Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)
Raspunsuri - Pagina 16
_giulianna_ spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Angie844 ma primiti si pe mine cu o intrebare?Am mai intrat mai demult, dar nu-s pe listuta, desi va citesc, tot n-am avut curajul sa ma alatur. Am si eu o bobocita de Sept 2008, face maine 2 ani si 2 luni si suntem la capitolul facut la toaleta (stiu, probabil suntem in urma cardului Orice raspuns e binevenit si va mutumesc!!! ![]() ![]() ![]() Pupicioi ![]() Mamica de Sarah-Aimée & 7+ |
Edi al meu nu face decat pipi la olita. Kk nu mai vrea neam decat in pampers. Cand ii vine sa faca, se duce isi ia un pampers si vine cu el la mine 'ca-ca'. I-l pun si face. Daca-l duc la olita, nu vrea. O fi vreo toana de-a lui, m-am gandit...nu stiu, cert e ca nu ma impacientez. A facut timp de cateva luni la olita, acum nu mai vrea.
La gradi face, mi-au spus educatoarele.
La pipi e diferit pentru ca e baiat si il distreaza la maxim cand face, vrea sa-si tina putzica (face din picioare ca asa l-a invatat tataie ca fac baietii'. Probabil de aici si faptul ca nu face kk, el stie ca baietii fac din picioare).
Stiu ca tu vrei de fapt sa citesti sfaturi dar eu nu am vrut decat sa-ti spun ca nu sunteti asa de mult in urma 'cardului'.

kllemi spune:
bine ai revnit Angie844 dar de ce nu ai curajul sa ni te alaturi...noi te vrem aici printre noi cu drag, sa ne poti imaprtasi si noua din experientele voastre 
Cat despre toaleta....eu chiar nu mai stiu ce sa mai zic, cand vrea sa faca imi cere cand nu vrea si o intreb eu....si clar nu vrea...pai nu prea am sorti de izbanda
....asa ca nu mai insist, o las in plata ei...parerea mea este sa nu te stresezi foarte tare....au si ei momentele lor 
EvaF spune:
Azi la 12h30 s-a nascut puiul Leon, bebe de Joy!
Are 2800 grame, e frumos, bineinteles
, sanatos si papa deja la sanul Victoriei!!!!
Felicitari, draga mea!!!!! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!!!! 

JOY&LEON!!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum
32+ cu
Noah (30. 12. 2010)
babytza spune:
Hello dragelor 
La multi ani Maxx !!!! Sa cresti mare si frumos puiule !!! 
Bun venit pe lume LEON !!!!!!!!!! Sa cresti mare si frumos, papacios si norocos !!!!!! Sa iti traiasca puiul Victoria !!!!!!! 
Nu am mai scris ieri, ca de cate ori ma apucam de scris, intervenea cate ceva ....
Eu sunt constienta ca el este foarte nervos. Toate sunt pe capul lui, el se ocupa de toate actele, la el in cap se sparg toate, se enerveaza pe mama lui si nu ii zice nimik, se ciondaneste tot cu mine....
La fel de constienta si sunt de mine, ca sunt si eu nervoasa si ciufuta si il mai enervez si eu.
Insa e al naibii de greu sa faci fata cu seninatate atunci cand ai CTC-ul in ceafa care iti analizeaza fiecare miscare. Si nimik din ce fac, nu fac bine. Dar nimik. La orice are femeia asta de comentat. Va jur ca am ajuns sa imi fie frica sa gatesc , ca sigur nu imi iese bine
Chiar daca imi iese, de fapt nu imi iese.....
Partea buna , pe care nu am cum sa nu o observ, este ca el imi ia mereu apararea in fata ei. Lucru care este foarte important.
Si e tare greu si faptul ca nu am prietenele mele aproape , sa mai schimb si o vorba cu ele. Imi este foarte dor de ele ![]()
Insa zilele astea, am stat si am analizat totul la rece. Am ajuns la concluzia ca aici este mult prea frumos si ok pentru noi si pentru copii, ca sa o las pe ea sa strice tot cu nebuniile ei. II delcar si razboi daca e nevoie, nu e sa ne taie ea aripile ca asa are ea chef. Daca are impresia ca ma doboara si ca plec eu capul in fata ei, se inseala amarnic. Nu cred ca isi da seama cu cine are de-a face. Nu am cazut eu la altele mult mai grele ...crede ea ca e strong ???? se inseala . Eu suntmult mai puternica decat isi da ea seama. Si daca acum tac, o fac doar pentru respectul pe care il port sotului meu.
Cu el m-am impacat de ieri. Am lasat amandoi securea jos si am trecut peste discutia aia nasoala. A fost baiatul la Bingo in seara aia....![]()
Ieri ne-a venit dreptul de sedere, azi ne-a pus in pasaport drept permanent de sedere.
Tot ieri ne-a venit si raspunsul de la ajutor social: respins
O sa facem recurs....a fost o neintelegere la mijloc si ei au profitat ca sa mai castige timp....ca nu ne dau si din urma, asa ca mai trag de timp.
Nasol ca pentru noi banii astia inseamna si sa ne rupem de socrela...si fara ei, suntem cu ea.
Nu vreau sa fiu jigodie, ca ne ajuta foarte mult in perioada asta si ii sunt recunoscatoare. Insa pentru asta , ea ne toaca cum vrea ea si asta e urat.....
Nocom imi pare tare rau de job-ul sotului. Bafta la gasit unul cat mai bun si mai curand !!!!!
Angie soricelul meu nu a facut decat in pampers pana acum cateva zile, cand a cerut singur pe wc sa faca Kk, fiindca era in cada cand i-a venit sa faca. Acum a inceput sa ceara si la pipi sa il duc la wc. Il tin in continuare cu pampers pe el si il mai intreb din cand in cand daca mergem sa facem. Ieri l-am prins pe faza de cateva ori, astfel incat am avut 2 pampersi toata ziua. In loc de 5-6 ca de obicei.
Nu stiu daca este vreo metoda anume care da roade, puii sunt diferiti, fiecare accepta in felul lui 
Lumi sanatate multa mamico 

Revin, s-a trezit piciul ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Angie844 spune:
giulianna kllemi si babytza, va multumesc pt raspunsuri. 
Ce bine ca nu suntem sigurii care ne confruntam cu asta![]()
Si eu ma gandeam sa o las in ritmul ei, dar stiti cum e. Cu mama cand vb tot timul se mira ca inca mai e in scutece si ca n-am "scapat-o" de ei. De parca n-as incerca.
Giulianna, sa stii ca si a mea vine cu scutecul la mine si-mi zice ca vrea caca (asta cand nu are pe ea, ca ii place sa stea "libera" fata cand ajunge acasa)
Felicitari si proaspetelor mamici! Ce frumos e cand apare un nou nascut. Eu mai am de asteptat nu gluma...
Va pup si un w/e frumos!
Mamica de Sarah-Aimée &
7+
Ankussa spune:
hey ho...
sa incepem:
Niko sa-ti traiasca puiuta, sa fie sanatoasa (ca frumoasa stiu ca e), norocoasa, banoasa si sa nu aiba colici
Ah si tu sa-ti revii repede mamico ca ai treaba cu cele 2 printese..
Joy, felicitari pt micutzul Leon 
Eva, ce-mi vad ochii? Nu stiam ca esti insarcinata, bravo mamico, felicitari, mai zi si tu ceva de tine, cum esti? ce face Luca? cum e cu sarcina, etc.
Claudinna noi suntem ok, nu facem pipi sau kk la olita ca nu vrem..in pampers e mai convenabil..dar ne tragem de pampers dupa ce facem...clever no?
Babyztule, apai hai sa zic de mine..cand am venit aici imi venea sa omor pe cineva in primele luni...nu tu prieteni, nu tu mama nu tu sora nika..mai stai putin..profita din plin de vremea asta cand nu ai serviciu si plimba-te cu copiii, fa shopping (sau macar window shopping daca nu se poate altfel
) si ignora socrosenia..cu cat o ignori mai mult cu atat mai bine..si pt tine si pt copii. Si fruntea sus mami ca o sa apara soarele si pe ulita ta..chiar daca e in Suedia. 
Am avut o saptamana grea, interviu pe jobul pe care-l fac din februarie (ca aici sectorul public se restructureaza si el) inca 2 persoane au aplicat pe el dar din fericire am reusit sa-mi pastrez jobul si cred ca mi-au mai dat si cativa lei acolo...dar e greu si va fi si mai si de acum incolo...
Nocom, sunt sigura ca e foarte greu acum, sotul meu n-a lucrat cateva saptamani anul asta si ne-am dus in cap cu banii rau de tot..dar sunt sigura ca va fii bine, s-o termina odata si criza asta...
Luminita pup frumosii, sanatate si zi-mi ce ai facut cu serviciul? 
Lala unde esti? 
Fetelor va pup,sa aveti un weekend frumos
kllemi spune:
FELICITARI JOY 
BINE AI VENIT PE LUME LEON...SA FI SANATOS, FRUMOS SI SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI FRUMOS
babytzule da' sacrosenia asta, este singura???...nu mai are pe nimeni la care sa tzipe?? 

eva....felicitari ptr. sarcina...ce o sa ave-ti?? 

kllemi spune:
lalaaaaaa..... pe unde umblati???...mai baga si la noi un ochi si mai inveseleste-ne putin, cu spusele frumoselor tale ![]()
![]()

angelynna82 spune:
Bine ai venit pe lume Leon
Angie si noi inca nu suntem in "card"... sta pe oala cat vrea, dar nu face in ea desi stie rolul ei fff bine. Face apoi in pantalon si isi da pantalonii jos ca nu ii place, apoi se pune pe oala
, cand vrea sa faca caca se duce direct dar tot in pampers face
Babytza
, cat mai mult ignore si va i bine ![]()
Ankussa, felicitari pt job
, poze ne mai arati cu frumusetile tale?
EvaF ce mai face frumosul tau? Tu cu burtica? 
eu inca sunt cu gatitul![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
Babytza inca ceva, ai incredere in tine chiar daca CTC-ul e pe langa si chiar daca nu faci bine, nu contoaza, atata timp cat sotul este alaturi va fi bine. Si chiar ei ii poti spune, ca si daca acum va ajuta ea nu inseamna ca trebuie scos pe gat si nas toate si ca oricine merita o sansa...capul sus mami si sa vina ajutorul ala 
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

ma primiti si pe mine cu o intrebare?