FIV 284
Raspunsuri - Pagina 19

daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor am o veste buna ! Am facut dimineata testul de urina si mi-au iesit II Si pt. ca nu-mi venea sa cred am facut si beta de urgenta 9096 Nu-mi vine sa cred nici acum, dupa 10 ani de incercari mi-a ajutat Dumnezeu sa raman pe cale naturala, eu care asteptam CM pt. a incepe FIV 2. Am primit cel mai frumos cadou azi de ziua mea. Va poop pe toate si va doresc fericirea mea ! Alina in asteptarea unei minuni de ![]() |
ALINAAAA,CE MINUNE.
sa-ti dea DD o sarcina usoara si un copilas sanatos.Ma bucur mult de tot

Si LA MULTI ANI,draga mea,sa fiti sanatosi si fericiti,e clar ca cineva acolo sus va iubeste mult,mult de tot.

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

angieangie spune:
Alinaopreafelicitari!!!!ce minuneDoamne ajuta
sa ai grija de tine
Angie +30
bebe jucaus

maria08 spune:
Alinaoprea: Felicitari!!! Ce frumos!!! Te stiu de ceva vreme de pe forum......la o asa valoare cred ca ai mai bine de 5 saptamani de sarcina!!! Daca ai facut ceva anume,poate ne impartasesti si noua!
Ce minune!!!!

brunadria spune:
alinaoprea, felicitari!!! sarcina usoara !!!
ma bucur din suflet ca ai reusit
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

cristina3343 spune:
Alinaoprea,felicitari,sarcina usoara si bebelus sanatos!
"LA MULTI ANI" cu sanatate si fericire!

carmelly spune:
Alina ai primit cel mai frumos cadou din viata ta. Sarcina usoara si la termen si bb care sa va umple viata cu bucurii.
Noi implinim 8 luni maine, Ioan are si el 2 dintisori, fix la o luna de cand i-a aparut Anitei. Crestem si suntem din ce in ce mai frumoasi, deh cioara de mine
Sarcini usoare si la termene.

dandanutz spune:
angi sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
alina felicitari sa ai o sarcina usoara o adevarata minunetoate fetele

Boo spune:
Alina felicitari !!! Asta da minune !!! Sa ai o sarcina usoara!
brunadria eu inteleg ca nici prea mult nici prea putin dar de unde stiu ei ca se asimileaza? acum na, mi-a intrat si mie o idee in cap ce sa fac deci mie mi-a prescris cate 1 pilula (capsula/supozitor dau cum se cheama) de Utrogestan 200 de 3 ori pe zi. si mi-a zis ca e mult, deci nu are cum sa nu fie suficient.
Deci inteleg ca trebuie sa ma linistesc si nu mai fac nici un test de progesteron..

indra03 spune:
Alinaoprea,[/red] FELICITARI PENTRU MAREA IMPLINIRE A CUPLULUI VOSTRU SI MULTE, MULTE FLORI PENTRU ZIUA TA!
LA MULTI ANI CU SANATATE!
Ai mare grija de voi!
TE PUP