FIV 284
Raspunsuri - Pagina 21

ALINAOPREA spune:
Fetelor va multumesc din suflet tuturor pt felicitari si ganduri bune.
Nu va enumar pt. a nu omite pe cineva.
Noi suntem inca in stare de shoc...parca traim un vis..si mi-e frica sa nu ma trezesc.
Avand in vedere ca am trecut printr-o experienta dureroasa anul trecut, sunt speriata dar totodata optimista.
Dumnezeu a facut o minune si am credinta ca ma va ajuta sa aduc pe lume un bebe sanatos.
Am o mie de intrebari si sper ca fetele care sunt deja gravidute sau mamici sa ma ajute in continuare cu sfaturi, sa parcurg drumul celor 9 luni, chiar daca sarcina mea actuala nu e obtinuta prin FIV.
Eu ma simt foarte atasata de voi toate si atunci cand am aflat vestea am dat fuga la PC sa-mi impartasesc bucuria cu voi,asa cum impartaseam si suferinta de anul trecut.
Sunt f recunoscatoare site-ului pt. tot ce am invatat aici, din diferite subiecte.
Pupici !
Alina in asteptarea unei minuni de

ALINAOPREA spune:
S acum sa vedeti frumusete de semnatura.......
Alina 5+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

many_bani spune:
Alina cand eram eu la gravidute prin FIV era o alta graviduta, Hepilica, care dupa un FIV esuat a ramas gravida natural, pe tot parcursul sarcinii a fost alaturi de noi, fivoasele, a zis ca este mai aproape de noi, dupa ce a nascut s-a alaturat odiseei din care face parte. Asa ca te asteptam sa fii alaturi de noi.
EDIT: super semnatura
mami de Vlad (29.10.2009)

cora79 spune:
ALINA,FELICITARIuite ca exista si minuni,Dzeu te-a rasplatit pentru suferinta de anul trecut
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

piolica spune:
Buna dimineata,
nu am mai intrat de mult, nici nu stiu daca va mai amintiti de mine. Eu sint in focuri, cred ca luni o sa ma interneze pentru punctie, sincera sa fiu, mi-e cam frica! Sper sa fie prima si ultima data.
va spuneam mai demlt ca am niste injectii de menopur, nu vrea nimeni? le dau cu mare drag.
Boo, ce surpriza! multa, multa bafta! nu mai stiam nimic de tine. pup
Alinaoprea, felicitari! Sarcina usoara!
o zi buna va doresc

angieangie spune:
piolicamulta baftasi bine ai revenit,sa dea Dumnezeu sa ai puiuti multi si lipiciosi
Angie +30
bebe jucaus

piolica spune:
Angie, multumesc frumos. Sarcina usoara in continuare!
** sa stiti ca am gasit deja pe cineva careia sa-i trimit menopurul **

gheveronica spune:
buna fetelor
alina felicitari
cristy ce mai faci ..unde ai disparut???
ariadna33 nu pot deschide contractul cadru
piolica tinem pumnii luni
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 6+ multumesc doamne

samira33 spune:
alinaaa...excelenta veste...felicitari din suflet!!!!sarcina usoara si bebe la termen.
si nu ai venit tu sa ne spui si noua,unguroaicelor vestea asta minunata!!!
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

dandanutz spune:
seara buna fetele va
samira si eu am avut tot 3 sarcini extrauterine,spune-mi si mie ai avut si sarcina normala? stii cauza celor 3 sarcini extrauterine?