Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*
Raspunsuri - Pagina 9
Lala_D spune:
Vera depinde de proiect.
La asta nu s-a suparat, s-a amuzat ca stia ca nu are ce sa-i strice la el iremediabil.
Daca ar fi fost de pictat ceva, de exemplu , atunci pe alea le face cand doarme frati-su sau se inchide in camera lui ( si la lectii face la fel).
Ca asta micu' e lipit cu super glue de frati-su , nu il slabeste o clipa, tot ce face el trebuie musai sa faca si praslea.
Dar Bogdan mereu a fost foarte intelegator cu Andrei,rar se supara pe piticot.
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Ca tot m-a starnit Gatta... cum stau copiii vostrii la capitolul desenat? Al meu e inca la linii cerculete si puncte care gauresc foaia... oricum, orice mazgaleste zice ca e trenulet |
Alexia face cercuri ...mazgaleli, dar ale ei sunt masini
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
Bia deseneaza un cap caruia ii face ochi,nas,zambet(sau suparat,dupa caz),urechi si par,iar uneori face onduleuri...care zice ca sunt "apa mare" si mai si mazgaleste si spune "uite mami macalesc si nu e frumos"
Gatta...ma bucur ca a-ti inceput atat de frumos gradinita...v-am admirat si in poze...
Lala ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi...frumos proiectul baietilor tai...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
NataliaS spune:
'Neata!
de la mine , aburinda, cu lapte, zahar brun si buna dispozitie din plin!!!
Gatta - ai o minune de fetita, frumoasa, desteapta si foarte sociabila...te cred si eu ca esti mandra. Ai de ce! Sunteti o familie foarte frumoasa!
Lala - mami stai pe pozitii, nu cadea in depresie...please! Si eu sunt undeva pe muchie...dar ma tratez
acum cu o cafea, apoi cu un coafat...dar ce ma streseaza la maxim e latura mea socio-profesionala
Frumos proiect au facut baietii! Bravo baietilor isteti!
Si la noi e circ cu activitatie...ce face Ana...musai trebuie sa faca si Stef(ceea ce pe Ana o enerveaza la maxim si iese circ sistematic)...acum suntem la decupaje si colaje
De desenat si noi suntem la linii, cercuri si diferite "imagini" care numai ea le vede
, coloreaza frumusel, desi nu respecta inca conturul, iar de pictat , combina frumos culorile insa fara o reprezentatie grafica concreta. Noi la capitolul motric stam excelent...dupa cum va spuneam...ieri m-am intalnit cu profa de balet cu care fac dans la gradi si a tinut sa-mi spuna ca e f multumita de ea, ca lucreaza f f f frumos...cred ca o voi duce si la balet in curand ca ma tot bate la cap.
Cu raceala : a facut febra si azi noapte, i-a scazut cu antitermic, acum e bine dispusa, ii curge putin nasul si atat...Horia are frisoane, transpiratii, Ana s-a trezit ragusita, dar i-a disparut rapid raguseala...iar eu sunt BINE..cum altfel?![]()
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Lala_D spune:
Multumesc doamnelor 

Natalia multa forta mami si multa, multa sanatate atat fetelor cat si lui tati.
Cu depresia...mai greu, dar lucrez la asta 
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!!!!!
Cafeluta pentru toate zuzele
!!!!!
de 30 minute, ma chinuiesc sa continui mesajul ![]()
dupa ce am ajuns cu o ora intarziere la serviciu ( adica am ajuns la aceasi ora la care ajung in fiecare dimineata
) mi-am baut cafeaua cu o prietena pe care nu o mai vazusem de 4 zile si apoi am avut de ales... imi fac unghiile cu oja sau intru sa vad ce ati mai facut si sa scriu si eu un mesaj....![]()
V-am ales pe voi. Si-mi fac unghiile apoi
!!!!
UN raport pe scurt: eleni continua sa nu planga dimineata la cresa ( a 13-a zi
), dimitris este un aiurit si un imprastiat caruia ii sta capul numai la jocurile Xbox si parc, bicicleta, role
. aseara am avut sedinta cu parintii.ne spunea doamna ca in general, au cam sfeclit-o la testul dat la limba romana ( dictare)si ca la 2 copii a trebuit sa le dea "suficient" si ca ar fi meritat chiar "insuficient". Eu eram relaxata ... cand ne-a impartit testele... am vazut ca un "S" din cei 2 era luat de fiul meu ![]()
nu m-am suparat prea tare... a scris foarte frumos numai ca... nu a scris ce le-a dictat doamna
dar ii dau dreptate... ca au semnele alea grafice niste denumiri..."zalute", "carlige", linii suprapuse etc...
am intrebat-o pe doamna daca le va mai da dictare cu semnele alea sau vor continua cu literele pe care au inceput sa le invete. mi-a spus ca cu litere... so... Da-le'n colo de semne ca important este sa le faca frumos nu sa stie cum se numesc - sau cu le numeste doamna lor...
eu, am foarte mult de lucru la birou. si nu mai am nicio zi de concediu. si sunt disperata ca din august nu am mai facut in casa decat mancare, praf, aspirator, calcat, spalat ...
prin geamuri abia daca se mai zareste lumina zilei ![]()
mobila de bucatarie - ma exaspereaza ca-i galbena si se vede orice urma nefrecata pe ea...
si tot asa...
incerc sa nu bag in seama... m-a sfatuit cineva ca mai important pentru 2 oameni este comunicarea si timpul petrecut impreuna decat casa luna si o nevasta obosita si nervoasa de atata frecat la casa ![]()
ramona, bine ca nu are conjunctivita razanelul tau!
Diana, o incantare fotografiile tale, ca intotdeauna
, sofia isi suge degetul? off... si eleni este in continuare :"lipita" de suzeta, de suzete... ca are cate 3 in acelasi timp... una in gura alte 2 in manute...
m-am bucurat sa citesc vestile bune referitoare la inimioara si rinichi! in ceea ce priveste logopedul... nu stiu ce sa zic... s-o fi plictisit mititica de ea...
Natalia, la noi, EU o capiez pe eleni doar cu roz si mov
. ca restul de culori le "folosesc" la baiat iar pe printesa mea o imbract preponderent in roz si mov. bine, ca mai are si niscai albastru de la frate-sau sau din rochitele de blue-jensi...
Vera, nu mai stiu daca am postat sau nu pe faceebok la cometariile fotografiilor...
dar le-am vazut atunci si ai aceeasi copii super dulci si frumosi 
Miky, refacere rapida lui luca si, bine ca ati descoperit si l-ati operat. stiu ca este mai bine cat mai curand.
offf, cati...ai "reusit" sa vizitezi si spitalele din bucuresti. bine ca ati trecut hopul. imi pare rau pentru mateiasul scump...
eu i-am facut lui dimitris teste de alregii dar la 5 ani...
roxana, ce mai faci? baiatul tot la snagov? eu mi i-am adus in bucuresti... nu mai sufar de dorul lor... sufar de tornada provocata de ei - ce-i in casa in fiecare seara...![]()
elle,
bine, cel putin, ca se linisteste apoi!!! asa era si eleni... cred ca lua plansul de dimineata ca pe o obisnuita... adica stia clar ce program are dimineata: se scoala, isi bea laptele, se spala pe dinti, se imbraca si apoi PLANGE ![]()
restul zilei... program de voie. dimineata... program fix si nu se abatea de la el ![]()
eu i-am facut lui dimi la mc.donald's-ul din drumul taberei. si am mai fost de cateva ori la alte petreceri. este deosebit de celelalte - vapoare, avioane, tramvaie etc - prin faptul ca practic sunt 2 sali... una de masa unde mananca, danseaza, deseneaza si alta cu niste jucarii,un fel de labirint unde se pot alerga....
ce nu mi-a placut mie... doamnele de acolo nu reusesc sa "antreneze" copiii, sa se coboare la mintea lor, sa fie copilaroase...
e plictiseala cam mare ![]()
bine, comparatia o fac cu fetele care lucreaza la mc.donald's virtutii militari... ca acolo am mai "prestat" de cateva ori...![]()
revin!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
Lala_D spune:
Laura dictarea aia din semne este o idiotenie, ca sa o citez pe invatatoarea noastra ![]()
Pup fetele si baiatul 
godzila spune:
Laura
. Ce mai face Dimi cu inotul?
Natalia, ce frumos, la balet, daca ii place Anei musai sa o duci.
Cred ca cearta fratilor la activitati e in relatie cu varsta dintre ei... la mine ies scantei musai 
Fetelor am o mare problema cu gardi a Iuliei... ea nu mai merge cu placere, zice ca vrea sa ramana acasa... am tot intrebat-o cum e pe acolo si din ce am mai observat la comportamentul ei am ajuns la concluzia ca educatoarea cu functie de director cam persecuta copii. Ma tot gandesc sa o mut... nu e normal ca la varsta asta copii sa fie amenintati daca nu invata poezia (e mereu stresata de lucrul asta si ma pune sa le copiez de pe panou sa le invatatm acasa, niste porcarii de poezi fie vorba intre noi) si sa li se prezinte lectiile ca o forma de pedeapsa, nu ca pe o activitate distractiva... ea e foarte laudata de cealalta educatoare... in alta ordine de idei d-na director mi-a zis ca Iulia nu e sociabila, ca e perfectionista... lucru neconfirmat de cealalta... oare cum sa procedez?
Lala_D spune:
Vera eu am observat din experienta mea ca e teribil de important ca elevul/copilul sa relationeze din placere,fara inhibitii,sa iubeasca literalmente educatoarea/invatatoarea/profesorul.
Asa ca daca acest lucru nu se intampla la Iulia, mutarea este o optiune valida.
Nu e normal sa fie stresata de la gradinita.Bine, nu e normal nici in gimnaziu dar acolo sistemul ne da cu bata in cap si devine o obisnuinta.
Dar macar la gradi si in primara sa invete de drag, cu drag de invatatura si langa persoane de calitate.
NataliaS spune:
Vera - acolo chiar e o pb si ar trebui sa vb cu ea...daca nu se calmeaza...eu zic sa o muti...gradinita trebuie sa fie o oaza de caldura si distractie...
Ana merge deja la balet...de Stef era vb. A insistat sa o duc la gimnastica si am dus-o ....acum ma toaca si cu baletul...poate o duc si acolo.
Lala 
sa-ti insenineze ziua!
VEN, CESKA - chiar asa...ragusim strigandu-va!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw