Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*
Raspunsuri - Pagina 4
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Mai fetelor, copilu asta ma omoara cu coloratul lui cu portocaliu.Foloseste foarte mult portocaliu si la desenat si la pictat. ![]() Oare ce inseamna ca ii place culoare asta? (slideshow) Razvan 2+ |
Io zic ca-i PD-list
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
[/quote]

(slideshow)
Razvan 2+
NataliaS spune:
Neata!
Laurici - pozele mai recente sunt cele de la mare...so on...ca n-am mai pus poze noi de o vesnicie...deci vezi bine!
Referitor la scaunele alea albicioase eu imi aduc aminte ca si Ana a avut o perioada in care facea asa cand era de varsta asta...la Stef apar sporadic...dar, deocamdata nu merg cu ea la analize...sper totusi sa n-aiba nimic la ficatel...
Raportez 2 zile fara scandal la gradi
A promis ca nu mai face scandal si s-a tinut de cuvant! Am fata parolista nu gluma. Mi-o tot lauda educatoarele ce prezenta, descurcareata, politicoasa si vorbareata este...iar eu sunt tare mandra![]()
.
Anuska mea vad ca scrie in fiecare seara...din proprie initiativa...incep sa ma intreb daca va avea rabdare inca un an la gradi, dar tot nu-mi vine sa o dau la 6 ani la scoala.
Am o febra musculara de de-abia tastez...![]()
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Io zic ca-i PD-list Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni 2010 |

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Razvan 2+
[/quote]

Fi-mea ma inebunea cu negru... asta cred ca era mai grav
ramonab spune:
Ne-am intors de la doftor.
Nu e conjuctivita, e alergie la praf.Sapt asta am terminat de izolat blocu si a fost foarte mult praf in casa si de acolo tusea si secretiile alea la ochi.Desi am terminat marti, se pare ca acuma se manifesta.Are si un pic de rosu in gat dar a zis sa il dau in continuare cu albastru de metil si sa ii fac aerosoli, mucosolvan pt secretii si kanamicina pt ochisori.
Nu cred ca ii dau cu kanamicina, o sa ii dau in continuare cu ser fiziologic daca tot mi-o dat clartine, sirop.
Nati pup mandretea de fata.
(slideshow)
Razvan 2+
stancutza spune:
Buna zuzici!
Ati strigat dupa noi, si iata-ne!
Noi suntem bine, ca de obicei viata noastra se invarte in jurul Sofiei si incercam sa ii fim cat mai mult de folos in aceste momente cand incepe sa vorbeasca. Din pacate la logoped in cabinet lucrurile stagneaza pt ca Sofia nu mai vrea sa coopereze, incercam si alte variante - sa vedem care functioneaza. In compensatie, are achizitii verbale continue, cred ca mai mult din ce aude si din ce "fura" in momentele de atentie si cat lucreaza cu mine acasa.
Sofi insa e foarte bine, am avut si doua vesti bune in ceea ce o priveste - v-am zis ca la recomandarea audiologului i-am facut si eco la inimioara, si nu are nimic, asta e foarte bine
Am repetat si ecografia la rinichi pt ca trebuie sa-i facem cel putin o data pe an si, hidronefroza ei aproape s-a corectat! Uraaa! Cu timpul probabil nu va mai fi nimic acolo, din hidronefroza grad 2 acum are doar o mica dilatare pielocaliceala, care nu pune probleme. Suntem foarte bucurosi!
Am vazut ca zuzici care nu au mai scris de mult timp au revenit - Gina, Jelimoni, AurelCris si Laura_Dimitris, ma bucur ca sunteti in forma si ca lucrurile merg cel putin (spre) bine.
Am vizionat toate pozele postate in ultimele zile, dar ca sa nu uit vreun clopotel nu o sa mai nominalizez.
Lala_20, multa sanatate Biencutei, sper sa mearga bine cu ortezele + kineto si sa se corecteze defectul de mers al Biencutei. Analizele hepatice cum au mai iesit?
Cati, tu cum esti? Sper sa reusim sa ne mai vedem pana pleci!
Ma ingrijoreaza absenta Ceskai...as vrea sa ii fim alaturi, dar nu stiu cum.
Vreau sa zic si eu La Multi Ani! cu intarziere zuzicilor serbate in ultimele saptamani: Miky_mamica, IoanaCt, Gabrittza! Sa fiti sanatoase si fericite!
Felicitari si clopoteilor care se simt bine la gradinita, ce usurare pt parinti!
Natalia, vroiam sa-ti zic ca oricum mezina ta era precoce dpdv motric. Pai mi-o amintesc cand avea un an si ceva cum se dadea ca maimutica huta agatata cu mainile de bara de la patul cu gratii, pai Sofia a descoperit abia anul asta la locul de joaca ca poate face asa ceva (ce-i drept, nici eu nu i-am aratat). Sfatul meu este, daca ai de ales, sa o dai la gimnastica ritmica (cu mingea, panglica, cercul etc), nu opreste cresterea si nu deformeaza corpul la fel ca cea artistica.
Fetele, de vreo doua luni cred am dat si noi jos gratiile de la patul Sofiei, si aproape in fiecare noapte trebuie sa o culegem de pe jos (partial sau integral). Copilasii vostri mai dorm in paturi de 60 cm latime? E cazul sa ii luam un pat mai lat sau si din ala o sa alunece pe jos?
Apropo de discutia de mai devreme: Sofia picteaza aproape exclusiv cu albastru. Sincera sa fiu, mie imi place foarte mult ca are preferinte, chiar daca nu ii inteleg intotdeauna motivatia interna (sic!)
Am pus si eu poze mai noi cu zgatia, incepand de aici: http://family.webshots.com/album/577117175CKMqTD?start=72
Va pup!
LaLa_20 spune:
Laurici...
...adevarata putere sa trecem peste probleme vine de la minunile noastre de copii...ca mai grasa nu cred ca esti...
.
Ramo...
printisorul bolnavior sa treaca repede.
Si Bia ce mai are?,ea m-a disperat cu movul...
Natalia ziceai ca nu vrei sa o dai de la 6 ani la scoala...dar ea ce zice?Ce isi doreste?
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
ramonab spune:
Iara mi-o facut o boacana ist mic
Am vrut sa bag cardu de la ap foto in laptop sa descarc niste poze si nu intra.Iau lanterna ma uit si ce vad?Un ban de plastic bagat inauntru 
(slideshow)
Razvan 2+
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui stancutza Vreau sa zic si eu La Multi Ani! cu intarziere zuzicilor serbate in ultimele saptamani: Miky_mamica, IoanaCt, Gabrittza! Sa fiti sanatoase si fericite! Povestea nasterii Sofiei |
Multumesc mult!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui stancutza Fetele, de vreo doua luni cred am dat si noi jos gratiile de la patul Sofiei, si aproape in fiecare noapte trebuie sa o culegem de pe jos (partial sau integral). Copilasii vostri mai dorm in paturi de 60 cm latime? E cazul sa ii luam un pat mai lat sau si din ala o sa alunece pe jos? Am pus si eu poze mai noi cu zgatia, incepand de aici: http://family.webshots.com/album/577117175CKMqTD?start=72 Va pup! Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Ioana, doarme inca in tarc.
O singura data a dormit in pat mare, la socrii, si asta ziua, 1 h jum. Atat!
Nu stiu cum o sa fie cand va dormi in pat mare..dar pana atunci ea va creste si sper sa nu fie probleme'.
Am vazut pozele, ca de-obicei, SUPERBE!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ramonab spune:
Stancutza delicioasa Sofia in poze vesela si razacioasa.un sfat, te rog sa nu te superi pe mine: nu mai pune poze cu micuta goala, stii de ce, nu? 
Ma bucur sa aud vestile bune de la voi.
Despre pat, Razvan are un fel de protectie la margine:uite http://entertainment.webshots.com/photo/2652601720102497651xgqglj e o poza de anul trecut. Primele 2 nopti a cazut si el din pat prin capatul patului, dar atat.De atunci nu s-a mai intamplat desi doarme de 1 an deja acolo.
(slideshow)
Razvan 2+