FIV 284
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
dandanutz nu de prea mult mi-e mie frica, de prea putin
mi-e frica ca ala pe care il iau, sub forma de utrogestan, sa nu fie prea putin sau sa nu se asimileze.
ieri am facut punctia si au recoltat 8 ovocite. Si l-am intrebat iar pe dr daca nu crede ca ar trebui sa fac analiza de progesteron si mi-a spus ca nu, ca se recomanda cantitate mare de utogestan si ca nu asta e problema la mine, ci ca fac oua putine si de proasta calitate. Dar daca eu vreau, pentru mine asa, pot sa o fac. Asa caci eu cand ma testez de progesteron totusi ???
Nu se face nici un test dupa ET pana in ziua cu beta ?
Gabi_B spune:
in schema de la austrieci scria sa testez progesteronul in aceeasi zi cu beta (ziua 11 de la ET). In timpul stimularii nu mi-au recoltat niciodata sange.
Gabi+20
placenta previa centrala WISH ME LUCK
angieangie spune:
buna fetele
am aparut si noi pe ecrane
avem un bebelus gras..1700gr
mai mare cu 2 saptamani
suntem bine si asteptam urmatorul echo![]()
va pup pe toate si multa bafta fetelor care sunt in focuri

Angie
+30
bebe jucaus
brunadria spune:
boo mie mi a zis dr cand l am intrebat de cantitatea de utrogestan , ca nici prea mult nu e ok! de ce? nu stiu! oricum eu intotdeauna am pus mai mult si tot nu am reusit!
hai gandeste pozitiv, trebuie sa fie bine!
iti tin pumnii stransi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
angie
ma bucur sa te "revad"!
felicitari !! mai ai un pic si ti ai dus misiunea la capat
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
angieangie spune:
Bruni

mi-a fost dor de tine..
da mai e putin..abia astept
sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat..si sa dea Dumnezeu sa fiti toate gravidute pana nasc eu![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria angie ma bucur sa te "revad"!felicitari !! mai ai un pic si ti ai dus misiunea la capat ![]() "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Angie
+30
bebe jucaus
indra03 spune:
Angieangie,Dumnezeu sa te auda si sa ingaduie sa se intample ca si noi sa fim viitoare mamici cu puiuti sanatosi, asa cum dealtfel iti dorim si tie in continuare!
Boo, eu pot sa-ti spun de ex despre mine! Mie mi-a fost ceruta analiza progesteronului chiar in ziua de embiotransfer( la mine ziua 15 a CM)! Valorile standard ale acestuia sunt in stricta corespondenta cu fazele ciclului, urmand ca tu sa te regasesti, stiind in functie de data ciclului in ce faza te afli(faza foliculara, faza ovulatorie, faza luteala, menopauza).Eu de ex am avut rezultatul OK si am primit Arefam 200, 3 ovule/zi.
Dragele mele eu am f putin timp disponibil, nu reusesc sa parcurg toate suferintele si bucuriile impartasite de catre voi!
Profit de acest moment sa va scriu ca plang si ma bucur odata cu voi si MA ROG DIN SUFLET CA FIECARE DINTRE NOI SA AIBA SANSA DE A-SI TINE IN BRATE COPILUL MULT DORIT!
VA DORESC CA INTOTDEAUNA MULTA SANATATE!
ALINAOPREA spune:
Fetelor am o veste buna !
Am facut dimineata testul de urina si mi-au iesit II
Si pt. ca nu-mi venea sa cred am facut si beta de urgenta 9096
Nu-mi vine sa cred nici acum, dupa 10 ani de incercari mi-a ajutat Dumnezeu sa raman pe cale naturala, eu care asteptam CM pt. a incepe FIV 2.
Am primit cel mai frumos cadou azi de ziua mea.
Va poop pe toate si va doresc fericirea mea !
Alina in asteptarea unei minuni de 
naty76 spune:
Buna Alinaoprea,
sa fie intr un ceas bun si sa o duci sarcina cu bine pana la capat!
in decurs de 2 zile am aflat minunata ta veste si a unei prietene care tot asa era prog.pt fiv si a aflat ca e insarcinata in 2 luni.Minuni exista,as vrea si eu sa mi se intimple o minune ca a ta.