Teapa Everest models
Raspunsuri - Pagina 4
77NICOLAE spune:
EVEREST model agency-o este o mega escrocherie si o mare teapa.Platesti 3400 ron ,in patru rate ,timp in care esti sunat insistent de nenumarate ori si invitat la sedintele foto si la un curs de modeling pentru copil.In acest interval copilul mai este cheamat la 3-4 castinguri formale ( pentru a te convinge ca firma are activitate ) si dupa ce ai achitat ultima rata se asterne o liniste totala ,de parca firma nu ar exista.Au trecut 8 (opt ) luni de zile si nu a mai sunat nimeni de la agentie pentru vreun casting.
Si uite asa trec cei doi ani din contract iar firma se alege cu cei 3400 lei si tu te alegi cu o teapa de proportii in buzunar.
DACA CINEVA IA INITIATIVA DE A DA IN JUDECATA ACEASTA FIRMA SA AFISEZE PE ACEST BLOG MODALITATEA DE CONTACT PENTRU A ADERA TOTI CEI ESCROCATI DE EVEREST MODEL AGENCY.
marina2011 spune:
Dragilor,
Everest nu este altceva decat o mare escrocherie, imi pare rau pentru voi naivii, care ati dat atatia bani. Agentie Everest incepand cu data de 03.07.2011 NU MAI EXISTA!!!! Daca aveti drum treceti prin zona sa vedeti ca au disparut. Am lucrat acolo…si mi-am luat teapa ca si voi. Dar am sa ma duc peste domnul manager acasa!!! Daca vreti adresa lui, cu drag am sa o postez. Merita luat din pat si batut!!!
Nu mai fiti naivi pe banii vostrii, este vorba de o suma enorma pe care ati platit-o si nu inteleg cum puteti dormi linistiti. Eu una as innebuni, sa fi fost inselata de atatia bani si sa stau cu mainile in san.
Eu am de luat mult mai putin si tot nu am sa ii dau uitari, cum as putea sa accept sa fiu fraierita??? Ma duc peste el chiar saptamana viitoare.
Asa ca cei/cele de spune-ti ca sunt seriosi, va invit sa treceti pe la sediu, sa vedeti usile inchise!!!! Au disparut! Dar promit sa vina cu un alt nume inapoii pe piata, asa ca fiti atenti voi cei care sunteti parinti.
Asadar am zis sa postez datele managerului de 2 lei, in speranta ca cei curajosi si cu atitudine vor face ceva.
El se numeste:
Andrei Ovidiu
JuliaSM spune:
Nu e mai bine sa mergeti la politie cu datele de mai sus?Daca va simtiti escrocata,prin lege va faceti dreptate cel mai bine,decat prin acte de vendeta personala.In plus,cred ca nici nu e legala furnizarea datelor altor persoane(adresa,serie CI) in spatii publice,reale sau virtuale.
marina2011 spune:
Tocami de aceea am afisat. Si pentru ceilalti care au fost inselati, sa poate face reclamatie. Nu e permis sa publicam datele unui inselator, dar e permis a insela oamenii ?
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marina2011Dar am sa ma duc peste domnul manager acasa!!! Daca vreti adresa lui, cu drag am sa o postez. Merita luat din pat si batut!!! Nu mai fiti naivi pe banii vostrii, este vorba de o suma enorma pe care ati platit-o si nu inteleg cum puteti dormi linistiti. Eu una as innebuni, sa fi fost inselata de atatia bani si sa stau cu mainile in san. Eu am de luat mult mai putin si tot nu am sa ii dau uitari, cum as putea sa accept sa fiu fraierita??? Ma duc peste el chiar saptamana viitoare. Asadar am zis sa postez datele managerului de 2 lei, in speranta ca cei curajosi si cu atitudine vor face ceva. El se numeste: Andrei Ovidiu |
Cei curajosi si cu atitudine ar trebui sa mearga la politie cu detalii,daca sunt dovezi ca au fost escrocati.
Iar publicarea datelor personale ale cuiva pe internet este lege generala in spatiul virtual,nu tine neaparat de un forum anume.
eu2bun spune:
Dragilor, persoana juliaSM care zice ca Andrei Ovidiu este escroc si scoate vinovat pentru teapa everest este una dintre fetele care va promiteau marea cu sarea la telefon. Ce facea ea cum se cheama? Va las pe voi sa decideti.
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui eu2bun Dragilor, persoana juliaSM care zice ca Andrei Ovidiu este escroc si scoate vinovat pentru teapa everest este una dintre fetele care va promiteau marea cu sarea la telefon. Ce facea ea cum se cheama? Va las pe voi sa decideti. |
Domnu' eu2bun,te-as ruga sa citesti mesajele(voiam sa scriu sa recitesti,dar nu e cazul,evident nu le-ai citit nici macar o data),sa faci putin research cu privire la una-alta,inclusiv la identitatea mea,si apoi sa emani pareri in mod public.Mesajul dumitale cu privire la persoana mea e cel putin calomnios,deocamdata ma abtin sa scriu mai multe,lasandu-ti loc sa repari gafa(presupun ca te referi la persoana impatimita,care voia sa mearga 'peste' directorul agentiei cu pricina,sa-l ia din pat si sa-l bata,interventia mea la topic a fost in ce priveste partea ilegala,cu privire la publicarea datelor personale ale cuiva).
Jenant deocamdata,foarte jenant.Dar matale cine esti,te pomenesti ca taman nenea in discutie,si anume directorul agentiei disparute?!
eu2bun spune:
sincer sa fiu nu mi-as dori sa fiu in pielea lui. urmaresc subiectul pentru ca am si eu un contract si desi am fost la cateva castinguri se pare ca firma a intrat in pamant.
scuze pentru confuzie, nici eu nu sunt pentru rezolvarea problemelor personale pe forumuri.
te pup
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui eu2bun sincer sa fiu nu mi-as dori sa fiu in pielea lui. urmaresc subiectul pentru ca am si eu un contract si desi am fost la cateva castinguri se pare ca firma a intrat in pamant. scuze pentru confuzie, nici eu nu sunt pentru rezolvarea problemelor personale pe forumuri. te pup |
Firma o fi intrat in pamant,personajele au disparut in ceata,desi unii ar trebui sa intre la apa,cu atatea tepe trase.
Da,multam pentru elucidarea incurcaturii,acuma am si eu clear record,pot sa dorm linistita.Sar peste faza cu pupatu' .
marina2011 spune:
Faptul ca am postat aici datele lui Andrei Ovidiu, nu inseamna ca imi caut rezolvarea unor probleme cu el, nici pe departe. A fost vb de altceva. Doamna Julia, va vad foarte iritata, cel putin asa se intelege din felul cum va exprimati, fatza de mine si de cealalta persoana care provoacat la dialog. Nu inteleg aceasta manifestare, mai ales daca nu sunteti, in aceeasi situatia cu a noastra, in care ati fost victima acestei inselaciuni puse la cale de domnul Andrei sau daca nu sunteti apropiata a lui Andrei sau poate chiar el. Vad ca aveti foarte mare incredere in Politie si ma indrumati catre ei. Ei bine poate in tara unde va aflati functioneaza si ati uitat cum stau lucrurile in Romania. Aici nu functioneaza aceste institutii, si nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat. Politia nu face nimic, in cazuri mult mai grave cum ar fi: violuri, acte de violenta si alte cele. O spun din experienta, nu vb asa pentru ca nu am ce face. Sa nu credeti ca nu am fost si la Politie inainte sa apar pe forum. Si am aparut pe forum in speranta ca ne vom aduna mai multi si poate face ceva in privinta asta.