Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salutari la toata lumea. N-am mai intrat de un secol pe forum si azi cand v-am regasit, nu mi-a venit sa-mi cred ochilor ca dupa atata timp mai sunteti asa de active cu scrisul.
Cred ca nu ma mai tineti minte si asa-mi trebuie.

In schimb eu m-am delectat cu ultimul capitol si mi-am amintit de vremurile bune pe cand va citeam de zor si mai scriam si eu.
Dar sa nu uit ce e mai important daca tot am dat de atatea vesti bune:

Felicitari Nikolici!!! Wow ce maricica e Kendra, ce nume frumos. Sa-ti traiasca mogaldeata, sa fie sanatoasa si tie refacere rapida. Astept cu nerabdare poze.
Felicitari Joy!!! Sa fii sanatos si bine ai venit Leon

Multa sanatate bolnaviorilor!

Vad ca discutati de lucruri serioase, kk si pipi la olita.
Si imi confirmati ca acolo gradinita e foarte activa in directia buna.
Aici nu avem nici o sansa, tot ce construim acasa pe tema asta, ne strica gradinita si astfel Anna nici ce facea inainte nu mai vrea sa faca. Iar la gradi ne spune ca atunci cand o sa fie ea pregatita, se va cere, deocamdata nu e pregatita .
In rest noi suntem bine, Anna vorbeste mult in 2 limbi, imediat 3 ca a inceput sa spuna si cateva cuvinte din dialectul elvetian care suna groaznic dar pentru integrarea ei aici e important sa-l stie.

Babytza am vazut ca esti in Suedia, cum ati ajuns acolo? Sunteti demult plecati? Of, inteleg ca treceti prin momente grele si faptul ca nu te poti descarca la o prietena apropiata te tine si mai incordata. Iti doresc sa fie totul bine si sa reintre in normal, sa va acomodati cat mai repede.
Si pentru maine:

De sfintii arhangheli Mihail si Gavril, la multi ani si petrecere frumoasa la toti sarbatoritii, inclusiv mie !!!

va pup pe toate si ma bucur inca o data ca v-am regasit

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor, am ajuns ieri acasa, iar prima seara o declar de nota 10. Kendra extrem de cuminte, deja ma asteptam sa ma plimb prin casa cu ea toata noaptea, dar nu, m-a trezit doar pt tzitzi si kk, in rest liniste si pace.

Am trait momente unice ieri ultima zi in maternitate, in special cand mi-am revazut copilul No 1, m-a busit un plans, dar am incercat sa-l maschez cumva ca si ea , K1 a reactionat destul de straniu.
A fost speriata, nu stia ce sa faca, sa ma ia in brate sa fuga, sa ma certe in limba ei ca am plecat asa si am lasat-o in noapte sau cine stie cate...in cele din urma ne-am reimprietenit si am devenit mami a ei cea iubita mult.Cat dor am acumulat si ce sentimente m-au trecut.
Intalnirea dintre surioare a fost emotionanta si dulce foc, Karinutza s-a bucurat mult sa-l vada pe bebe, o striga si o mangaia, emana o fericire aparte si un interes la maxim.

Eu...am intrat intr-un cerc vicios, poate e acea depresie post-partum, cu toate ca nu cred ca este chiar asta.
Nu pot trece peste pragul asta psihologic cu cezariana, chiar o iau ca un esec personal, sunt foarte trista cand ma gandesc.
Insa sunt constienta ca tin in brate chiar in momentul asta un copil sanatos, frumos, intreg pe care mi l-am dorit atata si pentru asta ii multumesc lui DD, caci in mod clar asta este cel mai important pana la urma urmelor.

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

La multi ani tuturor care sarbatoresc azi onomastica!

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bun venit acasa, nikolici si ma bucur ca sunteti bine!!

Piersicuta, ma bucur ca mai avem vesti de la tine

si mai voiam sa o imbratisez pe Nocom
sper sa treceti repede peste perioada asta si TD sa-si gaseasca ceva mult mai bun decat a avut inainte!
sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Gaia, daca vrei ti-o comand eu si o livreaza in Anglia ca am vazut ca au si pe amazon.co.uk. Ti-o aduce Michael.Sau ti-o comanzi tu si iti dau adresa sa le spui sa o livreze acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lala, multumesc frumos, raman datoare!

Nikole, mami, nu te amari singura cu cezariana. Ce-a fost a fost, si daca te gandesti, bine ca a fost intr-o era in care s-a putut interveni, si nu stii de fapt in ce pericol ati fi fost daca nu exista o asemenea operatie.
Nu era nimic ce puteai face in plus ca sa "iasa bine", n-ai gresit procesul, procedurile si conditiile. A fost o nastere, si nu una ca oricare alta, caci a fost nasterea Kendrei. E unica.
Kendra nu a avut de suferit, asta e important dupa mine. Tie iti va fi un pic mai greu sa te refaci fizic... iar faptul ca nu accepti nici psihic ce s-a intamplat nu ajuta deloc.
Imi pare rau ca nu-s langa tine sa te imbratisez si sa te imbarbatez - si sa te conving ca ai facut ceea ce trebuie pentru fetita ta.

Dupa cum stii deja povestea, nasterea lui Teo a fost cu peripetii. M-am incapatanat, fara ca macar sa stiu in ce ma bag, si la ce pericol l-am expus pe Teo. In afara de faptul ca insiruiarea de evenimente a fost o experienta groaznica, faptul ca pana la urma a fost nevoie de pompa cu vacuum, copilul era verde-albastru-cianotic de cat statuse fara lichid si a avut si clavicula fracturata... mi-a intarit convingerea ca am fost inconstienta si ca numai bunul Dumnezeu ne-a scos cu bine din incercare.

Fii deci mandra de nasterea fiicei tale de-a doua, diferita de nasterea celei dintai, dar cu nimic mai prejos. Te pup cu mare drag si abia astept sa va vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Cou-cou…remember me ? Acum la sfarsit de capitol ca tot n-am mai intrat aici nici eu nu mai tin minte de cand, dar cu scuzele de rigoare efectiv nu mai am timp de forum. Ma bucur sa vad copilasi atat de draguti.

Felicitari proaspetelor mamici Nikolici si Joy !!! Bine ati venit pe lume Kendra si Leon!

De asemenea felicitari noilor gravidute, ca tot am vazut cateva expectant mothers, Musette, Paula_Laura, AlexaM! Sa aveti sarcini usoare !

Musette, cum te simti ? Stii ce ascunde burtica ?

Nikolici, draga de tine, uita de cezariana, dar ai grija totusi cu post-partumul. Savureaza din plin clipele frumoase alaturi de cele doua copilite superbe, asta e cea mai buna terapie ! Este tot ce-ti trebuie, cezariana nu va ramane in timp decat o mica cicatrice ascunsa cu grija in linia bikini-ului ! O alaptezi pe micuta, cum reactioneaza cupilu’ unu ? Esti simpatica foc cand ii zici asa…Imi place de asemenea ca ai fost consistent in alegerea numelor, amandoua incep cu K. Aici am observat ca la gemeni se aleg aceleasi litere .

Piolica, felicitari scumpa pt. job ! Cred ca ti-am spus déjà ca am savurat pozele voastre, inclusiv frumoasa-mi nora . Elsa va merge la gradi full-time ?

Alina, stiu ca tu intrebai de noi, multumim . Voi cresteti, cresteti ?

Babytza, am citit ca treci prin momente mai putin placute, dar aminteste-ti ca orice inceput intr-o tara straina e greu, indiferent de ce fel de greutati intampini. Se spune ca emigrarea este pe locul 3 intre experientele cele mai mari cauzatoare de stress, dupa moarte si divort . Capul sus si aminteste-ti mereu pt. ce ai plecat si treci usor peste momente neplacute, si totul se va aranja in timp, iti garantez, au trecut atatia altii . Cred ca la tine s-au strans multe in ultimul timp . Cum ii place Tinei la scoala ?

Piersicutza, ma bucur sa te revad, si eu tot la fel de activa ca si tine . Pupici Annei !

Ankussa, ce mai faceti ? Poze ceva cu Vlad ?

Evaf, este superb pustiulica si tu o graviduta chic ! Si tu cu FB?

Nocom, multa bafta sa iasa job-ul mult dorit. Din pacate, am inteles ca situatia generala din tara nu este deloc pe roze momentan.

Anamona, sanatate multa Sabinei !

Gaia, noua ne-a mers bine un sirop homeopatic Stodal cu gust de miere, atat pt. tuse seaca cat si productiva. V-a placut asa mult Toy Story 3?

Sa va spunem cate ceva despre noi… Chris merge la daycare déjà de 2 luni jumate full-time, s-a integrat foarte bine, socializeaza cu ceilalti copii, iar cand il lasa taica-su dimineata ii spune : Byeeeee, I’ll miss you . Vorbeste mai mult decat ne asteptam noi, mai ales pt. un baiat, inclusiv romana si engleza. Ne bucura fiecare clipa, este un copil extrem de dinamic, nu sta locului nici o secunda, vrea sa faca tot ce face surioara lui mai mare la aproape 8 ani, inclusiv teme, si atunci sa te tii scenete… Ca sa raspund la intrebarile din sondaj nu mai avem nici noi suzeta si nici biberon, in schimb avem diaper de care nu ne grabim sa scapam se pare foarte repede, desi sta la gradi mandru tare pe potty si acasa are momente cand face pipi tot la oala. Toate la vremea lor. Surioara face cheerleading competitiv, desen si spelling si abia mai facem fata de unii singuri cu serviciile, temele si alergatul pe la tot felul de cursuri . Mare dreptate aveau cei care spuneau ca meseria de parinte e cea mai grea din lume ! As fi vrut sa mai vad si eu copilasi draguti dar nu mai tin minte contul/parola. Pun ceva poze recente de-ale noastre (cam multicele) la schimb poate va indurati :

http://picasaweb.google.com/khristin107/TrickOrTreat10#
http://picasaweb.google.com/khristin107/SpringridgeFarm#
http://picasaweb.google.com/khristin107/Happy2ndBirthdayChris#
http://picasaweb.google.com/khristin107/TerribleTwoS#

La multi ani de sf. Mihail si Gavril!

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la proaspata

Niko bine ati revenit acasa, acomodare placuta in 4

Piersicutza , ma bucur de vestile bune

Khristin am deschis linkurile pt poze, acum ma duc sa le savurez , ma bucur de vestile bune si de la voi, pupicei

Nocom o imbratisare mare mare mami

Nerantula voi ce mai faceti?

CD hai si tu la un apel scurt

noi suntem bine, mai toata ziua vrea sa stea dezbracata ca sa stea pe oala, dar tot nu face

sarbatoritilor de azi cu numele de Mihail si Gavril

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ASTAZI ZIUA NUMELUI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza

niko sunt convinsa ca tot ce spunem noi aici in legatura cu cezariana, este de prisos, atata timp cat esti, oarecum demoralizata din cauza asta, nu cred ca trece asa usor, important este sa lasi timpul sa vindece ranile ......acomodare placuta si ma bucur ca macar K 2 este mai cuminte

babytza felicitari ...ia uite domne de unde nici nu vroia sa se uite la olitza,.....acum...parca va vad ca mai trece o sapt. si-mi spune-ti ca a-ti scapat definitiv....asta asa ca sa ma enervati pe mine

angy si voi???? cu olitza ...inseamna ca noi suntem codasii, codasilor

kristin ai dou minunatii super frumoase tu acolo

TUTUROR CELOR CU NUME DE MIHAIL SI GABRIEL SI DERIVATELE ACESTORA

Mergi la inceput