Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)
Raspunsuri - Pagina 18
kllemi spune:
paula foarte frumoase pozele...si tortul 
..![]()
Mihnea e un dulce
...da' v-ati distrat, nu gluma 
Nocom spune:
Neata,
Va servesc cu cafeluta 

si pepsi 

Bine ai venit pe lume LEON!!!!. Sa-ti dea DD sanatate si noroc!!!! Felictari JOY! 
Multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase!
Adevarul e ca suntem in mare depresie acum, chiar pe fundul butoiului.....
e greu sa-si gaseasca acum de lucru.....si asa chiar nu putem supravietui 
Didididi tati al nostru era Marketing Manager in domeniul cosmeticelor acum, dra are mai ulta experienta in FMCG... daca auzi ceva.... 
Acum alta, amandoi copiii mi sunt raciti cobza. Daria azi noapte era asa de infundata incat se sufoca. S-a trezit urland si a vomat, apoi s-a tot chinuit. E cu mucii pana la brau..... Matei tuseste si el ff rau da n-are pic de muci... Of, of........
Mai vreti vesti de la mine!? ![]()
Hai, we placut!
Paula-Laura spune:
neata!
Nocom
am eu un feeling ca veti fi bine, nu se poate altfel 
eu azi sunt gospodina, am facut clatite de dimineata si mihnea tine cate o jumatate in fiecare mana si infuleca
clatitele se pare ca sunt noua lui pasiune
Mami de Mihnea (09.10.2008) si
7s
gaia.nevia spune:
Buna dimineata!
Am o intrebare... spunea cineva ca ii merge bine copilului cu siropul coughend.
La ce fel de tuse se da? Suporta copilul aroma foarte puternica?
si nu in ultimul rand... nu merge cu homeopate, nu?
Multumesc.
Nocom spune:
Paula sper si eu sa ai dreptate! ![]()
Ada si eu i-am cumparat acum lui Matei tot caughend, nu stiam ca este atat de aromat?!
Si am si eu indoieli ca merge cu homeopatele pe care oricum i le dau..... Dupa 3 zile de sirop Matei inca mai tuseste dar mai rarut, se pare ca isi face efectul.....
Daria zici ca are robinetul de muci deschis non stop. Saraca e mereu cu ei in gura, pe fata...
. Nu am gasit inca solutia salvatoare...... Macar ea nu tuseste.....
gaia.nevia spune:
Multa sanatate lui Matei si Dariei...
Of of ce viroze nesuferite. Si nu ne-a ocolit niciuna anul asta.
Dorelu e la a 3a otita, Radu scapase pana acum, dar de data asta... nu.
AlexaM spune:
Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase la adresa lui Matei.
Claudia, salina de la Turda este o fosta mina de sare care s-a amenajat anul asta pentru vizitare si tratament. Ea functiona si pana acum insa anul asta s-a finalizat reamenajarea ei intr-un stil modern sa zicem. E foarte frumos si placut.
Lui Matei i-a placut f mult si noua la fel.
Sanatate multa boboceilor bolnaviori!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
29+ 
lala77 spune:
Hello!
Joy si Niko, felicitari!!!!
Sa va traiasca, sa fiti fericiti toti!!!
Babytza, imi pare rau ca te simti asa. O sa fiti bine pana la urma.
Of, iar copii bolnavi!!!Sanatate multa!!!

Nocom, imi pare rau de tati al vostru.
Sper sa se rezolve repede.
Noi suntem ok dar casa ne-a mancat tot timpul. Suntem pe ultima suta de metri si nu prea mai facem nimic altceva. Peste o sapt plecam in vacanta si poate reusesc macar sa mut calabalacul pana atunci.
Copiii sunt bine, cu mucii de rigoare. Anna mai mult; Alice a fornait cam o zi si apoi nimic. Insa Annei ii fac iar aerosoli ca tuseste noaptea si ii curge nasul ca la robinet.
Incepe si ea sa vorbeasca mai multe.Vine si ma ia in brate si imi spune "tu dagu mieu" de ma topesc toata.
Am chemat bona sapt asta intr-o seara sa stea cu ele ca eu aveam de trimis mail-uri multe si a doua zi pe drum spre gradi, Alice imi spunea ca sta cuminte si are grija de Anna dar sa nu mai chem bona. Si cand ne-am dat jos din masina Anna a spus cumva "nu vau bona; vau Alice".
Si de atunci se comporta absolut exemplar cand sunt singura cu ele.
Xor spune:
Bine ai venit bebe Leon!
babytza - incetul cu incetul lucrurile vor intra pe drumul cel bun, vei vedea....
Nikol - ati ajuns acasa?
Vazut foto cu personaje minunate
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!
Lumi - cum mai sunteti?
ca de obicei...fuggggg
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Buna dimineata! Am o intrebare... spunea cineva ca ii merge bine copilului cu siropul coughend. La ce fel de tuse se da? Suporta copilul aroma foarte puternica? si nu in ultimul rand... nu merge cu homeopate, nu? Multumesc. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
nu stiu de coughend...
dar iti recomand Grintuss (ABOCA)
bun si la tuse seaca si la cea productiva
bun si cu homeopate..
dar cam scump 40 RON.
noi am ramas la asta de cind l-am testat ..si sa tot fi trecut juma de an ..
Sanatate multa!