Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

roxi probabil este acum o perioada mai grea, sunt convinsa ca o sa trece-ti cu bine amandoi peste asta, este normal, poate alta tara, poate faptul ca el este acum cu mama lui, poate vrea mai mult sa va ofere si nu reuseste si atunci ma gandesc ca intervin frustrarile....ma gandesc ca ar trebui sa comunicati, sa va spune-ti ce ave-ti pe suflet si poate asa se mai duc de tensiunile acumulate ...imi pare sincer rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Babytzule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

felicitari niko

Bine ai venit pe lume, Kendra dolofana!!
abia astept pozici!!
refacere rapida, mamico!!
si pupici surioarei mai mari

babytza, sper sa vina repede sotul tau si sa lamuriti situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Bine ai venit Kendra!!!
Nikolici refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Babytza, te imbratisez cu drag.
cu siguranta lucrurile se vor aranja, e normal sa mai apara discutii, maine totul va fi mai bine
te pup

Mergi la inceput

Piolica, pozele sunt extraordinare ca de altfel si protagonistii.E o adevarat desfatare sa va privesc pozele
e uimitor ce lucruri frumoase se pot face cu putina imaginatie, e drept si locatia ajuta :)

Lidia, si pozele voastre de Haloween sunt super cool, chiar te-am dat de exemplu intr-o discutie cu colegii mei, ca reusesti sa faci petreceri grozave pentru copiii tai, ca ai idei minunate si costumatii pline de imaginatie si ca profesional nu esti nicidecum o artista, ca muncesti ca si noi la birou dar stii sa te detasezi si sa faci lucruri iesite din comun.
(btw, nu am dat nume si nici nu am aratat poze :)))

LE: Piolica felicitari pentru noul job si sa stapanesti sanatoasa I-Mac-ul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Bine ai venit pe lume KENDRA!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mami a ta! Nikol, felicitari! Lasa ca nu e asa de rea operatia cezariana, important e sa fie copilul bine

Anamona toate cele bune!
Alina[b], super arata torturile! Sa iti traiasca copii! Cipri e baietel in toata regula, nu mai e bebe, iar Alexa o mica domnisoara!

[b]Babytza
E normal sa fie mai greu, e o schimbare importanta pentru voi! Important e sa comunicati, cred eu

Ma duc sa caut poze din urme ca se pare ca am ratat poze super-interesante

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Luminita, am vazut si hunii, sunt f frumusei

Dragutz si filmuletul, mi-a placut mult cum se joaca si ce frumos relationeaza unul cu altul. Esti o mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Piolica, suberbe pozele, ca si personajele Felicitari pentru job!
Lumi, la noi acasa eu sau tati suntem pe post de fratica Sunt foarte dulci hunii (si niste slabanogi, ca de,au cu cine semana )
Lidia, ai sters pozele? Ca nu am apucat sa le vad si sunt curioasa!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

hhaha, m-am bagat serios la poze :)

Alina draga mea tiza :) am ajuns si la frumoasa voastra petrecere :). Sunt impresionata de frumoasa ta domnisoara si de micutul (la varsta) Cipri, dar mare la stat :))) Cati cm are in inaltime, pare inaltut bine!
Sunteti niste scumpi!

Mergi la inceput