Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Buna dimineata!

Am o intrebare... spunea cineva ca ii merge bine copilului cu siropul coughend.
La ce fel de tuse se da? Suporta copilul aroma foarte puternica?
si nu in ultimul rand... nu merge cu homeopate, nu?
Multumesc.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

cupilului meu ii merge bine cu Coughend (este pentru orice tip de tuse) si nu-mi pun problema daca merge sau nu cu homeopate ... daca am sa-i dau ii dau Are aroma puternica de camfor. Ii dau Sofiei cu seringa de panadol si ramane putin cu gura deschisa ca sa se aeriseasca :)
Tusigrid sau cum se cheama, cel de care scrie mamidestefansiizabela am incercat amandoua, prin mai, dar degeaba.
Pentru fetita unei prietene miraculos a fost Tussivit (are gustul siropului de tuse din anii 70-80), la Sofia, insa, n-a mers.
In alta ordine de idei, am citit ca, "cresteti" otite. Noi am fost la o dr. foarte buna cand a avut Sofia otitele si de atunci n-a mai avut probleme.
Sanatate multa la toti 4!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Bine ai venit, Leon! Sa ai o viata minunata alaturi de ai tai!

Am citit ca sunt bobocei bolnavi, nu nominalizez sa nu ratez pe cineva, dar sper sa se faca repede bine! Sanatate multa!!

despre olita/reductor, in cateva dimineti a vrut sa faca pp la toaleta, in rest nu. E bine in scutec ... si nu are nici macar bunul simt sa vina dupa ce face kk sa o schimb.

Nerantula, distractie placuta la botez si pana atunci sa va faceti bine!

Noapte buna sa aveti si-o duminica excelenta!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mihaela, multumesc frumos. Ce dr / pt otite? Homeopata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Fetele cu copilasi care tusesc, incercati sa puneti un umidificator in camera in care doarme cupilu si niste picaturele de Vicks eventual (pt desfundat nasucul). Am observat la Sarah ca nu mai tuseste noaptea de cand e cu umidificatorul dat pe la 70% asa ca l-am lasat si peste zi la fel. Saraca a luat de la mine raceala si tati la fel...numai cainele a scapat...
Si pt mucisori abundenti o fugaresc prin casa su sprayul cu salina si o rog sa sufle nasucul (recunosc ca o mai si mituiesc)

Va pup si sanatate la puisori!

Mamica de Sarah-Aimée & 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
inca nu am facut, ca sunt afara si familionul doarme, dar beau si eu una virtuala cu voi

sanatate bolnaviorilor!

Bine ai venit pe lume, Leon

noi suntem la munte si peste cateva ore precam la sarbatoarea perisanilor
se sarbatoreste lupta de la Posada
vremea este superba, asa ca abia astept!!

in rest suntem bine, incercam sa profitam de week-end-urile cu vreme frumoasa, cat o mai fi frumoasa, ca sa ne plimbam, sa scoatem copilul la aer curat

Ankussa, nici R nu face la olita sau WC...ca nu vrea el!! "eu fac pe mine!!! e mai fumos sa fac pe mine!!" si face si nu spune ca a facut...decat uneori, la vreun eveniment
mai avem de lucrat la aspectul asta, dar nu cred ca vom scapa curand de pampers

o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

neatza. ?

Eu inca pe mine, desi fizic sunt in picioare cam de multicel.
Ce fac cei mai mici bobocei?

Nikole o fi ajuns acasa?

Mergi la inceput

sa zic si eu de astazi, cum maine probabil nu voi apuca sa scriu:

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril

Sa fiti sanatosi/sanatoase si voiosi/voioase si sa sarbatoriti frumos.
Mama e Mihaela, si se sarbatoreste astazi ca sa-si aiba si ea copiii pe langa ea la masa, ca in cursul saptamanii nici nu se pune problema.

Mergi la inceput

Gaia, multzam de urari! Si mamei tale La multi ani sanatosi si cu bucurii!

Pentru probleme ORL noi am fost la doctorita Voda de la clinica nova. au site w w w. c l i n i c a n o v a. r o si sunt in spate la cinema Gloria. Trebuie trimitere de la dr ca sa coste mai putin. Nu este homeopata dar mi-a placut si merg pe mana ei. Parca si Lumi a fost la ea.

O zi frumoasa si multa-multa sanatate!

Lumi, cum mai sunteti? Am citit ca nu prea bine dar sper pana acum sa va fi rezolvat prb de sanatate si de servici

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Dragi mamici, as vrea sa cumpar www.amazon.com/Monsters-Aliens-Ginormica-Action-Figure/dp/B001P80FJM" target="_blank">aceasta jucarie, din pacate nu se livreaza in Romania.
Ma poate ajuta cineva va rog frumos?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pupam si noi fetele si boboceii , mai ales pe cei bolnaviori

Noi din fericire , pana acum nu am racit deloc. O fi si clima care ne ajuta probabil. Ne prieste briza marii , aerosoli naturali

Nerantula am citit si eu blogul tau...mamico ce program ai....

Piciul a inceput sa ceara tot mai des sa faca la wc atat pisu cat si kk. Mai face si in pampers dar nu ma grabesc inca. Maine ii luam si olita daca ajungem la magazin.... Ar trebui sa ajungem, poate ii luam si un cadou de ziua lui

Va puuuup de nu va vedeti

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput