FIV 284
Raspunsuri - Pagina 22
rubia spune:
alinaoprea felicitari din suflet iti doresc si ai incredere ca de data asta va fi bine.
Si eu am trecut anul trecut in iunie prin aceeasi experienta teribila prin care ai trecut si tu dar iata ca eu acum iti scriu tinand in mana stanga o minune de 4 luni jumate.
Sarcina usoara
PS:Nu am putut sa rezist la auzul unei astfel de vesti,am plans mai ales ca eu am retrait experienta mea cand am citit ce ai scris tu atunci.
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Alina cand eram eu la gravidute prin FIV era o alta graviduta, Hepilica, care dupa un FIV esuat a ramas gravida natural, pe tot parcursul sarcinii a fost alaturi de noi, fivoasele, a zis ca este mai aproape de noi, dupa ce a nascut s-a alaturat odiseei din care face parte. Asa ca te asteptam sa fii alaturi de noi. EDIT: super semnatura mami de Vlad (29.10.2009) |
Bafta multa in incercarea de ai face lui Vlad un fratior sau o surioara
Alina 5+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui cora79 ALINA,FELICITARIuite ca exista si minuni,Dzeu te-a rasplatit pentru suferinta de anul trecut "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Vei vedea ca-ti va trimite si tie cat de curand minunea cu pampers
Alina 5+
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui samira33 alinaaa...excelenta veste...felicitari din suflet!!!!sarcina usoara si bebe la termen. si nu ai venit tu sa ne spui si noua,unguroaicelor vestea asta minunata!!! 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
Samira multumesc de urari si bafta la urmatorul FIV, sa se lase cu .
PS: La unguroaice n-am intrat niciodata....
Alina 5+
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui rubia alinaoprea felicitari din suflet iti doresc si ai incredere ca de data asta va fi bine. Si eu am trecut anul trecut in iunie prin aceeasi experienta teribila prin care ai trecut si tu dar iata ca eu acum iti scriu tinand in mana stanga o minune de 4 luni jumate. Sarcina usoara PS:Nu am putut sa rezist la auzul unei astfel de vesti,am plans mai ales ca eu am retrait experienta mea cand am citit ce ai scris tu atunci. |
Se pare ca Dumnezeu ne rasplateste la un moment dat pe toate care am suferit pierderea unui copil.
Pupici pt. tine si minunea ta !
Alina 5+
maria08 spune:
Rubia, Alina: Fetelir , intindeti si catre mine o manuta...poate se molipseste......tot bantui pe aici de cativa ani si nu se intampla nimic.... Felicitari amandurora!!!
Dandanutz: Te-ai decis unde vei face histeroscopia? Chiar vreau si eu detalii...probabil in 2011 va trebui s-o fac si eu...
Angie: Cum va descurcati cu drumurile spre Bucuresti?? Mai ai putin....sarcina usoara in continuare!
Fetelor, deschide cineva capitol nou?
angieangie spune:
Maria08nu mi-e foarte greu pentru ca e autostrada si putem opri sa ma dezmortesc putiniar din decembrie voi ramane la mama care sta in Bucuresti la 10 min de spital..si cred ca sunt norocoasa in privinta asta
sa dea Dumnezeu sa reusesti si tusi toate fetele..o meritati cu prisosinta
Angie +30
bebe jucaus
ariadna33 spune:
Rubia, acum vad! FELICITARI, iubita! Sa ai o sarcina usoara! Ma bucur mult de tot pentru tine!
multam pentru vot!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
mari_lolutza spune:
Fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie daca a facut cineva fiv cu menopur-protocol scurt si care a fost schema. Multumesc mult de tot si multa bafta tuturor.
angieangie spune:
mari lolutzaeu am facut menopur a fiv 1 dar am avut protocol lung dar banuiesc ca e ca si puregon-ul..adica incepi din ziua 2 a cm dozarea pe care ti-o stabileste dr...eu faceam 3 fiole menopur si 1 diphereline,dar ti-am zis am avut protocol lung
bafta multa iti dorescunde faci fiv?
Angie +30
bebe jucaus