Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello gagici!
iar bolnaviori:(... Multa sanatate Daria, Matei, Radu si Te(r)o!!!
Roxi ma bucur ca sunteti mai bine. vb lu' Klemi, scorpia nu are pe cineva sa o linisteasca la cine sa tipe?
am vazut minunati bobocei Mihnea si Matei
Paula iar ati facut festin? super! imi aduc aminte si de aniversarea de anul trecut, tot mami tau a facut papa? si cati copilashi ati avut invitati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

ziua buna si de la noi

Felicitari Nikolici si Joy!!! Bine ati venit Kendra si Leon!!

nocom imi pare tare rau ca si-a pierdut sotul tau job-ul! dar, capul sus, tu esti extrem de optimista, trebuie sa fii si acum, sigur va gasi ceva!

babytza ma bucur ca v-ati impacat, ma gandesc ca-i tare greu sa fii in tara straina, fara prea multi prieteni si in plus, cu asa un "ajutor" cum aveti voi, care sa va scoata ochii mereu...dar, lasa ca trece, vine el si ajutorul si veti putea incepe viata pe care v-o doriti!

anamona cu intarziere iti zic si eu La multi ani, si ma rog ca sa-i fie bine surorii tale!

piolica felicitari pentru job! am ratat pozele voastre, incerc sa le caut in urma, poate insa intri tu mai repede si poti sa le pui din nou...

claudiaH ce draguti sunt copii, cum merg ei de manuta si canta! foarte fain momentul!!

de noi nu prea am ce sa zic...nopti destul de grele, zile uneori si mai grele pentru ca maria e calare non-stop pe blanca, dar nu ma plang cred ca se poate si mai greu...inca ma ajuta mama, peste doua saptamani raman insa singura, atunci vom vedea cum va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Abe multa putere in continuare! poze cu printesele tale nu ne arati?
Niko parca azi spunea ca vin acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Felicitari JOY!!Bine ai venit bb Leon!!

Eu abia acum am ajuns acasa am fost al cursuri si la ore de conducere.Tati a venit ieri acasa pt weekend si sta cu Deiu asa ca imi fac de capAcum dorm amandoi sunt rupti de atata joaca si eu ma bag in bucatarie la gateala.

Nocom va dorim multa sanatate si succes pt tati sa gaseasca repede un nou job!!
Abe eu zic ca o sa te descurci si o sa fie bine!
Babytza ma bucur ca v-ati impacat si e ok!!O sa fie tot mai bine mai ales dupa ce o sa stati singuri!!
Ada multa sanatate!!
Mamidestefan va dorim multa sanatate si tie multa putere de munca ca si tu ca si mine ti-ai propus tare multe.
Alina am vazut pozele.Ai niste copii tare frumosi!!Cipi e fff dragalas si inaltut!
Alexa faine pozele de la salina.La anu mergem si noi la Turda anu asta am fost la Praid!!Cred ca tu urmezi la nastere nu?Tinem pumnii!

Apropo de raceli si tuse noi pana acum am scapat.Si tare ma gandesc ca ceva efect au avut cele 10 zile de salina de la Praid si cele 8 dinainte de la mare.Deiu care avea si o rinita alergica destul de nasoala acum e mult ameliorata si tare ma bate gandul ca la anu sa faca 2 serii de tratament la salina una prin mai una prin sept.

Gata am fugit la gatit fac o ciorba de perisoare de vita si felu 2 nu prea stiu.Ceva idei???Imi ramane carne tocata de vita ce as putea face cu ea???
Si ceva idei pt maine???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dya spaghete cu carne (tocata) si sos rosu, chiftelute marinate, musaca, ardei umplut....

Va multumesc inca o data fetelor, sper si eu sa ne descurcam... insa optimismul meu e mort acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom multu de idei.Imi surade musaca!!!Acum caut o reteta ca nu am mai facut demult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multa bafta Nocom la gasirea unui nou job. Si sotul meu a trecut de curand prin aceeasi situatie, insa pt ca a gasit doar joburi mai prost platite a hotarat sa inceapa pe cont propriu...(el este economist) si deocamdata scartaie dar merge...
Va tin pumnii sa mearga lucrurile asa cum va doriti voi.

Dyanira, noi la anu' vrem sa mergem la Praid sa vedem si acolo cum e...probabil prin mai.

Eu am DPN pe 17.01.2011. Inaintea mea este EvaF care are DPN undeva prin decembrie.

Mersi mult pentru uarari. Sper din tot sufletul sa fie totul ok si bebe sa fie macar la fel de sanatos si papacios ca Matei...daca ma si doarme bine.....vreau cam multe, nu?

Babytza, imi pare bine ca v-ati impacat si ca este totul ok intre voi...de soacra veti scapa la un moment dat si veti ramane doar voi.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

aaaa...si se va numi Theodor Andrei.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare la ceas de seara

dya cand dai examenul ptr. permis??...vrem muuulta sampanie

nocom in ce domeniu' cautza sotu' servici?..sanatate multa copiilor....ooooffff...asta iti mai trebuia acum....dar sti cum e cand e sa vina...vin toate.....dar si cand o iesi soarele...sa te tzii

babytza macar a castigat sotu' ceva la bingo??

alexa[b/] frumos, nume ...si sper sa fie asa cum iti doresti tu si papacios si somnoros

[b]abe
capu sus mami, ai doua fapturi minunate, incearca sa te bucuri acum cat poti de mult de clipele astea ca nu te mai intalnesti cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lala deja ai fete mari ..poti pleca linistita sa-ti faci treaba ca ele se descurca si singure ...daca nu mau au nevoie de bona...uite asa te mai scutesc si pe tine de niste bani

Mergi la inceput