Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anamona, astept poze! Imi pare rau pt surioara ta, sper ca nu e nimic grav. Multa sanatate!

Paula, felicitari pt simburel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Alina super tari torturile!!! Si ce frumusei de copilasi ai tu acolo

ClaudiaH, nu stiu de ce dar retinusem ca ai pus si tu poze, acuma nu le gasesc.....

Ma ajuti un pic, te rog!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Piolica, este grav din nefericire, are anemie hemolitica autoimuna. Speram insa ca medicul din viena are solutia salvatoare si tratamnetul propus e cel bun...stam insa ca pe ace, pentru boala este rara, iar tratamentele existente sunt cam exeperimentale.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

anamona scuza-ma, dar cum se manifesta boala asta???...imi pare sincer rau ptr. surioara ta...sper din suflet sa se faca bine

paula felicitari ptr. samburel cel mititel...sarcina usoara iti doresc si la termen.....iar cu sexul....hhmmm..mai subtzire...daaaaa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

e gata!

Sunt ff trista!! Al meu sot a ramas fara job! de unde pana acum eram in k..t cu banii,acum nu stiu cum om mai ajunge!

Macar voi sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata.

babytza, imi pare rau, sigur nu e totul pierdut, sper sa se rezolve cat mai curand, ma gandesc la voi!

anamona, multumesc mult de aprecieri!
sanatate multa sabinei!

paula, da, hunii sunt tare slabi si nu ma mandresc deloc cu asta. mult prea slabi, nici la 12kg n-au ajuns. dar de lungit, se tot lungesc.
imi place noua ta semnatura!

nocom, imi pare tare rau de voi! sper sa-si gaseasca cat de repede si sa va fie bine!

irina, cum mai sunteti? gata cu injectiile?

nici de la noi nu vin vesti bune: hunii nu sunt bine, de fapt Robi. in continuare face febra, nu-l mai ajuta f tare antitermicele, mucii tot verzi si tot acolo, tusea la fel si nu mananca nimic de 2 zile, doar lapte si nici ala prea mult. azi vine dr si vedem ce zice, probabil il trec pe antibiotic, sa nu coboare infectia la plamani. azi sta tati cu ei acasa si maine eu. as fi vrut sa merg sa le fac niste analize, ca nu-mi place deloc treaba asta cu nemancatul si nedormitul de atata amar de vreme, insa acum nu mai pot, ca nu iese nimic relevant daca sunt bolnavi si pe antibiotic.
Edi e insa mai bine, de luni n-a mai facut febra, el cred ca scapa de antibiotic.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

vreau sa fac modificari in lista, stie cineva pe ce data s-a nascut Blanca de Abe?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Welcome Kendra!!! Nico, felicitari si refacere cat mai rapida

Lumi, sanatate multa puilor bolnaviori

Babytza, te imbratisez cu drag

Nocom, Doamne ajuta sa-si gaseasca repede job si sa fie totul bine.

Ma duc sa citesc din spate. Noi super bine, fara muci, tuse sau altele, merge fff bine cu Septilin. Doar cu ceva crize de personalitate cand nu ni se face pe plac, am sa revin cu asta pentru cateva sfaturi.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Bine ai venit Kendra! Sa fii sanatoasa, frumoasa, vesela, desteapta si sa ai noroc! Mami Nikol, Felicitari! Sa te refaci rapid si sa ai laaapte!

Ada
cum mai sunteti cu racelile?

anamona, mamidestefan (am vazut filmuletul pe muteste la servici)

babytza, sper ca s-a rezolvat chestiunea .... Este posibil sa gresesc dar cred ca tie ti-ar trebui o plimbare de cateva ore sa te relaxezi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Felicitari Nikolici! Bine ai venit pe lume Kendra!!!

Mergi la inceput