mai zis ca a desenat foarte frumos o crizantema , dupa modelul facut de ea si ca a tinut un minirecital cu cantecele si poezii , din proprie initiativa , fara sa o roage nimeni . Mi-a zis ca este foarte dezghetata si receptiva si crede ca va lucra minunat cu ea.Cum ma asteptam , s-a lasat foarte greu luata la pranz , vazuse deja patuturile pregatite si tragea de maica-mea sa o lase sa doarma si ea cu copiii...cred ca de sapt viitoare , daca totul decurge bine o voi lasa la program lung. Sunt foarte mandra de zuza mea si sper s-o tina tot asa . Am inscris-o la engleza , la germana si la dansuri si astazi avea prima lectie de engleza . Abia astept sa-mi povesteasca maica-mea cum a fost.
Astazi s-a repetat scenariul de ieri , ba mai mult ...s-a dus la o fetita care plangea dupa maica-sa si i-a zis "Nu trebuie sa plangi , vine mama ta sa te ia cand se intoarce de la serviciu !".
Aveam o oarecare teama ca se va speria cand ii va vedea pe ceilalti cum plang , dar n-a fost deloc asa , Slava Domnului !

I-am facut cateva pozici la gradi, dar nu le-am descarcat ...sper s-o fac in curand si sa dau link-ul.
Acum incarc niste poze mai noi , daca vreti sa ne mai vedeti:
http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/SaraSeptembrieOctombrie2010#5537519304849341362

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Raportam dupa prima zi de gradi ...acomodare reusita , fara planset , fara maraieli , nesperat de bine !De cum am ajuns m-a intrebat daca am luat sandalutele ( data trecuta n-am lasat-o pe motiv ca n-are sandalute cum au celelalte fetite ) . Am reusit cu greu s-o schimb pt ca tragea sa fuga in clasa , apoi a intrat , s-a asezat la masuta si a inceput sa coloreze , fara sa mai imi acorde nici cea mai mica atentie. Educatoarea mi-a zis ca nu i-a facut absolut nicio problema , ca a mancat tot ( chiar daca mai greu decat ceilalti copii , totusi a terminat din farfurie , atat dimineata cat si la masa de pranz ) .Si-a facut deja 2 prieteni Radu si Andrei , doi baietei un pic mai marisori ca ea si s-au alergat si s-au hlizit impreuna toata ziua. Mi-a mai zis ca a desenat foarte frumos o crizantema , dupa modelul facut de ea si ca a tinut un minirecital cu cantecele si poezii , din proprie initiativa , fara sa o roage nimeni . Mi-a zis ca este foarte dezghetata si receptiva si crede ca va lucra minunat cu ea.Cum ma asteptam , s-a lasat foarte greu luata la pranz , vazuse deja patuturile pregatite si tragea de maica-mea sa o lase sa doarma si ea cu copiii...cred ca de sapt viitoare , daca totul decurge bine o voi lasa la program lung. Sunt foarte mandra de zuza mea si sper s-o tina tot asa . Am inscris-o la engleza , la germana si la dansuri si astazi avea prima lectie de engleza . Abia astept sa-mi povesteasca maica-mea cum a fost.
Astazi s-a repetat scenariul de ieri , ba mai mult ...s-a dus la o fetita care plangea dupa maica-sa si i-a zis "Nu trebuie sa plangi , vine mama ta sa te ia cand se intoarce de la serviciu !".
Aveam o oarecare teama ca se va speria cand ii va vedea pe ceilalti cum plang , dar n-a fost deloc asa , Slava Domnului !

I-am facut cateva pozici la gradi, dar nu le-am descarcat ...sper s-o fac in curand si sa dau link-ul.
Acum incarc niste poze mai noi , daca vreti sa ne mai vedeti:
http://picasaweb.google.com/110390415932231414902/SaraSeptembrieOctombrie2010#5537519304849341362

POZE RECENTE

Povestea nasterii

Minunat! S-o tina tot asa! Foarte frumoasa Mona Lisa :)

Mergi la inceput

Ca tot m-a starnit Gatta... cum stau copiii vostrii la capitolul desenat? Al meu e inca la linii cerculete si puncte care gauresc foaia... oricum, orice mazgaleste zice ca e trenulet

Oricum ma cam blamez ca nu mai am timp sa stau cu el si sa ma ocup de el cum m-am ocupat de Iulia... intr-o dimineata si-a pus mainile pe perete si a inceput sa planga... l-am intrebat ce are si mi-a zis "toata lumea pleaca, eu nu plec nicaieri, niciodata" as zice ca se plictiseste acasa, zau l-as da la gradi dar nu ma incanta viitoarele educatoare... is din alea care tipa si nu le intereseaza prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Simo nu-s suparata doar intr-o dispozitie mai proasta, un pic de depresie de toamna si criza.

Nu ma indoiam ca Sarei ii va place la gradinita, ea este un copil foarte, foarte sociabil.

Andrei e bine la gradinita si-a facut prieteni,inca nu vrea sa manance pe acolo dar macar cica incearca mancarea ( bine, eu nu ma stresez cu aspectul asta), a devenit si el intr-un final guraliv, vorbeste asa cum imi doream de mult sa o faca dar inca pocit la multe sunete , e haios, a ramas o maimutica cataratoare si fara frica, e pasionat de calculatoare, butoneaza cot la cot cu frati-su, isi da drumul singur la el, isi pune jocuri sau isi cauta pe internet, iti spune ce sa-i scrii in bara de google ca sa poata sa caute pe anumite subiecte gen spiderman ( taica-su a declarat ca asta sigur,sigur o sa mearga in viata pe linia asta daca la nici 3 ani stie sa se descurce mai bine ca el ).

Ca tot intreba Vera de desenat : Andrei nu coloreaza, nu-i place, nu o face nici sa te rogi de el o zi intreaga. In schimb picteaza.

Bogdan e super bine in clasa a cincea, munceste mult,timpul liber ii cam lipseste insa s-a acomodat perfect in noua scoala,e printre primii din clasa momentan cu o linie perfecta de 10, astept tezele si eventual olimpiadele ca sa vedem cum se descurca. Pana acum la concursurile scolare a fost ok, rezultate bune.Sunt foarte mandra si multumita de el.
Sambata au facut toti 3 o casa pentru un proiect la tehnologie, a fost nebunie, taica-su tinea lemnele, unul cu o bormasina pe o parte, altul cu alta pe cealalta parte ( ca doar nu era sa rateze Andrei distractia) eram ca in Manny iscusitu'
La vopsit a fost si mai fun dar a iesit asta: http://family.webshots.com/album/578974390rPGsDM

Cam atat facem noi momentan, multumesc de intrebare.
Pupam toate zuzele si toti copilasii.
Si chiar daca nu am fost in dispozitie de scris, am citit tot ce ati postat, m-am bucurat de fiecare fotografie, m-am intristat pentru fiecare puiut bolnavior ( sa se faca toti bine sanatosi cat mai repede).

Mergi la inceput

Lala ce frumos proiect! Parca si il vad pe Andrei bagandu-si nasul Cum reactioneaza Bogdan? Te intreb pt ca Iulia e tare suparata cand Vlad vrea sa faca ce face ea... zice ca ii strica creatia (si chiar are dreptate) asa ca trebuie sa le trasez sarcini diferite Mi-e tare greu cand trebuie sa ma impart in doua.

Mergi la inceput