Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Nu stiu ce naiba am, da' imi vine intr-una sa mananc dulce ...am bagat pina acum vre-o 3 prajituri babane o ciocolatzica mica...si parca ash mai manca ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Felicitari Victoriaaa!!! bb LEON bine ai venit! refacere rapida proaspetei mamici si bb sanatos, cuminte si mancacios.
Klemi ai ceva sa ne spui?
Roxi DD ajuta sa vina ajutorul cat mai repede sa scapati de scorpie . mai povesteste-ne de copii. Tina cum mai e? mergeti la cursuri deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Intram si noi in clubul bolnaviorilor ..cu Stefan...nici nu se putea altfel..cum incep eu cursurile de toamna..cum incep sa vina si bolile balamuc..cu febra 40..tuse...raguseala....etc.
Asa ca gata cu cititul..invatatul ..si alte cele..planton scrie pe programul de noapte.

you all si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Multumesc!
Fetelor, noi suntem bine. Eu scriu la Odiseea de Ursuleti Nov- Dec 2010, unde sunt colega cu Joy. am vb cu ea azi la telefon de aceea am anuntat eu vestea cu asa aplomb.

Eu sunt in saptamana 33, incepand cu 12 decembrie bebe vine oricand, pana in data de 30 decembrie. Poate e cadou de Craciun sau de ziua sotzului, tot in decembrie.

Este baietel, il va chema Noah David, inca nu suntem siguri in privinta celui de-al doilea prenume dar singur il vom striga Noah, tinand cont ca Luca a ramas Luca.

Azi am fost la maternitate iar, fusesem si zilele trecute sa imi cunosc moasa. Azi am avut eco morfo de trim 3. Voi naste in Paris, langa mine, la maternitatea Bichat.
Bebe este, cum era si Noah, mai mare decat media, are 2800 grame azi la 32 sapt si 4 zile. Se anunta un copil lung, asa cum e si fratiorul mai mare, are femurul sus in curba, percetila 90.
Este santaos, deja in pozitie craniana, cu capul deja fixat in col, adica f jos. Eu il simt in continuu. Nu am probleme a fost o sarcina la fel de usoara. Si ma pregatesc de nastere naturala, cu ajutorul Domnului.
Asteptam cu nerabdare pe fratiorul lui Luca, mai ales Luca tot striga bebe, bebe!

In rest, Luca e bine, sanatos, multumesc Domnului, e un copil minunat. E acasa cu mine, abia la anul merge la gradinita si raman cu Noah acasa inca o vreme. In Franta lucrez ca fotograf si imi place f tare ce fac.
Daca vreti sa vedeti munca mea, www.evaferriere.com

Poze mai recente cu Luca vedeti aici:http://picasaweb.google.com/evaferriere77/TWO?authkey=Gv1sRgCIaC2_L44bvBoQE#

Poze cu mine graviduta sunt aici:http://picasaweb.google.com/evaferriere77/6MonthsPregnant?authkey=Gv1sRgCOv3oMO1yZ2hjwE#

Nu am facut acum in luna a8a poze, o sa ma mobilizez saptamana viitoare sa fac poze din nou.

Cam atat despre noi pe scurt, daca vreti sa mai cititi despre noi ne gasiti la Odisee. Sau dati-mi un add pe Facebook, acolo tin legatura cu multe fete dragi si prietene.

Pupici tuturor.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

EvaF, vai dar ce frumos e Luca, superb, un zambet de te da pe spate, blondin , parca avea si carlionti? iar tu gravi arati fff bine, felicitari pentru sarcina usoara

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lidia multa sanatate lui Stefan si tie putere

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Joy, felicitari! Leon, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si vesel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Am reusit si eu intr-n final sa pun poze mai recente pe net
daca doriti sa ne vedeti putetiaici (sunt cam multe)

Joy, felicitari! Un bebe sanatos si mancacios iti doresc

Mami de Mihnea (09.10.2008) si 7s

Mergi la inceput

alexa si mami sa sti ca mi-as fi dorit sa fac un anunt, dar din pacate nu pot, si asta nu ptr. ca nu vrem ci ptr. ca pe moment nu se poate ...in fine ...numai la prostii te gandesti .....cred ca am poftele astea de dulciuri din cauza ca peste cateva zile trebuie sa-mi vina....si cred ca din cauza asta

eva superbe pozele cu Luca....el este un dulce se vede ca e mami fotograf ...dar si tu arati super bine cu burtica ......si-ti doresc din suflet, cadoul dorit de craciun

Mergi la inceput

lidia ...oooffff...multa sanatate lui Stefan

Mergi la inceput