FIV 284
Raspunsuri - Pagina 17

ella72 spune:
offff, dadanutz, imi pare sincer rau
maria, nu mai am criogenati, din pacate din 7 foli 6 au fost goi, si se pare ca cel care a ramas chiar daca s-a fecundat n-a fost de f buna calitate....

maria08 spune:
Dandanutz: Inafara de faptul ca FIV-ul e o loterie nu am primit explicatii......si eu sunt constienta de acest lucru, dar ma gandesc ca poate ar trebui si alte investigatii facute....cele 2 FIV le-am facut cu dr. Dracea.
Ella: Imi pare rau.....ai luat in calcul si schimbarea echipei? Sper sa nu te supar....

Gabi_B spune:
si eu primele 2 FIVuri le-am facut cu dr Dracea...si explicatii deloc!
stiu ca e greu de spus de ce nu, dar as fi vrut ceva mai concret.
O lista de posibile cauze de esec, o lista de investigatii in plus. La insistentele noastre, am primit pana la urma un biletel pe care erau insirati niste anticorpi, acolo, si o referinta - cartea cutare din 1997
Si atunci m-am intrebat, dr asta nu s-a mai interesat de anticorpii astia din 1997 ????!!!!!!!!!!
Am vrut sa vb cu embriologul si am fost refuzati
Am intrebat care va fi protocolul in cazul unui al 3lea FIV la Gynera si mi s-a raspuns: acelasi
Si atunci am zis: OK, schimb clinica, poate schimb norocul! si asa a fost, nici nu visam sa ajung in 4 luni 1/2...e adevarat, nu am o sarcina usoara, dar totusi!
Gabi+20
placenta previa centrala

monaramona spune:
da ,maria am sa fac urmatorul FET in ianuarie (imi voi pune cei 3 embrionasi ramasi)

dandanutz spune:
asa este maria e o loterie dar eu am vb cu prof care ti-am zis era si el fff uimit de nereusita si mi-a zis ca mai studiaza inca odata cazul meu si dosarul bineinteles si maine vom discuta daca mai sunt si alte investigatii de facut si vom vedea cum o sa facem data viitoare probabil cu blasto zic eu.....tu ai facut la giulesti?toate fetele si bafta tuturor

Boo spune:
Salut !
Am si eu o intrebare. As vrea sa fac o dozare de progesteron dupa ET dar nu stiu exact in ce zi ar trebui facuta. Dr meu nu mi-a recomandat-o pana acum, dar eu as vrea sa fiu sigura ca totul e ok si nu am nevoie de progesteron injectabil sau suplimentari de utrogestan fara sa stiu.
Dozari am facut in timpul tratamentului pana la punctie dar dupa ET n-am facut pana acum si sunt chiar curioasa daca nu de aici vine problema (sunt deja la al 4-a FIV )

dandanutz spune:
boo spune-mi te rog crezi ca nu ai reusit ca ai facut prea mult progesteron?si eu am facut si injectabil si ovule dar nu am facut niciodata dozari sa vad cum stau...
eu am facut 4FIV-URI si nu s-a prins nimic desi rez ff bun embrioni multi si ff buni dar nu se prinde nimic....
e posibil sa fie din cauza progesteronului prea mult?toate fetele

ariadna33 spune:
Boo, ai PM de la mine.
Dandanutz, nu exista progesteron "prea mult" in sarcina! eu cand mi-am testat progesteronul cu beta aveam o valoare peste limita maxima in sarcina trim.3 si intrerupsesem injectabilul de o sapt. Cu cat e mai mult progesteron, cu atat e mai bine pentru bb. Trebuie sa cauti cauza in cu totul alta parte.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi

iooliana spune:
Buna fetele! haideti sa va zic si eu de nashica mea: a avut 4 embrioni, din care 2 de calitate buna, iar 2 de calitate mai proasta. I-au transferat pe cei 2 buni, dar, din pacate nu s-a prins nici unul. Offffffff....asta e! Trecem mai departe. Ea mai are doar o trompa care este slab permeabila, doua sarcini extrauterine, deci o probabilitate foarte mica sa ramana insarcinata pe cale naturala. M-am tot gandit cum sa o ajut sa-si indeplineasca visul si am gasit raspunsul: Dumnezeu. Am auzit de minunile pe care le face Sfantul Nectarie si am decis sa mergem la Manastirea Radu Voda cat de des putem si am credinta ca se va intampla minunea. Mi-a intarit credinta si faptul ca mi-a povestit mama despre o colega care a pierdut doua sarcini la 7 luni, apoi a fost la moastele Sf Nectarie si acum are un copil.
La voi care sunt cauzele care v-au facut sa apelati la FIV? Banuiesc ca majoritatea tot cu trompele aveti probleme.
Doamne ajuta sa se intample minunea si la voi!