Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidestefan spune:

wow ..s-a nascut Kendra!!! finally

Sa fie sanatoasa si papacioasa si cit mai repede acasa.
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Piolica, suberbe pozele, ca si personajele Felicitari pentru job!Lumi, la noi acasa eu sau tati suntem pe post de fratica )Lidia, ai sters pozele? Ca nu am apucat sa le vad si sunt curioasa! Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Halloween 2010

piolica spune:
Babytza, sper ca sinteti bine acum.

Fetelor, inca o data multumesc pt cuvintele frumoase. Sinteti niste dragute toate.
anamona, cum ai sarbatorit astazi? Cind ne mai incinti cu pozele voastre?
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui anamona Piolica, pozele sunt extraordinare ca de altfel si protagonistii.E o adevarat desfatare sa va privesc pozele e uimitor ce lucruri frumoase se pot face cu putina imaginatie, e drept si locatia ajuta :) Lidia, si pozele voastre de Haloween sunt super cool, chiar te-am dat de exemplu intr-o discutie cu colegii mei, ca reusesti sa faci petreceri grozave pentru copiii tai, ca ai idei minunate si costumatii pline de imaginatie si ca profesional nu esti nicidecum o artista, ca muncesti ca si noi la birou dar stii sa te detasezi si sa faci lucruri iesite din comun. (btw, nu am dat nume si nici nu am aratat poze :))) LE: Piolica felicitari pentru noul job si sa stapanesti sanatoasa I-Mac-ul :) |
LA MULTI ANI anamona!
Multumesc mult de complimente..ma faci sa rosesc
da profesional sunt un om al cifrelor, dar in suflet ramin o romantica si o visatoare, iar de cind cu copii latura asta capata din ce in ce mai mult teren..de ex:
" Stefan : Mami ..da noi unde mergem de Halloween?
eu : ...aaaaa pai unde ai vrea tu sa mergi de Halloween?
Stefan : La petrecere ..in turnul groazei..
eu: bine ..mami...mergem la petrecere!"
Paula-Laura spune:
Azi sunt spam
Zic sa va pun la curent si cu vestile despre burtica, daca tot am chef de "vorba"
Am reusit sa ajung la Vladareanu marti, unde am facut eco si a vazut un samburel de 7 saptamani si 4 zile (DPN 11.06), cu activitate cardiaca si cordon ombilical, deci toate bune si frumoase
(la medicover mi-au zis niste aberatii la eco acum 10 ZILE:ca sarcina e mai mica de 6 saptamani, ca in scaul gestational pe langa ecoul embrionar se mai vdea nu stiu ce "zona ecogena"...
, ma rog, m-au cam bagat in ceata. Asta pe langa faptul ca infectia urinara de fapt ..nu e)
Ma rog, macar nu am disperat prea tare, ca ma gandeam ca sansele sa imi supa aberatii cei de la medicover sunt destul de mari.
Mi-a dat insa utrogestan,si limitare la efort si sex (ca cica sex am facut suficient in viata asta
) cica nu pt ca e ceva in neregula ci pentru ca am mai imbatranit (eu si dr
) si organismul are nevoie de ceva ajutor.
Peste 2 saptamani merg la control, mi-a facut f. bine psihic intalnirea cu Vladareanu
Mami de Mihnea (09.10.2008) si
7s
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Sunt tare suparata Acum ne-am certat si e plecat de la 14:00 de acasa. Am crezut ca e cu soacra, dar ea e de o ora acasa ... Si el nu :( Si ma simt atat de singura de parca nu eram deja singuri aici .... Si mi-e dor de mama mea :((((( Babytza si puii Valentina Davidwww.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama |
tare trist e mesajul tau...
sper ca situatia s-a clarificat la ora asta ..
si va fi o zi cu happy end
si nu mai fi trista

Paula-Laura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
Halloween 2010 ![]() LIDIA , mami de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
super! Ce tare e Izabella cand zambeste dupa prezentarea dovleacului
Iar Stefan e un dracusor tare angelic!A fost o petrecere privata sau organizata de firma? Ca e o adevarata desfasurare de forte!
Mami de Mihnea (09.10.2008) si
7s
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Monyca.C La Multi Ani Anamona !!!!!!!!!!!! mamidestefan f frumaose pozele..si Iza asa frumusica costumata... Kllemi eu i-am dat evei sa pape mai de mult nu mai tin minte exact cand, un an jum cam asa..si de atunci papa cand facem noi de fiecare data..nu i s-a intamplat nimic... Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu" ''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...'' |
multumim! Puii tai cum mai sunt?..s-a mai "acomodat" Eva cu Nicolas?
anamona spune:
Piolica, astazi am sarbatorit linistit cu sotul si cu Thea. am suflat in lumanari, am mancat tort si am ciocnit un pahar de sampanie.
Astazi am stat cu emotii toata ziua pentru surioara mea, a inceput tratamentul la Viena. A fost toata ziua spitalizata, din fericire totul a decurs f bine, suntem plini de speranta ca se va face bine. Dzeu sa o ajute!
Nu cred/nu stiu daca o sa mai dam inca o petrecere sambata asta, abia ne-am revenit dupa petrecerea Theiei de sambata trecuta :)
Poze, promit sa sharuiesc un link pe contul comun cat de curand, nu sunt ele iesite din comun la partea artistica (uite aici am o dezamagire ca nu am mai avut timp de plimbari si de fotografiat), dar barem ne mai vedeti la fata :))
Mamidestefan, multi pupici si nu ami rosi ca nu am spus decat adevarul gol golutz
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Paula-Laura super! Ce tare e Izabella cand zambeste dupa prezentarea dovleacului Iar Stefan e un dracusor tare angelic!A fost o petrecere privata sau organizata de firma? Ca e o adevarata desfasurare de forte! Mami de Mihnea (09.10.2008) si 7s |
a fost la un club de joaca pentru copii!
ma bucur pentru vestile bune de la eco..si mai ales ca ai mers la medicul potrivit sa te linisteasca si sa puna punctul pe "i"..adica ai grija mai multa mami de tine si de bebe

EVA PARASKEVA (22.09.2008) si
mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)