Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Buna seara zuze dragi!

Va multumim din suflet pt urari si sustinere, incurajari si toate cele! Va pup si va imbratisez cu drag!
Suntem bine, abia duminica ne-au externat pt ca am facut febra de la lapte si m-au tinut si sambata sub supraveghere (desi era clar ca e de la febra laptelui si nu de la altceva dar asta e meseria lor, ce sa-i faci!). Ayana e bine, in afara de un sold luxabil pt care trebuie sa purtam 2 scutece pana ajungem la ortoped sa vedem ce zice. Am inteles ca de fapt pana la 6 luni nu se poate pune un diagnostic corect insa mergem la ortoped saptamana viitoare sa vedem ce zice.
Sunt tare, tare fericita ca am nascut, ca suntem acasa si ca am doua fete minunate . Maya e innebunita dupa Ayana, ar pupa-o non stop. De cate ori o aude plangand imi zice "mami, plange Ayana, du-te repede la ea si ia-o in brate!" sau ii zie ei "Ayana, nu mai plange, vine mami acum si-ti da laptic, da?" e o scumpa, e tare grijulie si afectuoasa cu ea. imi vine sa le mananc pe amandoua
Incerc sa incarc cateva poze din spital cu Ayana, cele de acasa inca nu-s descarcate pe pc dar o sa pun cat de curand.
Va pup si va doresc weekend placut!

ps: din ce-am trait pana acum, e tare greu cu 2 copii asa mici si fara ajutor , dar e tare frumos

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 37s+ cu a doua comoara, Ayana Maria

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Am schimbat semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Miutza, sa iti traiasca micuta scorpie! Na, ca pe asta nu ai mai auzit-o . Iarta-ma, nu m-am putut abtine, pt ca e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu care e un scorpion "ca la carte".
Eu zic ca diferenta de varsta mai mica de 4-5 ani e oricum cu probleme, pt ca "cel mare" e totusi mic pt a accepta asa usor "concurenta"; la mine a fost diferenta doar de un an si jumatate, deci gandeste-te cum ar fi sa aiba Maya doar un an juma' .
Poate totusi Maya va continua sa o accepte asa usor si frumos .
Asteptam pozele!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Miutza sa-ti traiasca frumusica(am vazut ca ai pus niste poze cu ea pe webshots). O sa fie greu dar si foarte frumos cu doua gaze mici. Pupici si sper sa treceti peste hopul cu luxatia.
Natalia mai ce frumusele de fete ai. Stefi s-a schimbat asa mult si seamana din ce in ce mai mult cu Ana. Tati tre sa-si ia musai pusca in cativa ani:). Eu zic sa o dai la balet daca ea vrea si daca are si inclinatii sper asa ceva. E frumos sa aiba de unde alege cand e mica.
Gatta am vazut si eu pozele cu Sara si mi se pare schimbata de cand am vazut-o eu. Ma bucur ca ii place la gradinita. Eu cred ca are calitati de lider fata ta, si din ce am vazut-o eu dar si din ce povestesti tu ca nu a avut nici o problema sa dea recitaluri la gradi.
Stancutza Sofia e o dulceata ca intodeauna. Poate gasiti alt logoped cu alta metoda mai buna care sa o faca pe micuta "caposel" sa colaboreze.
Miri de unde mai mai atata energie sa revolutionezi si casa, sa si slabesti, sa ai grija si de trei copii care am inteles ca au fost bolnaviori?
Lala sa stii ca asta e modelul si la americani. Au teste in fiecare zi, proiecte, lucru in grup...timp pentru altceva mai deloc. Nu stiu cand mai reusesc copiii astia sa fie copii. Ma uitam si la gradinita la Emma, au fost mamici care s-au revoltat ca nu ii invata literele(la nici 3 ani). Mie mi se pare exagerat rau. Pana la litere sunt o groaza de alte lucruri de invatat.
Laura ma bucru ca ai revenit in forta si ca in sfarsit ai scapat de stressul cu plansul lui Eleni la gradi.

Noi am trecut iarasi printr-o peneumonie(a doua in 6 luni) cu o evolutie f rapida, luni nu avea decat niste mucisori pentru ca in 24 de ore sa fie la pamant efectiv, cu saturatii foarte mici de oxigen, puls ridicat, tuse cu vomitat, somnolenta , respirat sacadat si tot restul. Stiti ceva ce i-as putea da sa o intaresc cumva, ca mi-e groaza de lunile ce or sa vina daca ea la primul vant face pneumonie:(.
Si o perluta la sfarsit. O tot intrebam: Esti bine mami? SI raspunsul era invariabil "Nu e bine Emma" pana la un moment dat cand mi-a raspuns "Da ti-am zis o data ca nu sunt bine!" de am ramas fara replica. Mai rau e de noi ca nu putem da vina pe alti copii ca invata replici din astea, daca sunt in romana sigur sunt de la noi pentru ca in afara de noi nu aude vorbindu-se romana.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Miutza sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa! Acum incepe balul , greu da teribil de frumos si motivant. Multa rabdare, iubire si foarte important, prinde orice moment in care te poti odihni!
Sa dea Domnul sa scapati repede de problema la sold.

Eliza, imi pare tare rau de micuta. Eu ii imunizez cu produse apicole. Propolis, miere, siropuri pe baza de propolis, laptisor de matca. Anul asta am facut si sirop de catina, un fruct cu un continut foarte mare de vitamina C.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Miutza sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa! Acum incepe balul , greu da teribil de frumos si motivant. Multa rabdare, iubire si foarte important, prinde orice moment in care te poti odihni!
Sa dea Domnul sa scapati repede de problema la sold.

Eliza, imi pare tare rau de micuta. Eu ii imunizez cu produse apicole. Propolis, miere, siropuri pe baza de propolis, laptisor de matca. Anul asta am facut si sirop de catina, un fruct cu un continut foarte mare de vitamina C.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Fetele cu copii mai marisori, vreau si eu sfaturi. Marc trece printr-o perioada teribila...si-a imbogatit vocabularul si ne bombardeaza cu "tampito, nebuno, proasto", adresate mie, maica-mii si mai rar lui taica-sau. Sunt convinsa ca i se trage de la gradi, ca in casa nu aude.
Nu mai asculta deloc, orice i-as spune imi intoarce scurt. Ex: eu: "daca mai faci asa nu mai mergi in parc, te duc acasa", el: "da, vreau acasa"; eu: "nu iti mai aduce mosul nimic", el: "nici nu vreau"; "iti iau jucariile si le dau altor copii saraci care nu au", el: "nici nu le mai vreau" si altele asemenea.
Urla cat il tine gura, sau mai precis rage...astea de la gradi de la copiii mari care ii povestesc lui cum fac monstri din desene, ca acasa are interdictie la desenele cu pricina.
In general, nu vrea sa faca nimic, totul e un mare "NU", un mare protest, in parc se tavaleste pe jos de se uita lumea ca la circ.
Cand e de traversat strada se smuceste, fuge, de ne sare inima.
Intr-un cuvant e in mare razboi.
Peste toate astea il pune pe Andrei sa faca rautati pe care stie ca nu au voie sa le faca...l-am surprins de multe ori cand il invata cum sa faca nu stiu ce prostie.
Nu stiu de unde s-o apuc si ce sa fac.
Poate ma luminati, va rog.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

Buna seara zuze dragi!

Va multumim din suflet pt urari si sustinere, incurajari si toate cele! Va pup si va imbratisez cu drag!
Suntem bine, abia duminica ne-au externat pt ca am facut febra de la lapte si m-au tinut si sambata sub supraveghere (desi era clar ca e de la febra laptelui si nu de la altceva dar asta e meseria lor, ce sa-i faci!). Ayana e bine, in afara de un sold luxabil pt care trebuie sa purtam 2 scutece pana ajungem la ortoped sa vedem ce zice. Am inteles ca de fapt pana la 6 luni nu se poate pune un diagnostic corect insa mergem la ortoped saptamana viitoare sa vedem ce zice.
Sunt tare, tare fericita ca am nascut, ca suntem acasa si ca am doua fete minunate . Maya e innebunita dupa Ayana, ar pupa-o non stop. De cate ori o aude plangand imi zice "mami, plange Ayana, du-te repede la ea si ia-o in brate!" sau ii zie ei "Ayana, nu mai plange, vine mami acum si-ti da laptic, da?" e o scumpa, e tare grijulie si afectuoasa cu ea. imi vine sa le mananc pe amandoua
Incerc sa incarc cateva poze din spital cu Ayana, cele de acasa inca nu-s descarcate pe pc dar o sa pun cat de curand.
Va pup si va doresc weekend placut!

ps: din ce-am trait pana acum, e tare greu cu 2 copii asa mici si fara ajutor , dar e tare frumos

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 37s+ cu a doua comoara, Ayana Maria

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Inca o data felicitari, ma bucur ca sunteti acasa si ca Maya a acceptat-o asa de bine pe surioara ei.Ai pus poze?

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Aha, acum m-am uitat la semnatura si am vazut printesa frumoasa Parca seamana cu Maya, nu?

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

de 30 minute, ma chinuiesc sa continui mesajul
dupa ce am ajuns cu o ora intarziere la serviciu ( adica am ajuns la aceasi ora la care ajung in fiecare dimineata ) mi-am baut cafeaua cu o prietena pe care nu o mai vazusem de 4 zile si apoi am avut de ales... imi fac unghiile cu oja sau intru sa vad ce ati mai facut si sa scriu si eu un mesaj....
V-am ales pe voi. Si-mi fac unghiile apoi !!!!

Si mai esti si platita pt. asta ? Bun serviciu ai,

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

da! si mai sunt platita si destul de bine!!!

si acum, lasand gluma la o parte... pentru a nu lasa impresia ca frec menta zi de zi si mai si sunt platita pentru asta...
am zis ca am 2 zile fara sefi... deci... putina relaxare.
apoi, nu lucrez la o fabrica in fata unei benzi. am zile in care nu am timp sa mananc, am zile in care la sfarsitul programului imi bubuie capul de durere.
din fericire, am si zile in care pot scrie un mesaj pe forum si chiar sa-mi fac unghiile pe care nu mi le pot face acasa

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Super.
Oricum nu te trageam la raspundere, pana la urma fiecare stie cat si ce poate face la servici. Bravo tie.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput