Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am vazut titlul odiseei de nov dec 2010, HAIDE JOY!!! fug sa citesc,dar cred ca am inteles despre ce e vb
JOY si LEON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Se pare ca au inceput contractiile si la JOY

HAIDE JOY!!!

Mergi la inceput

ce scria Joy de dimineata pe la 3 si un pic
"Fetelor, am bafta la udat patul. Bine, de data asta am udat perna sotului ca dormeam cu ea intre picioare Care sot are bilet de avion la 7.30 dimineata (evident nu mai pleaca nicaieri).
Ma aranjez putin si plec la spital, se pare ca astazi e ziua cea mare."

asteptam vestea cea mare, sunt cu ochii pe odiseea ei:)

Mergi la inceput

MAX de Ilia
unde sunteti? de 2 zile e pustiu rau pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu sunt pe aici..mai citesc...dar n-am timp de nimic..
Azi am stat 3 ore in gradina botanica....e o vreme superbaaa....tocmai l-am culcat pe Radu acum si ma apuc de gatit
Pupam bobocimea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Felicitari Nikol!!!
Refacere usoara, mult laptic si sanatate maxima!!!
Bine ai venit pe lume, Kendra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Si eu sunt pe aici, dar la fel, nu prea am timp de scris..cum ma apuc, cum cineva trebuie sa se posteze la mine in brate si sa- mi ceara dif. chestii sa le vada....si bineinteles ca nu ma lasa pina nu le pun

ada multumim de intrebare ...da am terminat antibioticul si acum nush ce sa mai cred...a ramas cu niste muci care nu se mai intalnesc cu nimic altceva, stranut muci si atat dar nu nas infundat, nu tu febra, nu absolut nimic....ce-o mai fi si asta???....dar in rest suntem ok...parca a inceput sa mai manance un pic mai bine....doamne ajuta....voi cum mai sunte-ti??

babytza ce mai face-ti?? cum mai sunte-ti??

HAY JOY HAI JOY si noi te asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

JOY

Mamica de K1 si K2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

ma primiti si pe mine cu o intrebare?
Am mai intrat mai demult, dar nu-s pe listuta, desi va citesc, tot n-am avut curajul sa ma alatur.
Am si eu o bobocita de Sept 2008, face maine 2 ani si 2 luni si suntem la capitolul facut la toaleta (stiu, probabil suntem in urma cardului). Aveti ceva metode sau sfaturi? La gradi face si pipi si caca la toaleta de o sapt, deci nu o mai scimba de scutecel. Acasa seara si in w/e face doar pipi si atunci numai cu rugamini. A mai patit cineva asa? Nu stiu cum sa o mai motivez. Ii citesc carticele, ii cant, ii dau stickere cadou cand face dar nu prea e motivata...
Orice raspuns e binevenit si va mutumesc!!!

Pupicioi

Mamica de Sarah-Aimée & 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Joy

Max de Ilia

AlexaM frumoase poze, am roscatelul frumos

si eu mi-s p-aci prin zona, insa cu treaba, acum fac coliva pt maine si mai pe seara ramane de gatit ce pun pe farfurie

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput