FIV 284
Raspunsuri - Pagina 16

gheveronica spune:
dandanutz
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 6+ multumesc doamne

monaramona spune:
dandanutz..imi pare rau , asa am gandit si eu cand am facut al 2 lea FET , in ianuarie pe la sf fac al 3 lea ..dar nu sunt prea optimista ...

ALINAOPREA spune:
Dandanutz cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si peste aceasta incercare.
Pup toate fetele !
Alina in asteptarea unei minuni de

anda82 spune:
Dandanutz, cuvintele sunt de prisos, dar totusi sunt cuvinte de pareri de rau sincere, spuse cu suflet de fete care au trecut sau trec prin ceea ce treci tu.Nu ai reusit...insa trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe, e greu dar nu putem renunta la acest vis...trebuie sa luptam si uite cu multe dintre noi ies pana la urma invingatoare mai devreme sau mai tarziu.
Angi, te puppp si abia astept sa aud ca ai nascut si ca sunteti bine tu insemni f mult pentru mine ...mai incurajat cand am fost la inceput de drum...imi place cand te vad activa pe forum...

angieangie spune:
Andadraga mea..maine merg la echo la profu'....abia astept sa-l vad pe bebe
..stii ca mi-esti draga..si o sa fiu alaturi de tine mereu,si cat de mult am sa pot
Angie +29
bebe jucaus

maria08 spune:
Dandanutz: Imi pare sincer rau.....Suntem in aceeasi situatie...si la mine totul merge foarte bine, embrioni de calitate , dar nu se prind........ma tot intreb ce oare ar trebui sa mai investighez.....insa vreau sa raman optimista, vom reusi si noi pana la urma!!
Crystyna75: Te- a lamurit Catalina, poti face deja beta. Te asteptam cu vesti bune!!
Cristy: Felicitari pentru cele 2 inimioare!!
Cati: Felicitari pentru sarcina!!! De data aceast ai ramas in urma unui FET? La ce clinica din SUA ai facut FIV-ul? Poate ai timp sa-mi dai un pm, te rog!!
Mona: A ramas pentru ianuarie urmatorul FET?
Ella: Imi pare rau pentru nereusita.....nu mai ai si criogenati?

dandanutz spune:
multumesc fetelor din suflet coanteaza ff mult pt mine ca sunteti aici si ca ma sustineti sper ca pana la urma sa ne implinim toate acest vis
maria08 tu unde faci FIV ?ce-ti spun medicii i-ti dau vreo explicatie?
ca mie nu mi se spune nimic chiar si prof este fff uimit...