FIV 284
Raspunsuri - Pagina 20

amzulica spune:
Alina - bravooo si la multi ani. Ce minune si ce surpriza de ziua ta. Sa fie usor si bine pana la capat iti doresc, am fost socata la vremea respectiva de povestea ta. Doamne ajuta.
Cami lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

indra03 spune:
Broscuta imi doresc din suflet sa pot creste si eu "natalitatea" pe "forum".
Angieangie te pup dulce!
Samira33, ma rog pentru tine si astept cu nerabdare sa-ti modifici semnatura!Dumnezeu sa te ocroteasca si pe tine!
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor am o veste buna ! Am facut dimineata testul de urina si mi-au iesit II Si pt. ca nu-mi venea sa cred am facut si beta de urgenta 9096 Nu-mi vine sa cred nici acum, dupa 10 ani de incercari mi-a ajutat Dumnezeu sa raman pe cale naturala, eu care asteptam CM pt. a incepe FIV 2. Am primit cel mai frumos cadou azi de ziua mea. Va poop pe toate si va doresc fericirea mea ! Alina in asteptarea unei minuni de ![]() |
Alina cand am citit mesajul tau mi s-a astrans pielea, Dumnezeu te rasplateste ptr suferinta ta. Ai grija de tine si puiul tau. Sarcina frumoasa si linistita

Fetelor ma alatur si eu voua in lupta ptr. bb2. Ieri am fost la prof, am primit lista de analize si se pare ca in feb. vom face Fiv-ul mai repede nu se poate ca am intrerupt alaptatul abia de o sapt.
Multi

mami de

Gabi_B spune:
many bany, bafta multa la FIV2! sa fie cu noroc!
Alinaoprea, CE MINUNE!!!
sa ai parte de sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!!
Gabi+21
placenta previa centrala

mirela2 spune:
citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor am o veste buna ! Am facut dimineata testul de urina si mi-au iesit II Si pt. ca nu-mi venea sa cred am facut si beta de urgenta 9096 Nu-mi vine sa cred nici acum, dupa 10 ani de incercari mi-a ajutat Dumnezeu sa raman pe cale naturala, eu care asteptam CM pt. a incepe FIV 2. Am primit cel mai frumos cadou azi de ziua mea. Va poop pe toate si va doresc fericirea mea ! Alina in asteptarea unei minuni de ![]() |
super veste
felicitari si sarcina usoara

broscuta7 spune:
Alina, LA MULTI ANI!!!! cu multa sanatate si mult noroc pana la sfarsit iti doresc din suflet. Nu cred ca poate exista minune mai mare pentru noi, decat ceea ce ti s-a intamplat tie. Ta stiu de mult de aici.
Indra, iti tin pumnii. Ai grija de tine. Cati puiuti ai pus si ce tratament ai, in afara de arefam?Pe cand beta?

ariadna33 spune:
LA MULTI ANI, ALINA! FELICITARI pentru sarcina!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

dandanutz spune:
buna fetele
spuneti-mi si mie la ce dr sa-mi fac o histeroscopie?
desi mi-am facut si a zis ca totul e bine vreau sa mai repet poate nu a vazut ceva si o fii pe acolo ceva care nu-i lasa pe micuti sa se prinda....ca nu mai stiu ce sa fac...
va pup si va multumesc

angieangie spune:
eu am facut cu prof.Marinescu..si histero,si laparo si fiv...are o mana super buna(parerea mea)
citat din mesajul lui dandanutz buna fetele spuneti-mi si mie la ce dr sa-mi fac o histeroscopie? desi mi-am facut si a zis ca totul e bine vreau sa mai repet poate nu a vazut ceva si o fii pe acolo ceva care nu-i lasa pe micuti sa se prinda....ca nu mai stiu ce sa fac... va pup si va multumesc ![]() |
Angie

bebe jucaus