Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

a fost dr sa-i vada si zice ca e doar rosu in gat, fara puroi. plamanii sunt ok. zice sa nu sarim inca la antibiotic (uff, ce bine, ca aveam o mare piatra pe inima), si sa mai asteptam inca 2 zile cu febra, ca nu-i mare, pana in 39 si asta doar seara. ptr tuse luam Prospan, ptr gat Tantum verde, ptr muci aerosoli, ptr febra antitermice. si nu iesim afara 4 zile, inca 4 zile, ca oricum de sambata n-am mai iesit decat la cresa, unde nu-i scoate nimeni afara....
cu analizele zice sa mai asteptam, ca oricum nu-s relevante acum, din cauza racelii si a siropurilor. oricum el e optimist, ca hunii sunt ok, n-o sa iasa nimic alarmant la analize... de unde-o sti el asa sigur, nu stiu...
cu mancatul/nemancatul zice sa mai asteptam, ca sigur ii doare in gat. sau Peritol, dar asta a spus-o doar asa, ca sa ma linisteasca pe mine, si nu prea vreau sa optez ptr solutia asta.
nu ne-a zis de unde mai luam niste rabdare....

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

si sanatate multa hunisorilor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mamidestefan tare faine pozele.Tu arati foarte bine in rochia rosie!!

Atat am retinut fug sa ma odihnesc putin revin mai pe seara.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

multumax.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

mai, ce-i linistea asta la pagina 13? si nici nu stiu cu ce sa va animez, sunt tare lipsita de inspiratie de la o vreme.

Am dus ieri toate urechile din familie la doctor. Inca avem otita, pe trecute, dar inca este. Terminam antibioticul, si mergem maine seara iarasi la control

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

si sanatate voinicilor!

Mergi la inceput

of ..cam multi bobocei bolnaviori..Sanatate multa tuturor si insanatosire rapida!

fug si eu sa mai citesc citeva rinduri..si apoi somn ca miine am cursuri!

you all si sa ne auzim cu vesti bune!

P.S. Nerantula Bafta multa cu organizarea botezului si sanatate puilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna dimineata!
Cam tarziu trezirea azi vad....o cafeluta si un ceai de la mine pt cele somnoroase
Lumi - cum mai sunt hunisorii?
Nocom - bine ca sunteti sanatosi....problema banilor o veti rezolva voi cat de curand
Nikol - de ce iti faci tatatea probleme in privinta cezarianei? Kendra nu cred ca va avea nimic in minus fata de Karina pt simplul fapt ca ea nu a fost nascuta natural (eu l-am nascut pe Mark prin cezariana...la cerere...si nu m-am simtit nici eu inferioara si nici pe Mark nu l-am vazut altfel Iti uram refacere cat mai rapida (ce a fost mai greu a trecut.....) Va pupam pe toate 3
Nerantula - incetul cu incetul ti se va parea ca cele 4 ore de somn iti sunt deajuns sa te odihnesti....Multa putere iti uram in continuare!
Babytza - ce faceti? cum mai sunteti? incercati sa va gasiti cat mai repede cuibusorul vostru, oricat de mic, sau urat ar fi el (se spune ca "Omul Sfinteste locul" si cu siguranta imediat va deveni cel mai minunat culcus)Sunt sigura ca influenta soacrei si-a pus amprenta asupra comportamentului sotului si acest lucru a mai fost accentuat si de schimbarea locului, faptul ca ati luat viata oarecum de la 0, si...probabil si tu esti mai dificila in ultimul timp avand in vedere trauma prin care ai trecut....si frunte sus mamico! vor veni si vremuri bune....incearca sa il intelegi si pe el si roaga-l sa faca si el acelasi lucru pentru tine!
pt toate mamicile si bebicii mai mari sau mai mici
ma cheama datoria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata!

Nerantula, ma bucur sa aud ca mai traiesti! O sa vina si vremuri mai bune. Asa eram si eu la inceput, nu mai stiam ce e aia sa dormi 8 ore. Dar timpul a trecut si mai nou Lucia dimineata nu ma mai striga pe mine ci pe Stefan. Asa ca Stefan coboara de la el din pat, o ajuta pe sora-sa sa iasa din sac si se joaca amandoi in camera macar juma' de ora. Deci o sa vina si vremuri mai bune.
Babytza, esti bine????
Ada, cum va descurcati cu serviciul cand puiutii sunt bolnavi? Ca la noi e ceva presiune cand se intampla.

Uitati www.youtube.com/watch?v=e6-TW1aVSCI" target="_blank">aici un filmulet cu cei mici. Veneam ieri de la cresa de la Lucia (care e la 5 min. de mers pe jos). De obicei nu vin impreuna datorita programelor diferite. Acu' ca e bolnav o luam impreuna pe Lucia insa. Nu-i nimic deosebit, e doar o bucatica de cotidian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felctari Nikole!!! NU te necajii, important e sa fti voi doua sanatoase

Babytza si de la mine sa te smti mai bine! Iti multumesc mult pentru raspunsul cu streptococul. La fel si lui Piolica.

Pio, felicitari pt job, multa sanatate si bafta si la job si in decembrie, sa va aduca mosul un cadou asa cum il doriti!

Imi pare rau de bobocei bolnaviori...multa sanatate si sa se termine cat mai repede.

Daca vreti sa ne mai vedeti: http://picasaweb.google.com/matei.mihai08/Turda?authkey=Gv1sRgCPLG9qasxp2K9wE#

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Claudia, deocamdata apelam la bunici. Vin in doua schimburi, de la 8 socrul meu si de la 2 mama...
Oricum perspectivele nu sunt roz, am avut nevoie miercuri sa-i duc la doctor la pranz, nu poti sa-ti imaginezi ce discutii meschine am avut la munca cu seful meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Alexa, n-am fost niciodata la Turda dar arata fain pe-acolo pe unde ati fost voi. Ce roscat frumos aveti! Pare ca s-a distrat caci peste tot are asa ochii mariti de atentie. Alea erau pesteri saline? Naturale sau artificiale?
Ada, la noi nu comenteaza nimeni insa avem dreptul la 10 zile pe an de parinte respectiv copil. Deci... e nasol. Oricum nu se bucura nici la noi nimeni cand nu ne ducem dar macare nu comenteaza, legea e lege. Insa oricum mi se pare prea putin. Sper sa ne descurcam iarna asta. Apoi... vom mai vedea.

Mergi la inceput