Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *273*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsaaaaaa!

lauraD, de ce nu faci amam manichiura cu gel? vai ce bine c-am scapat de oja sarita, unghii ciobite:) sâpoi nu se srica nici la geamuri, nici la vase:) singurul dezavantaj e ca am aceeasi culoar epe unghiii 4 saptamani:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

de 30 minute, ma chinuiesc sa continui mesajul
dupa ce am ajuns cu o ora intarziere la serviciu ( adica am ajuns la aceasi ora la care ajung in fiecare dimineata ) mi-am baut cafeaua cu o prietena pe care nu o mai vazusem de 4 zile si apoi am avut de ales... imi fac unghiile cu oja sau intru sa vad ce ati mai facut si sa scriu si eu un mesaj....
V-am ales pe voi. Si-mi fac unghiile apoi !!!!

Si mai esti si platita pt. asta ? Bun serviciu ai,

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

da! si mai sunt platita si destul de bine!!!

si acum, lasand gluma la o parte... pentru a nu lasa impresia ca frec menta zi de zi si mai si sunt platita pentru asta...
am zis ca am 2 zile fara sefi... deci... putina relaxare.
apoi, nu lucrez la o fabrica in fata unei benzi. am zile in care nu am timp sa mananc, am zile in care la sfarsitul programului imi bubuie capul de durere.
din fericire, am si zile in care pot scrie un mesaj pe forum si chiar sa-mi fac unghiile pe care nu mi le pot face acasa

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

s-au linistit putin apele si la mine. micii dorm, toti trei, doi tratati si aerati, al treilea cu bazdaci pe el.

fu o zi plina. mi s-a cashunat ca s-a moleshit "chi"ul prin casa, de unde, citire de la feng shuiu meu, toate bolile astea nenorocite sistarea de oboseala continua. deci... daca tot am fost liberi, am schimbat aproape tot in casa:) mobila de tv (o luasem de la reduceri si statea intr-o cutie cu gand s-o maritam cadou) a iesit azi la suprafata:) foarte frumoasa:) coltarul s-a facut doo canapele, mobila veche s-a dus in birou si acu acolo e un fel de depozit organizat si biblioteca centrala:))) acu sed pe canapea si ma uit in jus si-mi pare ca e mult mai mult spatiu, ca e mai bine. si vad si la berbant in berou. il tin la ochi. si e curat, frumos, aranjat. nu tot de-o hartie, un drod si-un cablu peste tot:))) in plus am mancat o oinghetata. mi-am permis-o! nu ca rasplata, ci pt ca asa aveam chef. o sa mor probabil de necaz la cantar si de gat, dar o sa-mi treaca:)))) am reorganizat si decoratiile din dormitor. inca nu sunt multumita. si in locul unde mancam, ce-mi inspira abundenta acu 6 luni, brusc imi inspira paguba:))) am gasit locul si pt bradut. deci sunt incantata:)

va pumpez.

lauraD, n-am slat azi geamuri ca fu furtuna, dar daca vrei ti le spal si p-ale tale. cu instanet s-a facut in 2 minute numai sclipici sticla aia:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

ah, te invidiez!
mie orice schimbare marunta in casa, orice nimic nou cumparat imi da o stare de bine asa de placuta...
acum, visez de 1 an sa-mi schimb draperiile la 2 camere cred ca o sa mai visez o perioada.
investitia serioasa pe care trebuie sa o facem este in cauciucurile de iarna.
si nu din cauza legii noi discutate ci, la cat am suferit iarna trecuta cu nameti si cu masina care nu putea pleca de pe loc... am jurat ca-mi voi pune cauciucuri de iarna anul asta!!!

mi-amintesc ce frumos decorezi tu casa de craciun
abia astept sa-ti vad rezultatele de anul acesta

si Eleni - 05.02.2008

2010

Mergi la inceput

Citat:

neatsaaaaaa!

lauraD, de ce nu faci amam manichiura cu gel? vai ce bine c-am scapat de oja sarita, unghii ciobite:) sâpoi nu se srica nici la geamuri, nici la vase:) singurul dezavantaj e ca am aceeasi culoar epe unghiii 4 saptamani:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

m-am gandit la asta si eu.
dar daca nu gasesc pe cineva sa vina sa faca asta la birou in timpul orelor de serviciu de la 5 seara cand plec de la serviciu nu am cum sa ajung la un salon
pentru ca trebuie sa fug sa o iau pe eleni de la cresa si apoi... nu am cu cine sa o las sa stea ... si argintul viu din ea nu ar lasa-o sa stea cuminte la salon si sa o priveasca pe mama ei cum se face frumoasa....
of. mai am de asteptat cam un an si dupa aia sper sa vrea si sa poata sta si cu taica-sau si taica-sau cu ea...
pana atunci... e criminala... nu vrea sa stea decat cu mine si langa mine
ma vaitam de dimitris ca este prea dependent de mine dar fata este si mai si...
cred ca si aici tot eu gresesc ca nu stiu cum sa o conving sa nu mai planga si nici tata-sau sau vecina cu care am mai incercat sa o las... nu stiu nici ei!

si Eleni - 05.02.2008

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata! si buna de la mine.

Vera - n-ai mama de ce sa fii modesta Iulia ta e deosebit de frumoasa si expresiva...cu greu gasesti asa ochi frumosi si buze de Angelina

Laurici - si eu te sfatuiesc sa-ti pui gel...si au am avut 1,6 ani continuu...acum mi le-am scos de vreo 3 luni sa las unghia sa respire putin, dar de sarbatori mi le pun din nou, ca prea comod si frumos e cu ele. Trebuie insa sa gasesti pe cineva care stie sa le puna fff bine si sa gasesti materialul cu care esti compatibila. Mie imi sta pe unghii numai Diamnond Nails.

Mirik - admirabil ce reusesti tu sa faci...dar tot buna de luat slapi la fund esti...parca vad ca te-ai spetit lucrand, tu care ar trebui sa te menajezi cat de mult acum...tz tz tz

Nush ce sa facem in WE...sa mergem la mama sau sa stam acasa...mare dilema...

Alinush, Ceska, Ven, Laurici de piatra, Jelimoni, Cati, Miki Finland...si care va mai stiti absente de multa vreme...LA APEL VA RUGAM!!!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Nteles, sa traiti! Nati, m-ai strigat asa de tare ca s-a auzit pana la mine!

Evident ca nu am citit decat ultima pagina...si asta in fuga, dar era musai sa dau un semn, mai ales ca am fost si nominalizata! (chiar...ce se intampla totusi cu Cesku nostru???)

Raport:
Ieri fusei iar la Brasov si mi-a prins tare bine sa mai soferesc si eu..mi-era dor deja! (Parca v-am spus ca am reusit sa dau masina...si ca am bocit dupa ea ca o toanta ce sunt! ).
De invatat pentru interviul de emigrare...greu de tot pt ca nu am timp iar seara pic lata de oboseala! Dar imi pun eu intrebari, imi dau raspunsuri singura (in minte bre, nu vorbesc de una singura pe strada! ).
Copiii sunt bine...Ana s-a acomodat f bine la gradi! Saptamana viitoare avem sarbatoarea lampioanelor si mergem seara in Cismigiu ca sa cautam spiridusi cu lampioanele! Hihi! Abia astept!
Luca...sufera, dragul meu, pentru ca stau ff putin cu el. Numai 1 ora, maxim doua pe zi. Iar a plans aseara in bratele mele spunandu-mi ca-i este dor de mine! Doamne...abia astept sa ne vedem acceptati in Canada..si sa pot sa stau mai mult cu ei! Doamne ajuta!

In rest...frecusuri cu domnul sot (suntem amandoi cu nervii ca elasticele), stres la job...dar ma bucur de toamna asta frumoasa si de puii mei.
Update cu Ana: i-a iesit electroforeza nu tocmai bine si ii dau Liv 52 timp de o luna. Dar ma sperie in continuare faptul ca se vaita de dureri de manute si picioruse (si articulare si musculare) si ma gandesc numai la nenorociri de boli! In rest analizele i-au iesit bine! Daca era ceva nelalocul lui ar fi trebuit sa se vada la sange, nu?

Incerc sa citesc si eu din urma sa vad ce mai faceti voi!

Va pup pe toate si-mi este dor de voi!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina, si Marc mi se mai plange de dureri la maini si picioare cateodata si ulterior constat o crestere in inaltime considerabila. Tind sa cred ca e de la crestere.

Putere si spor la invatat. Trebuie sa reusiti!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, va multumim pentru urarile de Sf Victor! Nu nominalizez, dar am citit tot. Sa stiti ca nu v-am zis de Sf Victor ca sa atrag urari, ci pt ca mi se pare frumos sa urezi la multi ani intr-o zi ca asta, pt ca nu prea stiu multi de ea, iar sarbatoritul cred ca se simte tare bine (cel mai probabil nici el nu stie de ziua lui ).

Noi nu avem cu ce ne lauda, dar nici prostii nu am facut .
Va pupam pe toti. Week-end placut.

Elle, unde esti? Zi-ne de caprite ce mai fac.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

neatsaaaaaa!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Daca ii spui sa nu-ti puna modelul in gel o sa poti sa il dai jos si sa iti faci tu altul.
Eu asa faceam, spun faceam pt ca acuma imi pun eu gelu si fac cum vreau.Eu nu suport acelasi model pe unghii mai mult de 5 zile Una doua il sterg si fac altu.Rezista la fel de mult unghiile daca e pus modelul peste gel.

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

De unghiile mele nu se lipeste gelu' si vreau si ioooooo

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput