Bobocei de sept-oct 2008, Welcome Kendra!(317)
Raspunsuri - Pagina 22
luminita2008 spune:
buna dimineata! (era dimineata cand am inceput mesajul asta)
Tuturor celor ce-si serbeaza astazi onomastica!
dam si noi de toate pentru toti:

bun venit pe lume, Leon!
sa fi sanatos si norocos!
mamico, refacere rapida, asteptam vesti bune cat de curand!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
noi nu suntem f bine, ne tot luptam cu raceala. l-am pus pe Robi pe picioare si l-a luat iar pe Edi, fix la o saptamana dupa ce facuse, din nou, febra. am crezut ca am scapat, dar iata ca nu, si ma simt la capatul puterilor. am trecut pe antibitoic, doar la Edi si sper sa nu fie cazul si la Robi. pare mai bine, dar experienta cu fratica imi da de gandit... nu i-am dus la cresa, sunt acasa cu bunicii, sper sa reusesc si maine sa-i tin acasa.
ada, Doamne ajuta sa fie bine la control!
aceleasi probleme si la noi cu invoitul de la job pentru copii, bolnavi sau nu... mama lor de magari, parca ar fi un handicap in ziua de azi sa ai copii!
nerantula, te pup, multa putere mami!
nikoliciu, bun venit acasa! ma bucur ca inceputul a fost bun, si pentru tine, si pentru Karina si pentru Kendra!
eu zic sa uiti de cezariana, ca nu e un capat de tara si, mai mult decat atat, nu ai ce sa mai faci in privinta asta... te pup, ai grija de voi si mai da-ne vesti cand poti!
babytza
, bine ca v-ati impacat, usor-usor se vor rezolva toate, va tin pumnii sa va mutati cat mai repede in casuta voastra, acolo sigur va va fi cel mai bine!
lidia, ange, multumesc mult de urari!
xor
, iaca hunii tot bolnavi, deja incep sa ma ingrijorez. asept momentul cand vor fi sanatosi macar 2 zile, fara niciun fel de tratament, sa pot sa le fac mai multe analize.... eu sunt praf cu moralul, oboseala isi spune cuvantul... nici nu mai stiu cum sa ma impart intre job si casa, simt cum se umple paharul si nu stiu cum o sa fie cand o sa dea pe afara
.
alexa
, tare faine pozele, ce-a crescut Matei!!
ankussa

, ce sa fac, am inceput servicul de vreo 2 luni, dar nu sunt prea incantata. ori nu m-am adaptat eu noului ritm, ori nu se mai pupa. vreau un part time, de preferat tot aici la ei, ca-mi place ce fac si oamenii sunt faini, dar in conditiile date daca le propun asta nu ma tin decat pana in martie, ca n-au de ales, sunt in cele 6 luni cand nu ma pot da afara. asa ca mai astept, om vedea, oricum mai mult de 1 an nu stau in ritmul asta. presimt un 2011 plin de schimbari pentru mine...
lidia, sanatate multa lui Stefan!
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
angie844, noi inca facem in pampers si nici nu ma agit la capitolul asta. inca nu vorbesc si nu ma anunta in niciun fel cand fac, asa ca mai astept.
eva, sarcina usoara in continuare. f frumoase pozele, si protagonistii!
paula, vazut si pozele voastre, ce tort fain ati avut si ce de copilasi! iar Mihnea e un baietel plin de viata! si-ti seamana, bag seama... 
nocom, sanatate multa puilor!
abe
, multa putere iti doresc! sunt sigura insa ca te vei descurca.
mimihoo, nimic nou sub soare, nu-s vesti bune la orizont, eu sunt incordata si astept...
piersicutza
, ooo, lume noua, ma bucur ca ai trecut pe aici cu vesti bune! multi 

khristin
, bine ai revenit si tu pe la noi, ce de surprize frumoase... am vazut pozele, extraordinare ca de obicei, mai ales cele de Haloween si cu dovlecii!
Edi si
Robi - 26.09.2008
piolica spune:
La multi ani celor ce se sarabatoresc astazi!
Bine ai venit pe lume bebe Leon si bebe Blanca! Abe, scuze, dar eu am ratat momentul. Ai poze cu mindrele tale? Nikol, tu ai poze cu cele doua K?
Nikol, nu te mai supara pt cezariana, sincer, fetitele tale au nevoie de o mamica cit mai fresh posibil, iar ce-ti trece tie acum prin cap nu te ajuta cu nimic. Ti-am zis ca eu am ajuns la cezariana de urgenta dintr-o inconstienta a mea, ca vroiam eu neaparat sa-mi vad fetita, insa nu regret in niciun fel ca nu am nascut natural a doua zi, nimeni nu-mi putea garanta asta; puteam sa ajung a doua zi la cezariana. Mai nasol a fost ca am ajuns la transfuzii de singe si ca a durat fff mult sa ma pun pe picioare. Altfel totul a fost ok, no regrets!
Banuiesc ca tu si doctorita ta ati pus in balanta ambele posibilitati, si ati ales-o pe cea mai buna pentru tine si Kendra, ce te faceai daca copilul suferea si doamne fereste se intimpla ceva in timpul nasterii? Hai capul sus!
Kristin, da, Elsa o sa mearga full time la cresa cind o sa incep eu serviciul. Insa ei ii place f tare acolo, are si o prietena si cind sta acasa imi vorbeste de ea la greu si-mi cere sa o duc la prietena ei. Ce simpatic e Chris!
Piersicutza, Ankussa, hello, hello!
Nocom, mult succes sotului sa-si gaseasca un alt job.
Anamona, cum mai e surioara ta? Multa sanatate!
O zi buna va doresc!
angelynna82 spune:
Kllemi din contra nu face la oala, ci doar sta pe ea, face pe canapea, pe jos pe unde prinde numai la oala nu![]()
Lumi mamico, o iei iar de la inceput cu raceala, offff, sanatate si numai bine si putere 
si noi terminam azi antibioticul, mai are putina tuse si e mult mai bine... pana la urma nu am scapat de antibiotic
in alta ordine de idei...mi-am schimbat culoarea parului, era necesar o schimbare, ma simteam batrana si fara alte cele...asa ca acu mi-s roscata![]()
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
babytza spune:
Neata mamici 
Facem cinste, azi e ziua soricelului 

Alexa foarte frumos numele ales pentru pui 
piersicuta
ma bucur ca ai mai scris 
Suntem aici de pe 23 septembrie. Si vrem sa ramanem deifinitiv
Te pup si sper sa mai ai timp sa ne spui despre voi 

Khristin pup mamico
Ma bag si eu la vizionare de poze
Ma bucur ca ii place la gradi si ca vorbeste asa bine
In curand mergem si noi la gradi si incepem si noi cu 2 limbi ![]()
Lumi imi pare rau ca sunteti bolnaviori
Sanatate multa 
La multi ani sarbatoritilor de azi !!!!! 
Ankussa pooooooooooooooop 

mai pune si tu poze proaspete cu puiul zgarcito 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama